Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
döt kesmeleri çoğaldııııııı H halleycik iş başına yallahhh

Duam seninle bacım

Günaydın kızlar bir tarafımda en büyüğü 19mm olarak 3 yumurtam olmuş diğer tarafımda 17 mmlik 1 tane var. 2 gün daha klomen kullanıp çarşamba sıkışık gel dedi.

Aslında bugün iğne vurulabilirdiö bence dimi? Ama 20 mm olmadan vurmuyo

Senin heyecanlı bekleyiş başlamış bile, sağlıklı yumoşların olur ve mutlu haberleri alırsın inş. canım benim. Buradaki herkesin çabaları emekleri boşa çıkmasın diye diliyorum sürekli.
Aminnn canım benim çok tşk ederiz
Iyim bebişim sen nasilsin bugün ablam gelecek bana ona biraz hazırlık yaptım poğaça pasta falan gece 00.40 da mutfaktan çıktım anca yatıp uyumusum sen ne yapiyon asko nasıl gidiyor yumurtcuklar
Canım valla özledik Ben aynı ya.. yarın kontrolü bekliyoruz
7 gün boru gibi yatip bugun ise gelmek fenaa
Kollarim tutmuyor
Ahaha iyi gezdin iyi yoruldun
bnde bu hfta yattım hep vallahi çamaşır ve nevresim değişikliğinden başka elimi birşeye sürmedim arkadaşımın babası ölmüştü ona gittm morelm çok bozuktu buralara bile gelemdm
Canım başınız sağolsun Allah geride kalanlara güzel yazılar yazdın inş. Sen zaten yorma kendini dinlen azıcık
Duam seninle bacım
Sağol kuzucum benim de seninle
Banada yazmadı da kimine yazmışlar canım çatlatma iğnemi oldum dün akşam iğneler bitti şükür
Ayy artık opu var 2 gün sonra
ayy bbgm evet başladı çarşamba gidince bir aksilik olmazsa gününü öğrencm ama ben cuma yada cumartesi yapar diye tahmn edyrm
Hadi inşallah aklım dualarım sende inan biran evvel güzel haber alalım
yaa resmn bu saate oldu yazılanları şimdi bitirdim okudum yuh diyorum size acıyın birazzz
Sana bizi ihmal etme şeysi bunlar hep
LaRisaCca bbgm senin yumoşların perşembe toplansa salı fln 5.günü olur taze transfer olsa aramzda 3-4 gün birşey olur ayy hadii az kaldıı Skrkz17 peş peşeyiz resmn tbi sizinkiler taze olursa
Kuzu skrkz nin çok yumoşu var gibi maşallah bence dr onu 1 ay dinlendirir benimki meçhul yarın ortalama belli olur

Küçükler çok küçükse onları bekliyodur canım ama sen bugünleri değerlendşrmeye başla erken çatlarsa değerlendirmemiş olma

ayyy balımmm inşallahh ne çok istiyoruz allah görüyor biliyor rabbm emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah
bbgm sennde çok iyi yumoşların olur inşallahh herşeyy güzel gidicek bn inanıyorumm
yaaa günler geçtikçe daha bir heyecan korku oluyorr sankiii demii

Daha çok korku.. yani inanılmaz heyecanlıyım aslında ama korku onu bastırıyor ilk aşılamamda çok heyecanlıydım inanılmaz mutluydum pozitif de olmuştu sonuç ama şimdi çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…