Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dogum duuşunerek hareket et tatlimm
Hangisi sana göreyse
Oyle tabi canim bakalim dah
Yakında biz kendimizi kontrol edicez ilacimixi ekndimiz yazicaz o kadar çok şey öğrendim ki kendi kan tahlilleri mi bile yorumlayabiliyorum ya o derceeye geldim
Hahaa evet bende kendim yorumluyorum bide ben ilac mumessiliyim zaten anliyorum artik bu tarz seylerden

Matofin mide bulantisi yapar canim

Benim doktorum 6 subatta yapabilirsin dedi kuzum, ama ben kesin persembeden baslarim yapmaya
Ahahah :)) test yapanlara bayılıyorum beni heyecanlandırıyorsunuz şuan test yapamayacak kadar geride olduğumdan birileri sürekli test yapıp atsın istiyorum
Sorma ya.. siparişleri yetiştireyim diye bayağı verdim kendimi örgüye canım benim ultrasonda inşallah güzel haberler alacaksın. Benim de kontrol günüm inşallah iç açıcı haberler alabilirim Çocuk odası bebek arabası için paylaştığım sayfalara baktın mı onlar genelde indirimde oluyor
Nasılsınız kızlar giremedim pek bebeklerin atak haftaları ağlamaları kucakta uyumaları derken.var mı güzel haberler?
Canikom hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın güzel haber verenler var bizlere İnşallah bize de vermek nasip olur. Ben bu ay tüp bebeğe başladım bugün iğnenin 6. Günü salı günü kontrolüm var. Bakalım.. inşallah gebelik olur ilk denemede tutar
Canım neden klomenle femara yı birlikte kullandın dr mu öyle verdi

Laricim hiicc endiselenme bu surecte. Insallah yumuslarin guzel guzel buyuyecekler . Hic kafani olumsuza takma. Guzel dusun guzel olsun.

Kız yeminederim seni etiketlemişim sandım ve hatta MelodiminEsi ni de öyle
Afiyet olsun canim ben bugun kolaya kactim balik ve salata
Ohh afiyet olsun canım niye balık pişirmek kolay mı o da marifet istiyor
Laricim hiicc endiselenme bu surecte. Insallah yumuslarin guzel guzel buyuyecekler . Hic kafani olumsuza takma. Guzel dusun guzel olsun.
İnşallah canım benim bi de üşütmekten filan kaçtıkça sanki üşüyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…