Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum fostimon ve menopur vuruyorum

Onu ben de çok merak ediyorum acaba kaç yumiş olacak yaa
Evet opudan çok orası biraz heyecan veriyo kalbim küt kütt artık sonu inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz yaa

Canım senin tedavin hangi aşamada neden gelecekte görünmesedw dedin

Evet opudan çok orası biraz heyecan veriyo kalbim küt kütt artık sonu inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz yaa
merhaba kızlar, opu dedğiğiniz nedir yumurta toplama mı ?

Evet yaaaa yarın saat 11 de

Aminnn inşallahhh canım benim Allah bebişlerimizi getirsin bize
bugün anca geldim eve yazdıklarınızı okudum şimdi, yarın kontrolü olanları heyecanla bekliyorum mutlaka haberdar edin, bir de Nureella ve P Prensessultan sizlerin sonuçlarını çok merak ediyorum

Evet canım yumurta toplama
Teşekkürler tatlım muhakkak yazarım

İnşallah canım benim tutunsa annesine bir okadar rahatlıcamki inanki yorulduk Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kesinlikle kalite çok önemli 30 yumurtam olsa 30 unu da dondurmayacağım ki zaten var olan yumurtalarımın 5. Güne gitmesi ilaç kullanmamak adına 2 denemelik daha var olmaları yeterli geliyor bana
Laricim kaliteli yumurta için takviye ne kullandın

Epey olmus girmemisim. Hersey yolunda cok sukur. 7bucuk aylik olduk bile. Sizlerde ne vr ne yok
Ayyy Allah esirgesin maşallah kızıma emek emek emekliyordur şimdi ben tüpe başladım yarın kontrolüm var yumurtalar ne durumda bakacağız
Laricim kaliteli yumurta için takviye ne kullandın
Hiçbişey canım sadece doktorun verdiği fostimon ve menopur iğne aynı zamanda folik asit hepsi bu

Ayy insallah canım ya bakalım sonuc ne olacak bende merak ediyorum ama korkuyorum yapmaya

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…