Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormon ilaçları kokulara hassasiyet yapabilir belki, prospektüsünde yazar aslında, bende adet öncesinde bile kokulara hassasiyet oluyor hormon değişiminden herhalde
Hiç bakmadım matofin yaptığını biliyordumda kullanalı baya oldu artık alışmam gerek diye düşünüyorum. Bi bakayım prospektüslerine
Matofin mide bulantisi yapar canim
Evet canım duydum ama kullanalı 1 ay olcak hemen hemen artık alışmam gerek değiilmiydi
Evet canım ben doktora femarayı sormuştm daha sağlıklı yumurtalar yapıyor galiba diye. Oda sağlıklı diyemeyizde daha hızlı büyütüyor biraz pahalı bi ilaç ama onuda yazayım dedi. Bir gün günde 3 klomen birgün günde 1 femara düzeninde 5 gün kullandım

Hiç mi dötünden korkmuyon
Ben de çok heyecanlıyım canım kontrolün için
Sorma ya yüreğim elimde iyice örgüye verdim kendimi düşünmemek için
Ben de zeytinyağlı lahana sardım bir de mercimek çorbası. Çay için de kremalı pasta yaptım
Ohhh kaç bin adım atıcan karşılığında
İlk duyuyorum böyle bir tedavi şekli valla
Evett canim cok garip ya
Kız bir iki hafta sonra ikili testin var şaka gibi
Canım film izliyorum bende haftasonu klasiği kafa dağıtmaya çalışıyorum
İyi seyirler bebişkom yarın tahlil yapıcan di mii
Ben kanat pişirdim birde yanına salata ellerine sağlık afiyet olsunnn
Ohh ellerin dert görmesin şifa olsunnn
Bizdede balıkve salata omega3 malum
Afiyetler olsun balımm
Koy
Hahaha dedimm bu beni etiketlememiş
Bulaşayim
Ay sen yok musun sennn bi gün bi bakıyorum dötüm yok bi gün bi bakıyorum kahveyi bırakmışım korku içinde yaşıyom senin yüzünden
Bilmiyorum ki kuzum perşembe kontrol var
Bu hafta herkes için mühim olacak gibi
Vallahi temizlik yapıyordum saatlerdir herkes sabah yapar ben akşam olunca başlıyorum
Anca zihnin uyanıyo demek

Kolla dötüüü
Her zaman her yerdeeyimm.nihahhaa
Örgülerine ayrica bayıldim

Benim tedavileriyle ilkleri yaşayanım kız unuttunmu

Öyle gibi senin transfer ne zaman bacı

Helllooo, şimdi gelebildim, anneme yemeğe gelmiştik şimdi öyle tv fln izliyoruz, pazar günü geç kalkınca gün nası geçiyo anlaşılmıyo hiç
Bugün menülerinizde ne vardı hanımlar? Ben biber dolması ve yoğurtlu makarna yaptım bugün
Köftee, patates kızartması, makarna ve de enginar
Hiç bakmadım matofin yaptığını biliyordumda kullanalı baya oldu artık alışmam gerek diye düşünüyorum. Bi bakayım prospektüslerine
baktın mı prospektüslere yapar mıymış öyle şeyler ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…