Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya 6sında yapabiliyor muyuz beni direk 9 unda çağırdı. Sen yaaprsan bana muhakkak haber ver
Evet canim bana oyle soyledi hatta ben ozellikle sordum kanda mi baktirayim evde test mi yapayim diye, evde bakabilirsin eger pozitifi gorursen pazartesi kan verirsin gorusuruz dedi mutlaka haber veririm tatlim bu arada sende belirti var mi hic??

Kocaelidemisin

Evet canim bana oyle soyledi hatta ben ozellikle sordum kanda mi baktirayim evde test mi yapayim diye, evde bakabilirsin eger pozitifi gorursen pazartesi kan verirsin gorusuruz dedi mutlaka haber veririm tatlim bu arada sende belirti var mi hic??
Şu sıra pek bişey yok canım öyle belirgin . Ara sıra belim ağrıyor ,hafif kasık ağrısı. Sen de var mı?

Hangi doktor hastane gittin canim
Hemseriyiz desene
Yaa sende mi burdasin ne guzelll.
Ben Sakaryaliyim da evlenince buraya geldim. Ama benim doktorum Sakaryada ben ona gidiyorum amaa burda bir doktor kesfettim inanilmaz begendimm ismi de Bertan Akar.

Yaa sende mi burdasin ne guzelll.
Ben Sakaryaliyim da evlenince buraya geldim. Ama benim doktorum Sakaryada ben ona gidiyorum amaa burda bir doktor kesfettim inanilmaz begendimm ismi de Bertan Akar.
Eevt canimmm
Sakaryada sevilay hanimi duydumm cokk
Bertan beye teyzem ameliyat olduu memnun olan cok fazlaa,muane ve operasyon sonrasi bende isindimm
Medikalparkta funda,konakta gulcine gttim bendee suan ara verdim ama tup icin gorusmeye gdicem

Eevt canimmm
Sakaryada sevilay hanimi duydumm cokk
Bertan beye teyzem ameliyat olduu memnun olan cok fazlaa,muane ve operasyon sonrasi bende isindimm
Medikalparkta funda,konakta gulcine gttim bendee suan ara verdim ama tup icin gorusmeye gdicem
Sakaryada benim doktorum Sadik Akbiyikli cok eski bir doktor onun muayenehanesine gidiyorum. Ama simdi baska doktora gidersem ona ihanet edecegim gibi hissediyorum sonucta onun tedavisiyle hamile kaldim. Ama bi sefer Bertan beye gittim ilgisi alakasi cok guzeldi zaten yrd doç. Cok guzel anlatiyor herseyi

Dogum duuşunerek hareket et tatlimm
Hangisi sana göreyse

Kızlar ya, bu ay femara klomen ikisi kullandım dün bitti, + kullandığım ilaçlar matofin ve regenesis max. Bunlardan dolayı miğde sorunu yaşayan varmı. 1 haftadır falan sık sık bulanıyordu miğdem. Kokulara dayanamaz oldum, Afedersiniz az önce çamaşır mak çamaşırları çıkarırken yumuşatıcı kokusundan birden istifar ettim tedavi olmasam şüpheye düşücem ama

Hormon ilaçları kokulara hassasiyet yapabilir belki, prospektüsünde yazar aslında, bende adet öncesinde bile kokulara hassasiyet oluyor hormon değişiminden herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…