- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #64.181
döt kesmeleri çoğaldııııııı H halleycik iş başına yallahhhKalktı mı peki
Oo ellerine sağlık bebiş
Ahah :) kız önce kese sonra kalp
Gülecek inşallah bebeğim asma yüzünü sen
Canım hayırlı olsun testini at bakalım bi
Canım hepimiz tedavideyiz sıkıntı yok :)
Kuzum benim Rabbim hayırlısını versin doktorunu beğendim senin doğruları konuşan biri
edaecoo bak dötünü kesin lumix in
Ay çok karışık
Olsun tutsun da gelecek ay olsun benim de eğer yumurtam çok olursa gelecek aya kalır canım
O zamana iyileşiyor oluyoruz inşallah kuzum ilaçlar bitmiş olacak
H halleycik Kurtluyumm benn kuzum
Döktün mü kurtlarını kızzz ellerine sağlık
Evet elif gebe kaldı bunla
Zararı yok kuzumm adet bitiminde başla sabah akşam ya da günde 1 içiliyor bu ay topikteki elif bu senin kullandığınla gebe kaldı canım
Ohhhhoooedaecoo bunun da dötünü kesin
Oj geldin sütlaç naber
Canikom karnabahar köfte+garnitürlü pilav+ayran tatlı olarak da şekerpare
Kuzuu liste yapak
Kuzuu liste yapak
Bunlaraa arada kesilcek kaynamasin
bnde bu hfta yattım hep vallahi çamaşır ve nevresim değişikliğinden başka elimi birşeye sürmedim arkadaşımın babası ölmüştü ona gittm morelm çok bozuktu buralara bile gelemdm7 gün boru gibi yatip bugun ise gelmek fenaa
Kollarim tutmuyor
hayır tatlım etmedm benKızlar siz çatlatma iğnesinden sonra cetrodite kullanmaya devam ettiniz mi C Capanin Gururu Teyomedaecoo
Duam seninle bacımAhahharkamı hep duvara dönüyok sağlama alıyom heran herşey olabilir sağol bebişim bu ara hep onlarla uğraştık sabah bi patiğim kaldı onu da yapınca bir set daha bitmiş olacak Allahın izniyle
Kuzum ultrason ve kan tahlili .. normal kan alıyorlar ve sonucuna göre doktor sana bilgi veriyor ama zaten ultrasonda detaylı incelemende bir problem varsa çoğunlukla görülüyor
Ooo azimli hatun maşallah
Hakikaten yaa böylesini daha önce hiç duymamıştım
çok heyecanlı ya
Kuzum önce salı günü kontrol var yumurtalar nasıl ona bakılacak önce daha yumurtalar toplanmadı toplandıktan sonra transfer zamanı belli olacak
Ohh afiyet olsun canım
Çok şaşkınım o konuda ya.. iyiyim kuzum nolsun seni merak ettim
Yedik valla 2 günü tatlı rüyalar bebişimyarın güzel haberini bekliyoruz inşallah
Basin sagolsinn canimmmm yaabnde bu hfta yattım hep vallahi çamaşır ve nevresim değişikliğinden başka elimi birşeye sürmedim arkadaşımın babası ölmüştü ona gittm morelm çok bozuktu buralara bile gelemdm
Banada yazmadı da kimine yazmışlar canımhayır tatlım etmedm ben
ayy bbgm evet başladı çarşamba gidince bir aksilik olmazsa gününü öğrencm ama ben cuma yada cumartesi yapar diye tahmn edyrm
ayyyyy hadii bbgmmm senn taze olursa eğer aramızda çok bir şey kalmayacakBanada yazmadı da kimine yazmışlar canımçatlatma iğnemi oldum dün akşam iğneler bitti şükür
sagol bbgm allah razı olsunBasin sagolsinn canimmmm yaa
Cook
Aminnn canım benim çok tşk ederizSenin heyecanlı bekleyiş başlamış bile, sağlıklı yumoşların olur ve mutlu haberleri alırsın inş. canım benim. Buradaki herkesin çabaları emekleri boşa çıkmasın diye diliyorum sürekli.
Canım valla özledikIyim bebişim sen nasilsin bugün ablam gelecek bana ona biraz hazırlık yaptım poğaça pasta falan gece 00.40 da mutfaktan çıktım anca yatıp uyumusum sen ne yapiyon asko nasıl gidiyor yumurtcuklar
Ahaha iyi gezdin iyi yoruldun7 gün boru gibi yatip bugun ise gelmek fenaa
Kollarim tutmuyor
Canım başınız sağolsun Allah geride kalanlara güzel yazılar yazdın inş. Sen zaten yorma kendini dinlen azıcıkbnde bu hfta yattım hep vallahi çamaşır ve nevresim değişikliğinden başka elimi birşeye sürmedim arkadaşımın babası ölmüştü ona gittm morelm çok bozuktu buralara bile gelemdm
Sağol kuzucum benim de seninleDuam seninle bacım
Ayy artık opu var 2 gün sonraBanada yazmadı da kimine yazmışlar canımçatlatma iğnemi oldum dün akşam iğneler bitti şükür
Hadi inşallah aklım dualarım sende inan biran evvel güzel haber alalımayy bbgm evet başladı çarşamba gidince bir aksilik olmazsa gününü öğrencm ama ben cuma yada cumartesi yapar diye tahmn edyrm
Sana bizi ihmal etme şeysi bunlar hepyaa resmn bu saate oldu yazılanları şimdi bitirdim okudum yuh diyorum size acıyın birazzz
Kuzu skrkz nin çok yumoşu var gibi maşallah bence dr onu 1 ay dinlendirir benimki meçhul
Küçükler çok küçükse onları bekliyodur canım ama sen bugünleri değerlendşrmeye başla erken çatlarsa değerlendirmemiş olmaGünaydın kızlarbir tarafımda en büyüğü 19mm olarak 3 yumurtam olmuş diğer tarafımda 17 mmlik 1 tane var. 2 gün daha klomen kullanıp çarşamba sıkışık gel dedi.
Aslında bugün iğne vurulabilirdiö bence dimi? Ama 20 mm olmadan vurmuyo
ayyy balımmm inşallahh ne çok istiyoruz allah görüyor biliyor rabbm emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallahAminnn canım benim çok tşk ederiz
Canım valla özledikBen aynı ya.. yarın kontrolü bekliyoruz
Ahaha iyi gezdin iyi yoruldun
Canım başınız sağolsun Allah geride kalanlara güzel yazılar yazdın inş. Sen zaten yorma kendini dinlen azıcık
Sağol kuzucum benim de seninle
Ayy artık opu var 2 gün sonra
Hadi inşallah aklım dualarım sende inan biran evvel güzel haber alalım
Sana bizi ihmal etme şeysi bunlar hep
Kuzu skrkz nin çok yumoşu var gibi maşallah bence dr onu 1 ay dinlendirir benimki meçhulyarın ortalama belli olur
Daha çok korku.. yani inanılmaz heyecanlıyım aslında ama korku onu bastırıyorayyy balımmm inşallahh ne çok istiyoruz allah görüyor biliyor rabbm emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah
bbgm sennde çok iyi yumoşların olur inşallahh herşeyy güzel gidicek bn inanıyorumm
yaaa günler geçtikçe daha bir heyecan korku oluyorr sankiii demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?