Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başınız sağolsun canım rabbim sabır versin

amn bbgm inşallah haydi sen duşa koş
Tamam gideyim :))
Öğretirm aşko yeterki sen iyi ol
Tekrar kovid olma endişesi çok bende de . dikkat ediyorum ama yine de korkuyorum
Benim de en korktuğum şey şuan imuneks filan da içiyorum ayrıca boğazımda hafif bir geniz akıntısı başladı hemen akşam enfeksia içmeye başladım
Canım sen hemen bir gebelik testi yap bence Allahın izniyle pozitif çıkarsın inşallah
canım haşmoşum, kıymetlimmmm
Canımız teo muz kız haşmoşu satım almak istedi bi arkadaşımız ne kadar teklif etti dersin
Ben haşmoşa talibim de nazlanıyorlar
Yok kız senden iyisini mi bulcaz yalnız çok yem yiyor enişte bunu salmasın doğaya

yıkma beni Lariş ne kadar verdi,

LaRisaCca bbgm senin yumoşların perşembe toplansa salı fln 5.günü olur taze transfer olsa aramzda 3-4 gün birşey olur ayy hadii az kaldıı Skrkz17 peş peşeyiz resmn tbi sizinkiler taze olursa
Evet canım bakalım yarın der heralde yapalım yada yapmayalım diye ayyyy beraber beklesek çok güzel olurdu

öğrett bbgm bn bi çok şey yapma istiyorum evdeeee şu cam fanusuda öğret hatta ilk onu öğrett bnde 2 tane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…