- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #64.121
Hiç bakmadım matofin yaptığını biliyordumda kullanalı baya oldu artık alışmam gerek diye düşünüyorum. Bi bakayım prospektüslerineHormon ilaçları kokulara hassasiyet yapabilir belki, prospektüsünde yazar aslında, bende adet öncesinde bile kokulara hassasiyet oluyor hormon değişiminden herhalde
Evet canım duydum ama kullanalı 1 ay olcak hemen hemen artık alışmam gerek değiilmiydiMatofin mide bulantisi yapar canim
Evet canım ben doktora femarayı sormuştm daha sağlıklı yumurtalar yapıyor galiba diye. Oda sağlıklı diyemeyizde daha hızlı büyütüyor biraz pahalı bi ilaç ama onuda yazayım dedi. Bir gün günde 3 klomen birgün günde 1 femara düzeninde 5 gün kullandımAhahah :)) test yapanlara bayılıyorum beni heyecanlandırıyorsunuz şuan test yapamayacak kadar geride olduğumdan birileri sürekli test yapıp atsın istiyorum
Sorma ya.. siparişleri yetiştireyim diye bayağı verdim kendimi örgüyecanım benim ultrasonda inşallah güzel haberler alacaksın. Benim de kontrol günüm inşallah iç açıcı haberler alabilirim Çocuk odası bebek arabası için paylaştığım sayfalara baktın mı onlar genelde indirimde oluyor
Canikom hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsıngüzel haber verenler var bizlere İnşallah bize de vermek nasip olur. Ben bu ay tüp bebeğe başladım bugün iğnenin 6. Günü salı günü kontrolüm var. Bakalım.. inşallah gebelik olur ilk denemede tutar
Canım neden klomenle femara yı birlikte kullandındr mu öyle verdi
Evett canim cok garip ya
Canım film izliyorum bende haftasonu klasiği kafa dağıtmaya çalışıyorum@edaecooNureella @Asyaa561 C Capanin Gururu Teyom Lumix @shlls @peraares Ayseee1987 @Coffeeturk napıyosunuz tontişler
Ben kanat pişirdim birde yanına salataBugün menülerinizde ne vardı hanımlar? Ben biber dolması ve yoğurtlu makarna yaptım bugün
Bizdede balıkve salata omega3 malumBugün menülerinizde ne vardı hanımlar? Ben biber dolması ve yoğurtlu makarna yaptım bugün
KoyBizdede balıkve salata omega3 malum
Hahaha dedimm bu beni etiketlememişKız yeminederim seni etiketlemişim sandımve hatta @MelodiminEsi ni de öyle
Ohh afiyet olsun canım niye balık pişirmek kolay mı o da marifet istiyor
İnşallah canım benim bi de üşütmekten filan kaçtıkça sanki üşüyorum ben ya
Bilmiyorum ki kuzum perşembe kontrol var
Vallahi temizlik yapıyordum saatlerdir@edaecooNureella @Asyaa561 C Capanin Gururu Teyom Lumix @shlls @peraares Ayseee1987 @Coffeeturk napıyosunuz tontişler
Yarın tekrar kan mı vereceksin canımCanım film izliyorum bende haftasonu klasiği kafa dağıtmaya çalışıyorum
Hiç mi dötünden korkmuyonÇay içiyoreee
Sorma ya yüreğim elimde iyice örgüye verdim kendimi düşünmemek içinBen de çok heyecanlıyım canım kontrolün için
Ohhh kaç bin adım atıcan karşılığındaBen de zeytinyağlı lahana sardım bir de mercimek çorbası. Çay için de kremalı pasta yaptım
İlk duyuyorum böyle bir tedavi şekli vallaHiç bakmadım matofin yaptığını biliyordumda kullanalı baya oldu artık alışmam gerek diye düşünüyorum. Bi bakayım prospektüslerine
Evet canım duydum ama kullanalı 1 ay olcak hemen hemen artık alışmam gerek değiilmiydi
Evet canım ben doktora femarayı sormuştm daha sağlıklı yumurtalar yapıyor galiba diye. Oda sağlıklı diyemeyizde daha hızlı büyütüyor biraz pahalı bi ilaç ama onuda yazayım dedi. Bir gün günde 3 klomen birgün günde 1 femara düzeninde 5 gün kullandım
Kız bir iki hafta sonra ikili testin var şaka gibiEvett canim cok garip ya
İyi seyirler bebişkomCanım film izliyorum bende haftasonu klasiği kafa dağıtmaya çalışıyorum
Ohh ellerin dert görmesin şifa olsunnnBen kanat pişirdim birde yanına salataellerine sağlık afiyet olsunnn
Afiyetler olsun balımmBizdede balıkve salata omega3 malum
Ay sen yok musun sennnKoy
Hahaha dedimm bu beni etiketlememiş
Bulaşayim
Bu hafta herkes için mühim olacak gibiBilmiyorum ki kuzum perşembe kontrol var
Anca zihnin uyanıyo demekVallahi temizlik yapıyordum saatlerdirherkes sabah yapar ben akşam olunca başlıyorum
Kolla dötüüüHiç mi dötünden korkmuyon
Sorma ya yüreğim elimde iyice örgüye verdim kendimi düşünmemek için
Ohhh kaç bin adım atıcan karşılığında
İlk duyuyorum böyle bir tedavi şekli valla
Kız bir iki hafta sonra ikili testin var şaka gibi
İyi seyirler bebişkomyarın tahlil yapıcan di mii
Ohh ellerin dert görmesin şifa olsunnn
Afiyetler olsun balımm
Ay sen yok musun sennnbi gün bi bakıyorum dötüm yok bi gün bi bakıyorum kahveyi bırakmışım korku içinde yaşıyom senin yüzünden
Bu hafta herkes için mühim olacak gibi
Anca zihnin uyanıyo demek
12.500 adım attım. Belki 15bine tamamlarımHiç mi dötünden korkmuyon
Benim tedavileriyle ilkleri yaşayanım kız unuttunmuHiç mi dötünden korkmuyon
Afiyetler olsun balımm
Ay sen yok musun sennnbi gün bi bakıyorum dötüm yok bi gün bi bakıyorum kahveyi bırakmışım korku içinde yaşıyom senin yüzünden
Saol canım benim Evwt canım vericem bakalımİyi seyirler bebişkomyarın tahlil yapıcan di mii
Evet canım yarın için dualarınıza ihtiyacım varYarın tekrar kan mı vereceksin canım
Bugun bi yazi okudumda nabzi yükseltipmi yürüyosun evde12.500 adım attım. Belki 15bine tamamlarım
Öyle gibi senin transfer ne zaman bacıHiç mi dötünden korkmuyon
Afiyetler olsun balımm
Helllooo, şimdi gelebildim, anneme yemeğe gelmiştik şimdi öyle tv fln izliyoruz, pazar günü geç kalkınca gün nası geçiyo anlaşılmıyo hiç@edaecooNureella @Asyaa561 C Capanin Gururu Teyom Lumix @shlls @peraares Ayseee1987 @Coffeeturk napıyosunuz tontişler
Köftee, patates kızartması, makarna ve de enginarBugün menülerinizde ne vardı hanımlar? Ben biber dolması ve yoğurtlu makarna yaptım bugün
baktın mı prospektüslere yapar mıymış öyle şeyler ??Hiç bakmadım matofin yaptığını biliyordumda kullanalı baya oldu artık alışmam gerek diye düşünüyorum. Bi bakayım prospektüslerine
O nasıl oluyorBugun bi yazi okudumda nabzi yükseltipmi yürüyosun evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?