- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #64.381
Sanmıyorum ya sanki ben daha iğne vurcam çünkü ağrım yoksenin perşembe yumurta toplaman olur bence
Tabi kuzum soran olursa muhakkak yönlendiririmBiriktircem abla hayallerim var ya elimde gonalf var 2 3 doz 75lik vurmustum ihtiyacı olan varmıdır ki fiyatta yardımcı olsam dolapta bozulmadan veriyim param boşa gitmesin ihiyaci olan varsa bana yonlendirirmisinix
Dolapta duruyo bosulmaz insallahSanmıyorum ya sanki ben daha iğne vurcam çünkü ağrım yokdemekki büyümemişler
Tabi kuzum soran olursa muhakkak yönlendiririm
bu da illa ağrı diye tutturdu. Kız 20 yumurta olsa hepsini doğuracan mı? kaliteli olsun 3-5 olsun yeterSanmıyorum ya sanki ben daha iğne vurcam çünkü ağrım yokdemekki büyümemişler
Tabi kuzum soran olursa muhakkak yönlendiririm
Bozulmaz canım son kullanma tarihine de bakDolapta duruyo bosulmaz insallah
Bi pk cips yiyim o zamanbu da illa ağrı diye tutturdu. Kız 20 yumurta olsa hepsini doğuracan mı? kaliteli olsun 3-5 olsun yeter
bak cips olur.benim de var ama yemeyeceğim.yeter bu kadarBozulmaz canım son kullanma tarihine de bak
Bi pk cips yiyim o zamankafayı yicem yoksa
Maraşlıyı izliyo musun kızbak cips olur.benim de var ama yemeyeceğim.yeter bu kadar
Ahahah napsın kadınceğiz anca bize hakim oluyor
çok kız ben dizi izleyemiyorumMaraşlıyı izliyo musun kız
Ahahah napsın kadınceğiz anca bize hakim oluyor
Canim biz iyiyiz cok sukur. Sen nasilsin.is yogunlugum var bende firsat buldukca giriyorum. Tatil nasil geciyor.@Omur-un Hatunu @cakltanesi @shlls @Nureella A archi88 siz nasılsınız canımmlar. Sık giremedipim için sizi hiç göremiyorum
Kiz sende normal zamanda bile oluyo iki uc yumurta bu kadar ilaclada daha iyisi olur hiiic merak etme yarin belli olur az kaldi sabir kuzucukYa bende niye o topikteki kızlar gibi idrar yaparken ağrı karnında şişlik ağrı filan olmuyorbenim yumurtam mı yok
Dun bende haribo istiyodum yainşallah canım benim. ev de tekim. Depresyon takılıyorum. Bir paket haribo gömdüm
Odulumu alirim teocum. Zafer benim. Iste geldim
Kurt belgeseli miçok kız ben dizi izleyemiyorumkurt belgeseli seyrettim biraz Şimdi de kitap okuyacağım
Ay inşallah inşallahCanim biz iyiyiz cok sukur. Sen nasilsin.is yogunlugum var bende firsat buldukca giriyorum. Tatil nasil geciyor.
Kiz sende normal zamanda bile oluyo iki uc yumurta bu kadar ilaclada daha iyisi olur hiiic merak etme yarin belli olur az kaldi sabir kuzucuk
Dun bende haribo istiyodum ya
Canim biz iyiyiz cok sukur. Sen nasilsin.is yogunlugum var bende firsat buldukca giriyorum. Tatil nasil geciyor.
Kiz sende normal zamanda bile oluyo iki uc yumurta bu kadar ilaclada daha iyisi olur hiiic merak etme yarin belli olur az kaldi sabir kuzucuk
Dun bende haribo istiyodum ya
Doktor 3 ay kendiniz deneyin eğer sonuç olmazsa aşılama diyorVallahi kuzum biz senden test sonucunu heyecanla bekliyoruz
Artık psikolojimiz bozuldu yeminle
Yok kız O kadar verseler şimdiye haşmet bizde değildi karşı taraftaydı
Canım doktorun önerisi nedir
Canım merhaba çatlatma iğnesinin etkisi bünyeye göre değişiyor kimin de 11. gün iğne etkisi geçmiş oluyorken kimin de 14. gün yeni geçmiş oluyor o yüzden çatlatma yinesi vurduktan sonra sekizinci dokuzuncu günlerde negatifi görmek için test yapmak gerekiyor ki senin gibi test yapıldığı nda silik çizgi görünce gebelik mi diye düşünmeyelim Ama genel itibari ile 12. gün iğne etkisi geçmiş olur İnşallah gebesindir
Çok güzel değerlendirmişsin canım artık gerisi Allaha kalmışİnşallah bu ay gebe kalırsın
Canım benim nasılsın biz iyiyiz yarın kontrolüm var heyecanlıyım güzel şeyler duymayı diliyorum senin tatilin nasıl geçiyor
Merhaba canım yumurtaların çok güzel büyümüş tüp bebek ve aşılama dışında Cinsel perhiz gerekmiyor değerlendire bildiğiniz kadar değerlendirin yani çatlatma yinesini Vurduğunuz gün bir gün öncesinde eğer imkan varsa o günleri muhakkak değerlendirin
Canım e-Nabızdan kontrol et sen yinede. Çıkmış olabilir
Yok canım anestezi veriyorlar yumurta toplama işleminde sen hiç hissetmiyorsun ama transfer acısız bir işlem anestezi vermiyorlar diye biliyorum
Canım Adana’da bülent Haydardedeoğlu benim doktorum. 10250₺ tüp bebek 2350₺ dondurma ücreti bu fiyatlar ilaçlar hariç Ama eğer İstanbul’daki bülent hocayı soruyorsan 30.000 civarında
Bir gün biz de o noktaya geleceğiz tatlım sadece biraz sabırlı olmamız gerekiyor kaldıki bence sen zaten şu an gebesin
İnşallah canım yaaaaabenim de yakında görünmüyor, giderim tekrar bunları kullan gel der diye kullanayım dedim canım.
yok kuzum ya herkes de olacak diye birşey yok. yarın güzel şeyler duyacağız inşallah.
Ben de sizin adınıza çok heyecanlıyım. Tombik tombik yumoşlar olsun inşallah
Hayatına ne katkısı oldu2. seyredişim
Canım aşılamaya ayıracağın zaman ile varsa imkan tüp e geçmeni öneririm , 2 kere aşılama yaptırdım o yüzden böyle düşünüyorumDoktor 3 ay kendiniz deneyin eğer sonuç olmazsa aşılama diyor
Canım benimde yoktu son zamanımda oldu 1 2 gündür oda arada kasık ağrım ve karında şişlik dün bi yürürken zorlandım ama 1 2 gündür var bunlarYa bende niye o topikteki kızlar gibi idrar yaparken ağrı karnında şişlik ağrı filan olmuyorbenim yumurtam mı yok
Ben gece yüzüstü uyurum genelde mesela dün yüzüstü uyurken kasıklarım beni rahatsız etti çokça eğer ağrıyor dedikleri buysa evet bir ağrı var ama insanlar yürüyemiyoruz diyor idrarda ağrı oluyor filan diyorCanım benimde yoktu son zamanımda oldu 1 2 gündür oda arada kasık ağrım ve karında şişlik dün bi yürürken zorlandım ama 1 2 gündür var bunlarseninde olur belki ama olmasada kafana takma bile herkeste herşey farklı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?