Vallahi kuzum biz senden test sonucunu heyecanla bekliyoruz
Artık psikolojimiz bozuldu yeminle
Yok kız O kadar verseler şimdiye haşmet bizde değildi karşı taraftaydı
Canım doktorun önerisi nedir
Canım merhaba çatlatma iğnesinin etkisi bünyeye göre değişiyor kimin de 11. gün iğne etkisi geçmiş oluyorken kimin de 14. gün yeni geçmiş oluyor o yüzden çatlatma yinesi vurduktan sonra sekizinci dokuzuncu günlerde negatifi görmek için test yapmak gerekiyor ki senin gibi test yapıldığı nda silik çizgi görünce gebelik mi diye düşünmeyelim Ama genel itibari ile 12. gün iğne etkisi geçmiş olur İnşallah gebesindir
Çok güzel değerlendirmişsin canım artık gerisi Allaha kalmış
İnşallah bu ay gebe kalırsın
Canım benim nasılsın biz iyiyiz yarın kontrolüm var heyecanlıyım güzel şeyler duymayı diliyorum senin tatilin nasıl geçiyor
Merhaba canım yumurtaların çok güzel büyümüş
tüp bebek ve aşılama dışında Cinsel perhiz gerekmiyor değerlendire bildiğiniz kadar değerlendirin yani çatlatma yinesini Vurduğunuz gün bir gün öncesinde eğer imkan varsa o günleri muhakkak değerlendirin
Canım e-Nabızdan kontrol et sen yinede. Çıkmış olabilir
Yok canım anestezi veriyorlar yumurta toplama işleminde sen hiç hissetmiyorsun ama transfer acısız bir işlem anestezi vermiyorlar diye biliyorum
Canım Adana’da bülent Haydardedeoğlu benim doktorum. 10250₺ tüp bebek 2350₺ dondurma ücreti bu fiyatlar ilaçlar hariç Ama eğer İstanbul’daki bülent hocayı soruyorsan 30.000 civarında
Bir gün biz de o noktaya geleceğiz tatlım sadece biraz sabırlı olmamız gerekiyor kaldıki bence sen zaten şu an gebesin