Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bebişim daha iyi takip etmem lazım ve inşallah her birimizin sevinçleriyle dolar sayfalarımız yarın adetim bitecek cuma ya randevu aldım ama yarından sonra inşallah bol tempolu ihtimali çok yüksek verimli ay geçiririm ve geçiririz

İnşallah kuzum ya büyük bir müjde olsa doğumlarımız ard arda denk gelse ah ne güzel olur

Canım benim biraz zor geçti yumurtalığım biraz yukardaymış o zorlamış 22 yumurtam çıktı değerlerin iyi dedi 2 adet dönemi sonra nasip olursa transfer düşünüyor canım
ayyy hadi kuzum çok sevndmmm inşallah çok güzel kaliteli embriyo olurlar sağlıkla ilerlesin inşallah gelişmeleri buraya da yaz

aslında kötü birşey yok. Sadece yumurta sayısı kendi istediği düzeyde değil. Ben de uzaktan çimdikledim iyice, üzülmesin diye. @halleycik kuzucum sana da cevap.
bu kızın döt kesme zamanı geri geldi.. kuzucumm her işte bir hayır vardır belkide o yumoşlar tutunacak ona nereden biliyoruzzz allah büyük sonu güzel olck inşallah LaRisaCca

kuzumm üzülme kimyasal da olsa gebelik oluştu sonuçta demekki tıkırdama var ilaçlardan daha iyisi olck bir dahakine tutunur sakın üzülme
demii bende öyle düşünüyorum aslında ama biryanım bırak artık olmuyor işte diyor biryanım bu bile birşey ilerleme var pes etme diyor arada kaldım

demii bende öyle düşünüyorum aslında ama biryanım bırak artık olmuyor işte diyor biryanım bu bile birşey ilerleme var pes etme diyor arada kaldım
hayır tatlım pes etme ne yaşacagını bilemezsn ben tüp te kimyasal gördm biliyorsun normal yolla onu bile göremedm bu bile bisey bnce ama 2-3 ay daha dene olmadı tüp e dgru gidersn kuzu

hayır tatlım pes etme ne yaşacagını bilemezsn ben tüp te kimyasal gördm biliyorsun normal yolla onu bile göremedm bu bile bisey bnce ama 2-3 ay daha dene olmadı tüp e dgru gidersn kuzu
doğru diyorsun canım bakalım regl olayımda ona göre napıcağıma karar vericem

Allah iyiliğini versin okurken benide güldürdün canım ya sadece baglama kısmı ve catal yatak deyince Bi tırsdım, aminnn İnşaAllah canım. İnşaAllah hepimiz evladımıza cabucak kavuşuruz
Yok kız hiç tırsma inan yumurtam varken daha ağrım vardı yani bu sabah kurtuldum inşallah canım bebş merhaba Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

ayyy hadi kuzum çok sevndmmm inşallah çok güzel kaliteli embriyo olurlar sağlıkla ilerlesin inşallah gelişmeleri buraya da yaz
İnşallah canım benim Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahhhh 2021 anneleri diye topik açmak nasip olsun inşallah canım hepimize

kızlarrr benim değerim düşmüş 8 birkaçgüne sıfırlanır ve regl olurum
çok ilginç ya. ama üzülmeyeceğiz canım. Yeni tedavilere odaklanacağız.
Malesef canın
Erken gebelik yaptım
Ana negatiff
Bu ay da umutlarım tükenti
Aşılama iöin dr araştırıyorum
bazen testler hata veriyor canım. O yüzden ben temkinli yazıyordum. ama hemen ümitsiz olma. Regl gelene kadar umut hep var canım.
Bülent haydardedeoğlu medline'da yapacak
anammm o da her hastaneyi kullanıyor bizim de acıbadem de yapıyor galiba opu ve transferi
hiç olur mu canım. pes etmek yok. bizlerin imtihanı da böyle. ama sonu güzel olsun katlanacağız.

Canım yumurta sayın istediğin düzeyde değil diye neden üzülüyosun önemli olan çok sayı değil kalite bak benim vücudum yıprandı 2 ay beklicem bende böyle olsun istemezdim ki çıkan yumurtalar kaliteli mi bilmiyorum sayı olarak normal yumurta bence daha kaliteli dün başka topikte kızda 30 yumurta çıkmış ama 15i boşmuş canım inşallah sayıdan çok sağlıklı yumurtaların olur kuzum birde benden 15 civarı yumurta bekliyordu bugün 22 aldı hiçbişey belli olmaz kuzum

LaRisaCca

Canim hayirlisi olsun en azindan ilaclara tepki verdin ise yariyor demekki. Nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz. İnsallah en kisa zamanda kavusacaksin bebegine

Canım geçmiş olsun. Kimyasalda olsa gebelik oldu. Arkası gelir derler hep inşallah bundan sonrası güzel oluck
benimde kayıp yaşadığım dönem ebe demişti sağlıksız demekki vücudun kabul etmiyor atmaya çalışıyor. Sağlıklı olsaydı tutunurdu diye

KUZUm o hiç belli olmaz 10. Gün tekrar test yap daha koyulaşmışsa inşallah gebesindir
Günaydın Ben gitttim ama sağlık ocağında hormon testi yapılmıyor dediler
Kuzu devlette yaptır o zaman
LaRisaCca canım benim dualarım seninle. Skrkz17 çıkmışsımdor canım. Seni bekliyoruz heyecanla

Canım bülent beyin ilgi alakasından inanki çok memnun kaldım yani sen de deneyimlemiştin önceden ve tutmasa da yine onda tüp yaptırmak isterim bebişinin kalbi durdu dedin ya dr aile öykünü biliyo muydu sıkıntı neydi
Kizlar bugün iğnenin 13.Günü sabah yaptım testi
Ignenin 11.günü yaptigimda çok silik zor görülüyordu şimdi daha belirgin inşallah vardır
Bu arada iğne kullanıp asilama oldum ben
CAnım gözün aydın Allah sağlıkla ilerletsin inşallah
Canım benim biraz zor geçti yumurtalığım biraz yukardaymış o zorlamış 22 yumurtam çıktı değerlerin iyi dedi 2 adet dönemi sonra nasip olursa transfer düşünüyor canım
Canım çok sevindim senin adına inşallah hepsi de 5. Güne gider emeğinin karşılığını alırsın sana tutunur gelirler
Bnde şimdi girdim nolmuş diye çok merak ediyordum havadis göremeyince üzüldüm ay C Capanin Gururu Teyom LaRisaCca den haber ver madem knştun kuzum

Tam bir felaket çekiciyim yarın operasyon var bugün hafif bir kanama gibi akıntım oldu minicik. Tarlusal içeceğim valla.. operasyonu erteleyip bir daha covid testi yaptırmamam
Amann bence muhakkak konuş ayselle istenmeyen bir durum olabilir buve de ultrasonda içerdeki regl sıvısını görürse neden söylemedin diye kızar mı acaba
sen pıçahları hazırla, gelince kesim işlemi yaparız
Yİne benim döt masaya yatırılmış
Biledimm benn larişim icin özell
Bugün teoya da söyledim halley burda olsa dötü duvara dönüp gezerdim diye
Nur um benim biliyorum üzülüyorsun ama üzülme en azından gebelik olduğunu anladık sağlıklı değil ki böyle sonuçlandı inşallah bu ay sağlıklı gebelik haberini alırsın
LaRisaCca kuzummm doktordan çıkmışsınsır heralde?

Nureella kuzum sonuç ne çıktı?

LaRisaCca haber gelmiyor Lariden şarkısını söylüyorum çok merak ediyorum kuzum ne dedi doktor

Rabbim büyük kimse bilemezki larimmm duamızla rabbim büyük mucizeler yaratacak

LaRisaCca laricim inşallah herşey yolundadır sen çok güzel bir yoldasın bir sperm bir yumurta yetiyor biliyorsun sen enerjik ve güzel görmek istiyoruz

Hmm ama doktor söylemişti başya sanki. Çok iyi biliyoruz ki sayı değil kalite önemli, bunu Lari de çok iyi biliyor ama insan istiyor ki hepsi mükemmel ilerlesin

kızlar yaa sağlıklı gebelik olsa tutunurdu değilmi ... yani benim bildiğim sağlıklı bebekler tutunuyormuş benim önceki gebeliğimde vitamin ney onu bile bilmiyordum hiçbirşey kullanmamıştım
AYnen öyle canım
bu kızın döt kesme zamanı geri geldi.. kuzucumm her işte bir hayır vardır belkide o yumoşlar tutunacak ona nereden biliyoruzzz allah büyük sonu güzel olck inşallah LaRisaCca

Selam canım kızlar bolca alışveriş yaparak moralimi yükseltip geldim iskenderuna..
6 solda 1 sağda 7 yumurtam var hepsi 14mm üzeri geriden gelenler de var ama onları beklemeyeceğiz çünkü olgun yumurtalarım var. Perşembeye kadar ilaca devam edeceğim hergün cetrodite de vuracağım çatlamasın diye. Perşembe tekrar kontrolüm var, herşey yolundayda çatlayacağız ve c.tesi opu.. 5. Güne gelen olursa da ve sağlık olarak da herşey yolundayda perşembe transfer daha önce tüp yaptırmış polikistik olmayan yakınlarımla görüştüm benden daha çok yumurtası olan duymadım. Olanlar hep polikistik ve ya uzun süreler iğne kullananlar ama benim doktor çok ilaç kullandırmak istemiyor vücudu yormayacağım diyor. Polikistik olmayan yakınlarımda hep 5 civarı yumurta toplanmış 2-3 döllenen ve yaşayan olmuş ve transferleri de tutmuş çok şükür. Umudum , bu 7 taneden birkaçının döllenip 5. Güne gitmesi ve transferde bana tutunması tutunmasa bile 1 transferlik daha hazırda bekleyen olması.. inşallah herşey yolunda ilerler

Bu arada kontrollere hep tek geldim annem vardı sadece hem onunla ilgilen hem araba kullan bir yandan tlf görüşmeleri derken sizlere haber veremedim kusura bakmayın beni merak etmeniz sormanız beni çok mutlu etti çok duygulandırdı Allah razı olsun dilerim hepimiz hemen bu ay gebe kalıp pozitifleri paylaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…