- 18 Kasım 2015
- 13.595
- 17.103
- 298
- 36
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #64.021
Eşim bu hafta 4 12 cnm gec uyuyup gec kalkiyoruz ondan. Ama her an gidebilirim uyku bastırdıburcusami İdare ediyorum cnm adet oldum cuma gunu.. Normalde kistim olduğu için bi kac Gun once az az gelirdi sonra sökülürdu dedim heralde bu ay oldu ama cuma direk basladi.. Bi yanim üzüldü olmadi diye ama bi yanim da sevindi 2 aydır düzenli oluyorum cok şükür. Sen naislsin cnm devam mı ilaclara
NEden uyumadın kuzum sen bu saatte? İlaçlara devam canım 5. Günü de vurduk salı kontrol var heyecanla bekliyorumdüzene girmene sevindim canım inşallah güzel şeylerin habercisidir
Burcun neydi seninZoru severim
KUzu tlf ları gece kapatsak aslında dinlenir gün içinde sürekli web bağlantısı olduğundan öyle oluyorEvet ya bu ara çok oluyor bana. Bi boşaltmammı lazım teli acaba anlamadım ısındığında oluyor genelde
okumaya çalışıyordum birsürü sayfa birikmiş ama okuyamadığımda oldu tabiihoşbuldumm
Daha yuksek dozda sadece igneyle tedavin devam edemezmi acabaa canimm.Ben bu ayda olmazsa doktorumumu değiştirsem acaba yaa
AkrepBurcun neydi senin
Yavrukuş memnunsan değiştirme bence her dr yeni bir maceraBen bu ayda olmazsa doktorumumu değiştirsem acaba yaa
Amin canım benim hadi uyu sen öpüyorum güzel yanaklarındanEşim bu hafta 4 12 cnm gec uyuyup gec kalkiyoruz ondan. Ama her an gidebilirim uyku bastırdıins cnm hepimiz güzel haberler alırız.. Hadi bakalım inş mucizene bu kez saglikla kavusursun
Tenks beybiKızlarr burayada atayımm belki bir faydası olurEki Görüntüle 2773092 Eki Görüntüle 2773093 Eki Görüntüle 2773095
Kaynanam
Evet canım ya ama işte sabah alarm sıkıntısı olduğundan kapatamıyorduk ama az önce çalar saat almayı düşündüm artık. Bi önceki attıklarımda yatak odanıza telefonu almayın flaan yazıyor ya onun için yapmayı düşünüyorum. Böylelikle kapatırımda. Zaten çok rahatsızlık duyuyordum. Benim tarafında priz var dolayısıyla eşiminde benim telefonda benim yanımdaki komidinde. Bütün radyasyonu çekiyorumBurcun neydi senin
KUzu tlf ları gece kapatsak aslında dinlenir gün içinde sürekli web bağlantısı olduğundan öyle oluyor
Bi o eksik hayatımızdaEvet canım ya ama işte sabah alarm sıkıntısı olduğundan kapatamıyorduk ama az önce çalar saat almayı düşündüm artık. Bi önceki attıklarımda yatak odanıza telefonu almayın flaan yazıyor ya onun için yapmayı düşünüyorum. Böylelikle kapatırımda. Zaten çok rahatsızlık duyuyordum. Benim tarafında priz var dolayısıyla eşiminde benim telefonda benim yanımdaki komidinde. Bütün radyasyonu çekiyorum
Yavrum peki ya gebeysen? Hiç dikkat etmiyosun kendine hiçGecenin bu saatinde kadar mutfak temizledim ve şükür bitti sabah da silip süpürurum bitercirlop gibi oldu mutfak
İlaçlarda çok yüksek dozlar kullanıyor zaten de şeyi düşünüyorum bakıyorum herkesin doktoru hormonlarına bakıyo bişeylerine bakıyor. Benimki hiç. Ultrasonla bakıyor ilacı verip yolluyo. Belki bi hormonumda sıkıntı var önce ona çözüm bulmamız gerekiyor. Pkoyum üstelik büyük olasılık vardırDaha yuksek dozda sadece igneyle tedavin devam edemezmi acabaa canimm.
Memnunum doktorumdan ama yukardaki yazdıklarım Aklıma takılıyor. Şöyle doktorum gebelik takibinde çok iyi çokta tercih edilen birisi. Ama gebelik öncesi için ne kadar iyi olduğunu hiç bilmiyorumYavrukuş memnunsan değiştirme bence her dr yeni bir macera
Amin canım benim hadi uyu sen öpüyorum güzel yanaklarından
Tenks beybi
Kaynanam
Abl ben yapmadan benim evimi kim temizlicek gerçi saolsun kaynanam görümcem yaparlar çok yardimvi olurlar ama 2 gündür onlar da perişan oldu teyzemler gelecek diye evlerini yeniden temizlediler yarın olmadı eşime derim de o süpürür geri ben evimi birinin temizlenmesini sevmiyorum ya kendim yapınca için daha rahat ediyo biri evimi temizleyince tekrar bakıyorum guzelmi diye geri kendim supururyorumYavrum peki ya gebeysen? Hiç dikkat etmiyosun kendine hiç
O zaman çok haklısın canım değilmende fayda olabilirİlaçlarda çok yüksek dozlar kullanıyor zaten de şeyi düşünüyorum bakıyorum herkesin doktoru hormonlarına bakıyo bişeylerine bakıyor. Benimki hiç. Ultrasonla bakıyor ilacı verip yolluyo. Belki bi hormonumda sıkıntı var önce ona çözüm bulmamız gerekiyor. Pkoyum üstelik büyük olasılık vardır
Memnunum doktorumdan ama yukardaki yazdıklarım Aklıma takılıyor. Şöyle doktorum gebelik takibinde çok iyi çokta tercih edilen birisi. Ama gebelik öncesi için ne kadar iyi olduğunu hiç bilmiyorum
Kuzu normal temizlik yap da mutfak dolabının içi şart değildi şimdi o kadar tabak indir kaldır tezgahın üstüne in çık yzık sanaAbl ben yapmadan benim evimi kim temizlicek gerçi saolsun kaynanam görümcem yaparlar çok yardimvi olurlar ama 2 gündür onlar da perişan oldu teyzemler gelecek diye evlerini yeniden temizlediler yarın olmadı eşime derim de o süpürür geri ben evimi birinin temizlenmesini sevmiyorum ya kendim yapınca için daha rahat ediyo biri evimi temizleyince tekrar bakıyorum guzelmi diye geri kendim supururyorum
Yol o Lara girmedim tezgahı komple temizledim annem yukarı uzanma deid çünkü çok zorlama deid bende zorlamiuorumO zaman çok haklısın canım değilmende fayda olabilir
Kuzu normal temizlik yap da mutfak dolabının içi şart değildi şimdi o kadar tabak indir kaldır tezgahın üstüne in çık yzık sana
Evet bu kadar sorunsuz mükemmel hayatımıza sıkıntı katamayızBi o eksik hayatımızda
Bakayım bu ayda olumsuz sonucu alırsam arayışa giricemO zaman çok haklısın canım değilmende fayda olabilir
Kuzu normal temizlik yap da mutfak dolabının içi şart değildi şimdi o kadar tabak indir kaldır tezgahın üstüne in çık yzık sana
İyi geceler canımm allah rahatlık versin sanadaKuzuşlar ben uyuyorum sırtım ağrıdı oturmaktan iyi geceler Allah rahatlık versin
Zaten 1 2 aya tasincaz dolap temxilemekle uğraşmıyorum ben bu eve geldiğimde ahır gibiydi ev kaynanam görümcem eşi halası eniştesi (benim amcam babamın kuzeni yani ) onlarla beraber temizledik yatak odami oturma odamı eşimle ben boyadık mutfak mutfak olduğunu bende öğrendi çok kirlenmez benim mutfağım 2 kişiyiz zaten haftada 1 gün yüzünden siliyorum dolapları ufak ufak tabak çanakları indiiryorum kolilere koycam ama pazartesi falan başlarım şimdi ugrasmicamYol o Lara girmedim tezgahı komple temizledim annem yukarı uzanma deid çünkü çok zorlama deid bende zorlamiuorum
Tam tersi benim ki yüksek çıktı 105 onun için verdi doktor bunuCanım ben kullandım bu ilacı 21 gün. E2 den dolayı sanırım benim 20 çıkmıştı sanırım düşük senin kaç? Bu östrojen içerikli olduğu için arttırıyor
Benim e2 im 105 çıkmıştı onun için verdi doktor adetim düzensiz düzene sokması içinde galiba offf ofE
Heray hiç ilişki yokken bile bunu umduk hep ne sabır var bizde de ha
Ben de kullandım kuzular ama histeroskopi sonrası kullandım rahmin toparlanmasına yardımcı olarak..u25n
biraz da sırtımı ısır filan demesinden korkuyorum
Umudum o yönde kuzum bakalım inşallah... antakya yağmurlu mu şuan? Burda feci bir yağmur var.. yağmur başladığından bitene kadar edilen dualar kabul olurmuş rahmet kapıları açık olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?