Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir arkadaş yumurtlama olunca bırakmalı yazmış da balım arada kaldım
Normalde ben korkarım böyle şeyler kullanmaktan ama hayıt la ilgili bende çok olumlu şeyler okudum hep. Ama benim mesela adetim 10 gün sürüyo 3-4 gün sonrasında da yumurtlama olmuş oluyo. Benim resmen böyle şeyleri kullanmaya arada günüm yok gibi

LaRisaCca elbiseye bayıldım gerçekten. 15bin yaptım bu arada
Sağol kuzum benim yapabiliyoruz şükür ki birşeyler ooo hatun sen naptın ya maşallah sana valla iyi ilerliyosun valla
Tatlım hayıt zaten adeti düzenler 15 gün de sürse adetin bittiğinden itibaren gereken süreyi yap bi sıkıntı olmaz

Kız enişte çok şanslı senin gibi eşi var. Bizim olmayan bebelerin gelecekteki eşleri de senin gibi olur inşallah (tabi erkek olursa)

Yarın gidince bakalım ne dicek. Devam dicek ilaca kesin yeni doz ayarlaması yapıp

Senin heyecanlı bekleyiş başlamış bile, sağlıklı yumoşların olur ve mutlu haberleri alırsın inş. canım benim. Buradaki herkesin çabaları emekleri boşa çıkmasın diye diliyorum sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…