Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar hanımlar, akşamüstü ovu testi yaptım böyle çıktı reglime 1 hafta kaldı yumurtlama yenimi oluyor acaba anlayamadım
Canım pik görürsen gebelik testi yap muhakkak
Ayy insallah canım ya bakalım sonuc ne olacak bende merak ediyorum ama korkuyorum yapmaya
Kız sen hala yapmadın mı hemen yap hadi bekliyoruz

YA niye böyle gecikti ya
Tüm kan değerlerim normale dönmüş insülin diremvi var demişti doktor taa ne xaman o geçmis şeker yok tiroid yok idrar temiz iltihap var dediydi aile hekimkm bilac ay önce o da geçti sapasaglamim hocbiseykm yok çok şükür ama 0.200 çıktı beta hcg ama yine adet olmadım cumaya kadar olmazsam cuma gel yanıma dedi doktorum bu ay da yoksa birkaç ay ara vermeyi düşünüyorum diyete spora sağlıklı beslenmeye vercem kendimi dahiliye ve diyetisyene baslicam

benim de yakında görünmüyor, giderim tekrar bunları kullan gel der diye kullanayım dedim canım.
Ya bende niye o topikteki kızlar gibi idrar yaparken ağrı karnında şişlik ağrı filan olmuyor benim yumurtam mı yok
yok kuzum ya herkes de olacak diye birşey yok. yarın güzel şeyler duyacağız inşallah.
Ayy hadi inşallah canım ben biraz heyecan yaptım ama zaten yapım öyle hergün iğneyi vururken ilkmiş gibi heyecan yapıyordum bide acaba kaç yumurta olcak embryo olcak mı diye heyecanlanıyorum
Yok kuzum fostimon ve menopur vuruyorum

Onu ben de çok merak ediyorum acaba kaç yumiş olacak yaa
Ben de sizin adınıza çok heyecanlıyım. Tombik tombik yumoşlar olsun inşallah

Yapma ya mervem benim bence de biraz dinlen hem dr unu da değiştir lütfen hayırlısı olsun güzelim
Yapacagımda bende sizin gibi meraklıyımda misafirlerim var
Kız iki dk wc geç yap
Teo m bu topikte hepimiz annelik müjdemizi verelim istiyorum ama ben en çok senden duyduğum günü hayal ediyorum

inşallah canım benim. ev de tekim. Depresyon takılıyorum. Bir paket haribo gömdüm

Bakacam cuma da bişey çıkmazsa eşimde diyo degistorcem doktoru diye neyse onu geçelim güzel haberlerim var Farmasi yapıyorum dün tesadüf bı uyem daha geldi 6 tane lif satmıştım bı anda bi6tane daha sipariş aldım 2sini verdim 4 tane daha yapıyorum şu an 3.yu yapıyorum kaldı 3

Oooo Allah güzel kazançlar nasip etsin bebeğim

Biriktircem abla hayallerim var ya elimde gonalf var 2 3 doz 75lik vurmustum ihtiyacı olan varmıdır ki fiyatta yardımcı olsam dolapta bozulmadan veriyim param boşa gitmesin ihiyaci olan varsa bana yonlendirirmisinix
Oooo Allah güzel kazançlar nasip etsin bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…