Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canım anlattığın için Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hahaha cok iyiymis, sonu coook guzel olmus Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Amin canim hepimizinkini. İnternetten 10 kaset test 4 tane de erken test almistim kullandim iste hepsini evde test olunca batiyor ille yapmam gerek gibi hissediyorum. Hatta hamile oldugumu anladigim gun sabah erken testle yaptim 2. Cizgi cikmadi sinir oldum aksam eve gelince normal testle bidaha yapiyim dedim test perisi dürttü yaptim 2. Cizgi cikti ben şok tabi

Cookiie @burcusami A archi88 kızlar bugün sizi hiç görmedim iyi misinix
Tunaydin kizlar. Larim uyku duzenini iyice bozdun bu ara .bak bu gunleri ararsin . Kuzucum biraz yogunum bu ara isten dolayi. Birde bu ara bebek urunlerinde kampanya falan var. Onlara bakiyorum arastiriyorum. Sali gunude detayli ultrasonum var. Ondan sonra biraz alisveris yapicam. Ugrasiyorum bu islerle. Ama sizi takip ediyorum kuzu. Sali gunu pek cogumuz icin onemli bi gun. Hayirli haberler alalim insallah.

Sağlık ocağında verdim ya o yüzden pazartesiye çıkar en geç dedi
Mervecim bende saglik ocaginda kan vermistim gun icinde cikmamisti baska bir siteden baktim bulmustum sonuclari.
bulundugun il hangisiyse onun il saglik mudurlugu sayfasina gir.
Ornegin : Kocaeli izmit il saglik mudurlugu yazdim ben ordan tahlil sonuclari yazan yer vardi ben baktigimda tc kimlikle bakmistim. E nabiza gec dusuyor cunku. Belki isine yarar her il de aynimidir ama bilmiyorum

Bakmaz olurmuyum ben Etimesgut Ankara'da oturuyorum halk sağlığı laboratuvarı var ordan bakiyorum bualmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…