Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim bu hafta 4 12 cnm gec uyuyup gec kalkiyoruz ondan. Ama her an gidebilirim uyku bastırdı ins cnm hepimiz güzel haberler alırız.. Hadi bakalım inş mucizene bu kez saglikla kavusursun

Ben bu ayda olmazsa doktorumumu değiştirsem acaba yaa
Yavrukuş memnunsan değiştirme bence her dr yeni bir macera
Eşim bu hafta 4 12 cnm gec uyuyup gec kalkiyoruz ondan. Ama her an gidebilirim uyku bastırdı ins cnm hepimiz güzel haberler alırız.. Hadi bakalım inş mucizene bu kez saglikla kavusursun
Amin canım benim hadi uyu sen öpüyorum güzel yanaklarından
Tenks beybi
Kaynanam

Burcun neydi senin

KUzu tlf ları gece kapatsak aslında dinlenir gün içinde sürekli web bağlantısı olduğundan öyle oluyor
Evet canım ya ama işte sabah alarm sıkıntısı olduğundan kapatamıyorduk ama az önce çalar saat almayı düşündüm artık. Bi önceki attıklarımda yatak odanıza telefonu almayın flaan yazıyor ya onun için yapmayı düşünüyorum. Böylelikle kapatırımda. Zaten çok rahatsızlık duyuyordum. Benim tarafında priz var dolayısıyla eşiminde benim telefonda benim yanımdaki komidinde. Bütün radyasyonu çekiyorum

Bi o eksik hayatımızda

Daha yuksek dozda sadece igneyle tedavin devam edemezmi acabaa canimm.
İlaçlarda çok yüksek dozlar kullanıyor zaten de şeyi düşünüyorum bakıyorum herkesin doktoru hormonlarına bakıyo bişeylerine bakıyor. Benimki hiç. Ultrasonla bakıyor ilacı verip yolluyo. Belki bi hormonumda sıkıntı var önce ona çözüm bulmamız gerekiyor. Pkoyum üstelik büyük olasılık vardır
Yavrukuş memnunsan değiştirme bence her dr yeni bir macera

Amin canım benim hadi uyu sen öpüyorum güzel yanaklarından

Tenks beybi

Kaynanam
Memnunum doktorumdan ama yukardaki yazdıklarım Aklıma takılıyor. Şöyle doktorum gebelik takibinde çok iyi çokta tercih edilen birisi. Ama gebelik öncesi için ne kadar iyi olduğunu hiç bilmiyorum

Yavrum peki ya gebeysen? Hiç dikkat etmiyosun kendine hiç
Abl ben yapmadan benim evimi kim temizlicek gerçi saolsun kaynanam görümcem yaparlar çok yardimvi olurlar ama 2 gündür onlar da perişan oldu teyzemler gelecek diye evlerini yeniden temizlediler yarın olmadı eşime derim de o süpürür geri ben evimi birinin temizlenmesini sevmiyorum ya kendim yapınca için daha rahat ediyo biri evimi temizleyince tekrar bakıyorum guzelmi diye geri kendim supururyorum

O zaman çok haklısın canım değilmende fayda olabilir
Kuzu normal temizlik yap da mutfak dolabının içi şart değildi şimdi o kadar tabak indir kaldır tezgahın üstüne in çık yzık sana

Kuzu normal temizlik yap da mutfak dolabının içi şart değildi şimdi o kadar tabak indir kaldır tezgahın üstüne in çık yzık sana
Yol o Lara girmedim tezgahı komple temizledim annem yukarı uzanma deid çünkü çok zorlama deid bende zorlamiuorum

Bi o eksik hayatımızda
Evet bu kadar sorunsuz mükemmel hayatımıza sıkıntı katamayız

Bakayım bu ayda olumsuz sonucu alırsam arayışa giricem
Kuzuşlar ben uyuyorum sırtım ağrıdı oturmaktan iyi geceler Allah rahatlık versin
İyi geceler canımm allah rahatlık versin sanada

Yol o Lara girmedim tezgahı komple temizledim annem yukarı uzanma deid çünkü çok zorlama deid bende zorlamiuorum
Zaten 1 2 aya tasincaz dolap temxilemekle uğraşmıyorum ben bu eve geldiğimde ahır gibiydi ev kaynanam görümcem eşi halası eniştesi (benim amcam babamın kuzeni yani ) onlarla beraber temizledik yatak odami oturma odamı eşimle ben boyadık mutfak mutfak olduğunu bende öğrendi çok kirlenmez benim mutfağım 2 kişiyiz zaten haftada 1 gün yüzünden siliyorum dolapları ufak ufak tabak çanakları indiiryorum kolilere koycam ama pazartesi falan başlarım şimdi ugrasmicam

Benim e2 im 105 çıkmıştı onun için verdi doktor adetim düzensiz düzene sokması içinde galiba offf of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…