Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aslında kötü birşey yok. Sadece yumurta sayısı kendi istediği düzeyde değil. Ben de uzaktan çimdikledim iyice, üzülmesin diye. H halleycik kuzucum sana da cevap.
İyi yapmişinn kendine getirseydinn
Transfer olcak ve birseferlik da varsaa tamamm işte
Oda sadece biliyorki bir yumurta bir sperm yetiyo

Rabbim birşeyleri vesile kılsın kucağını doldursun canım benim Kan pıhtılaşmasından dolayımı kalbi durdu bebeklerinin
Test yaptırdım pıhtılaşma çıktı ama dr önemli değil diyor.. düşük materyalini genetiğe de yollamamıştı bunlardan dolayı zaten dr a devam etmeye çekiniyorum

Canım benim biraz zor geçti yumurtalığım biraz yukardaymış o zorlamış 22 yumurtam çıktı değerlerin iyi dedi 2 adet dönemi sonra nasip olursa transfer düşünüyor canım
MaşaAllah kuzum ya. Çok güzel çıkmış yumurta. İnşaAllah bebek geliyoooorrr İşlemde sadece bayanlar oluyor değil mi? Ay çok heyecanlı nasıl bayılırken anladın mı işlem anı ve sonrasını anlatsana bilgileneyim bende

Canım rabbim şifa versin inşaAllah. Histeroskopini hangi doktor yapıyordu. Hangi hastanede. Sanırım bende olacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…