Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
larii sen tanırsınn yayladağı belediye başkanı ölen kişi

Küçükler çok küçükse onları bekliyodur canım ama sen bugünleri değerlendşrmeye başla erken çatlarsa değerlendirmemiş olma
Evet bende onu düşündüm canım. Yansın geceler artık bu hafta ful kapalıyız

Daha çok korku.. yani inanılmaz heyecanlıyım aslında ama korku onu bastırıyor ilk aşılamamda çok heyecanlıydım inanılmaz mutluydum pozitif de olmuştu sonuç ama şimdi çok korkuyorum
bnde öyle bunda mutluyum ama ilkinde korkum daha çoktu aslında o yzdn mutlu değildim endişe de vardı çnkü

larii sen tanırsınn yayladağı belediye başkanı ölen kişi
Mustafa bey mi
Evet bende onu düşündüm canım. Yansın geceler artık bu hafta ful kapalıyız
Hadi bellere kuvvet
Kızlar bende catlatma ignesi oldum catlatma ignesi adet gecikmesi yaparmı acaba ?
Hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun inş bu ay gebe kalırsın kuzum iğneden 18 gün sonraya kadar adet olunuyor

Mustafa bey mi

Hadi bellere kuvvet

Hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun inş bu ay gebe kalırsın kuzum iğneden 18 gün sonraya kadar adet olunuyor
evet kuzum bnm en yakn arkadaşlarımdan birinin babası işte daha haftasonu yasakları gelmeden gitmiştik yayladağına ogün aklımdan çıkmıyo çok üzüldüm birde yogun bakımdaki fotolarını görnce diyorum hayat çok kısa

Başın sağolsun canım benim.

Mustafa bey korona olmuştu duyguş yanlış hatırlamıyorsam Allah rahmet eylesin çok üzüldüm bana bak gitme ha cenazeye taziyeye transfer olacan sen

Mustafa bey korona olmuştu duyguş yanlış hatırlamıyorsam Allah rahmet eylesin çok üzüldüm bana bak gitme ha cenazeye taziyeye transfer olacan sen
aynen bbgm corona olmştu ama 1 ay oldu biliyomsn sonunda adam çıkamadı yok gitmedm bbgm işte ama arkadaşımı gördm görüncede yıkıldım 3.5 saat oturduk onunla daha fazla dayanamadm morelmn bzukluguna kalktm stres olmamam gerekiyor dedm

Örgü örgü fix düşünmüyorum canım örüyorum

diyom işte haşmoyla iyi anlaşırlar tüner dururlar
deliii yaaa C Capanin Gururu Teyom ne diyo kızz bu
aynen cnm bnde dua okuyorum ya sürekli aklıma çok glmiyor birde ev işi fln ama bnde başka bir uğraş bulucam kndme

Haklısın canım iyi yapmışsın öyle ortamlarda çok durmamız gerekiyor bu ara Rabbim gani gani rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…