Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptırdım pıhtılaşma çıktı ama dr önemli değil diyor.. düşük materyalini genetiğe de yollamamıştı bunlardan dolayı zaten dr a devam etmeye çekiniyorum
Kuzum bende çok araştırdım görüştüm. Ama iki doktor Agır basıyor. Biri doçent murat bozkurt. Diğeri ulun Uluğ. Bakalım nasip. Belki sana da fikir olur araştır istersen. Peraares

kızlarrr benim değerim düşmüş 8 birkaçgüne sıfırlanır ve regl olurum
Allah allaah kimyasal demek mioluyor bu ?
Söküyor da başladıysa durduruyor diye biliyorum bakayım öyle kullanan var mı yoksa ameliyat iptal
Sirkeli su içmek adeti azaltır ya da keser diye duymuştum ama emin değilim, ama yinede zorla kesmiş olucaksın doktoru kesinlikle bilgilendirmelisin

Ayy inşallah canım yaa evet benim hep bayandı anestezi falan bi doktorum erkekti çok korktum beni opuu odasına götürdüler yatırdılar bu makas gibi bi yatağa elimi ayağımı bağladılar kocaman bi ışık tuttular dedim yandık hatta hemşireye sordum bem hissedicem mi ya diye çünkü el kol bağlanınca güldü oda yok dedi anestezi uzmanı geldi başın dönebilir dedi bayılcağımı anladım başım dönmedi ben hastane duvarları altında kaldım resmen doktor geldi nasılsın dedi onu hatırlıyorumen son sonra bi uyandım herşey olup bitmiş çok güzeldi narkoz uyandığımda çok üşüdüm ama ben bildiğin titreme krizine girdim şimdi sadece biraz ağrım var canım adet dönemi gibi inşallah seninde çok güzel geçer bol bol sağlıklı yumurtan olur inşallah canım

Neden iki adet sonra peki
Canım benim e2 değerim 5915 çıktı çok yüksek ohss olma ihtimalim çok yüksek canım cetrotide iğne falan verdi bugün dostinex falan kullanıyorum vücudu dinlendirmek istiyor canım ilaçlara çok karşılık verdiği için

aslında kötü birşey yok. Sadece yumurta sayısı kendi istediği düzeyde değil. Ben de uzaktan çimdikledim iyice, üzülmesin diye. @halleycik kuzucum sana da cevap.
Rabbim büyük kimse bilemezki larimmm duamızla rabbim büyük mucizeler yaratacak

aslında kötü birşey yok. Sadece yumurta sayısı kendi istediği düzeyde değil. Ben de uzaktan çimdikledim iyice, üzülmesin diye. @halleycik kuzucum sana da cevap.
Hmm ama doktor söylemişti başya sanki. Çok iyi biliyoruz ki sayı değil kalite önemli, bunu Lari de çok iyi biliyor ama insan istiyor ki hepsi mükemmel ilerlesin

Allah iyiliğini versin okurken benide güldürdün canım ya sadece baglama kısmı ve catal yatak deyince Bi tırsdım, aminnn İnşaAllah canım. İnşaAllah hepimiz evladımıza cabucak kavuşuruz

Hımm anladım canım. Sayende bende önden bilgiler edindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…