Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cookiie burcusami @archi88 kızlar bugün sizi hiç görmedim iyi misinix
İdare ediyorum cnm adet oldum cuma gunu.. Normalde kistim olduğu için bi kac Gun once az az gelirdi sonra sökülürdu dedim heralde bu ay oldu ama cuma direk basladi.. Bi yanim üzüldü olmadi diye ama bi yanim da sevindi 2 aydır düzenli oluyorum cok şükür. Sen naislsin cnm devam mı ilaclara

Hayırlısı olsunnn sağlıcaklar gelsinnn
Ay ne güzel demişsin valla ben çok yumşak yüzlüyüm hiç diyemiyorum sonra kendimi yiyip bitiriyorum ya, kendime bi çeki düzen vermem gerek
Hem ilk torun olacak hemde anneannesi torununun çocuğunu görecek
Ay keşke elimizde olsada birsürü birsürü torun göstersek dimi biz istemiyormuyuz sanki

Kızlar hızınıza yetişemiyorum yahu 1 gün girmiyim 10 sayfa birikmiş

burcusami İdare ediyorum cnm adet oldum cuma gunu.. Normalde kistim olduğu için bi kac Gun once az az gelirdi sonra sökülürdu dedim heralde bu ay oldu ama cuma direk basladi.. Bi yanim üzüldü olmadi diye ama bi yanim da sevindi 2 aydır düzenli oluyorum cok şükür. Sen naislsin cnm devam mı ilaclara
NEden uyumadın kuzum sen bu saatte? İlaçlara devam canım 5. Günü de vurduk salı kontrol var heyecanla bekliyorum düzene girmene sevindim canım inşallah güzel şeylerin habercisidir

Cookiie burcusami @archi88 kızlar bugün sizi hiç görmedim iyi misinix
Ben iyiyiimm cuma günü buraya cevap yazıyodum telefonuma bir haller oldu. Sayfayı yenileye yenileye kendi kendine ne yazdığım kalmış ne bişey. Bende teli kapadım açtım. Tabi yazdım ya gönderdimde sanıyordum ama gitmemiş

Bazen bana da oluyor o çok sinir bozucu
Kalp kalbe mi karşıymış tam cevap verdim etiketini gördüm larimm sen nasılsınnn
İyiyim canım tam etiketledim bi baktım sen yazmışsın Hoşgeldin

Bazen bana da oluyor o çok sinir bozucu

İyiyim canım tam etiketledim bi baktım sen yazmışsın Hoşgeldin
Evet ya bu ara çok oluyor bana. Bi boşaltmammı lazım teli acaba anlamadım ısındığında oluyor genelde

okumaya çalışıyordum birsürü sayfa birikmiş ama okuyamadığımda oldu tabii hoşbuldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…