Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin perşembe yumurta toplaman olur bence
Sanmıyorum ya sanki ben daha iğne vurcam çünkü ağrım yok demekki büyümemişler
Biriktircem abla hayallerim var ya elimde gonalf var 2 3 doz 75lik vurmustum ihtiyacı olan varmıdır ki fiyatta yardımcı olsam dolapta bozulmadan veriyim param boşa gitmesin ihiyaci olan varsa bana yonlendirirmisinix
Tabi kuzum soran olursa muhakkak yönlendiririm

@Omur-un Hatunu @cakltanesi @shlls @Nureella A archi88 siz nasılsınız canımmlar. Sık giremedipim için sizi hiç göremiyorum
Canim biz iyiyiz cok sukur. Sen nasilsin.is yogunlugum var bende firsat buldukca giriyorum. Tatil nasil geciyor.
Ya bende niye o topikteki kızlar gibi idrar yaparken ağrı karnında şişlik ağrı filan olmuyor benim yumurtam mı yok
Kiz sende normal zamanda bile oluyo iki uc yumurta bu kadar ilaclada daha iyisi olur hiiic merak etme yarin belli olur az kaldi sabir kuzucuk
inşallah canım benim. ev de tekim. Depresyon takılıyorum. Bir paket haribo gömdüm
Dun bende haribo istiyodum ya
Ha gayret A archi88 az sayfa geldi tatlı anniş. Dayan zafer senindir
Odulumu alirim teocum. Zafer benim. Iste geldim

Ay inşallah inşallah

Doktor 3 ay kendiniz deneyin eğer sonuç olmazsa aşılama diyor

İnşallah canım yaaaaa

Ya bende niye o topikteki kızlar gibi idrar yaparken ağrı karnında şişlik ağrı filan olmuyor benim yumurtam mı yok
Canım benimde yoktu son zamanımda oldu 1 2 gündür oda arada kasık ağrım ve karında şişlik dün bi yürürken zorlandım ama 1 2 gündür var bunlar seninde olur belki ama olmasada kafana takma bile herkeste herşey farklı oluyo

Ben gece yüzüstü uyurum genelde mesela dün yüzüstü uyurken kasıklarım beni rahatsız etti çokça eğer ağrıyor dedikleri buysa evet bir ağrı var ama insanlar yürüyemiyoruz diyor idrarda ağrı oluyor filan diyor maşallah bende birşey yok gibi .. dur bakalım yarın belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…