- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #64.541
Evet bebişim daha iyi takip etmem lazım ve inşallah her birimizin sevinçleriyle dolar sayfalarımızBen daha iyiyim bitanemtransfer ne zaman?
Ayy ne sinir şey ya o kadar beklenir miii
Kuzum hiçbir yerde ne olarak şu gğb başka şu kadar kullan şeklinde bulamadım o yüzden kafam karıştı. Biri 15 gün kullanmış biri yumurtlama sonrası bırakmış hiç bilemedim yayanlış bir şey yapmaktan korkuyorum
Tatil iyi gidiyor kuzucumdaha iyiyim ben çok şükür. Sizleri iyi gördüğüme çok sevindim ya bebişlere adım adım gidiyorsunuz ha
Kuzum bu ay daha sık mı gitsen kontrollere acaba? Geçen ay malumpeş peşe güzel haberler versek ya
LaRisaCca canımın içi inşallah çok kaliteli yumurtaların olur bitanem
C Capanin Gururu Teyom kuzum sen de mükemmel bir sürprizle karşılaşırsın eşinin değerleri bir anda düzelir inşallah
İnşallah kuzum ya büyük bir müjde olsa doğumlarımız ard arda denk gelse ah ne güzel olurEvet bebişim daha iyi takip etmem lazım ve inşallah her birimizin sevinçleriyle dolar sayfalarımızyarın adetim bitecek cuma ya randevu aldım ama yarından sonra inşallah bol tempolu ihtimali çok yüksek verimli ay geçiririm ve geçiririz
aynı yerde vermedim ama ne kadar farkedicekki sanmıyorum çok fark olucağınıAynı yerde verdin değil mi tahlili? Öyle tabi canım kimyasal olması da bir yandan iyi aslında kuzum bir umut bu
ayyy hadi kuzum çok sevndmmm inşallah çok güzel kaliteli embriyo olurlar sağlıkla ilerlesin inşallah gelişmeleri buraya da yazCanım benim biraz zor geçti yumurtalığım biraz yukardaymış o zorlamış 22 yumurtam çıktı değerlerin iyi dedi 2 adet dönemi sonra nasip olursa transfer düşünüyor canım
bu kızın döt kesme zamanı geri geldi.. kuzucumm her işte bir hayır vardır belkide o yumoşlar tutunacak ona nereden biliyoruzzz allah büyük sonu güzel olck inşallahaslında kötü birşey yok. Sadece yumurta sayısı kendi istediği düzeyde değil. Ben de uzaktan çimdikledim iyice, üzülmesin diye. @halleycik kuzucum sana da cevap.
kuzumm üzülme kimyasal da olsa gebelik oluştu sonuçta demekki tıkırdama var ilaçlardan daha iyisi olck bir dahakine tutunur sakın üzülmekızlarrr benim değerim düşmüş 8birkaçgüne sıfırlanır ve regl olurum
demii bende öyle düşünüyorum aslında ama biryanım bırak artık olmuyor işte diyor biryanım bu bile birşey ilerleme var pes etme diyor arada kaldımkuzumm üzülme kimyasal da olsa gebelik oluştu sonuçta demekki tıkırdama var ilaçlardan daha iyisi olck bir dahakine tutunur sakın üzülme
hayır tatlım pes etme ne yaşacagını bilemezsn ben tüp te kimyasal gördm biliyorsun normal yolla onu bile göremedm bu bile bisey bnce ama 2-3 ay daha dene olmadı tüp e dgru gidersn kuzudemii bende öyle düşünüyorum aslında ama biryanım bırak artık olmuyor işte diyor biryanım bu bile birşey ilerleme var pes etme diyor arada kaldım
doğru diyorsun canım bakalım regl olayımda ona göre napıcağıma karar vericemhayır tatlım pes etme ne yaşacagını bilemezsn ben tüp te kimyasal gördm biliyorsun normal yolla onu bile göremedm bu bile bisey bnce ama 2-3 ay daha dene olmadı tüp e dgru gidersn kuzu
Yok kız hiç tırsma inan yumurtam varken daha ağrım vardı yani bu sabah kurtuldumAllah iyiliğini versin okurken benide güldürdün canımya sadece baglama kısmı ve catal yatak deyince Bi tırsdım, aminnn İnşaAllah canım. İnşaAllah hepimiz evladımıza cabucak kavuşuruz
İnşallah canım benim Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahhhhayyy hadi kuzum çok sevndmmm inşallah çok güzel kaliteli embriyo olurlar sağlıkla ilerlesin inşallah gelişmeleri buraya da yaz
çok ilginç ya. ama üzülmeyeceğiz canım. Yeni tedavilere odaklanacağız.kızlarrr benim değerim düşmüş 8birkaçgüne sıfırlanır ve regl olurum
bazen testler hata veriyor canım. O yüzden ben temkinli yazıyordum. ama hemen ümitsiz olma. Regl gelene kadar umut hep var canım.Malesef canın
Erken gebelik yaptım
Ana negatiff
Bu ay da umutlarım tükenti
Aşılama iöin dr araştırıyorum
anammm o da her hastaneyi kullanıyorBülent haydardedeoğlu medline'da yapacak
hiç olur mu canım. pes etmek yok. bizlerin imtihanı da böyle. ama sonu güzel olsun katlanacağız.demii bende öyle düşünüyorum aslında ama biryanım bırak artık olmuyor işte diyor biryanım bu bile birşey ilerleme var pes etme diyor arada kaldım
Canım yumurta sayın istediğin düzeyde değil diye neden üzülüyosun önemli olan çok sayı değil kalite bak benim vücudum yıprandı 2 ay beklicem bende böyle olsun istemezdim ki çıkan yumurtalar kaliteli mi bilmiyorum sayı olarak normal yumurta bence daha kaliteli dün başka topikte kızda 30 yumurta çıkmış ama 15i boşmuş canım inşallah sayıdan çok sağlıklı yumurtaların olur kuzum birde benden 15 civarı yumurta bekliyordu bugün 22 aldı hiçbişey belli olmaz kuzum
Canimkızlarrr benim değerim düşmüş 8birkaçgüne sıfırlanır ve regl olurum
Canım pes etme kimyasal dahi olsa gebe kaldın ben ne kimyasal ne başka bişey kalabildim en azından hamile kalabildiğini biliyosun canımkızlarrr benim değerim düşmüş 8birkaçgüne sıfırlanır ve regl olurum
Canım geçmiş olsun. Kimyasalda olsa gebelik oldu. Arkası gelir derler hep inşallah bundan sonrası güzel oluckdemii bende öyle düşünüyorum aslında ama biryanım bırak artık olmuyor işte diyor biryanım bu bile birşey ilerleme var pes etme diyor arada kaldım
Ben daha iyiyim bitanemtransfer ne zaman?
Ayy ne sinir şey ya o kadar beklenir miii
Kuzum hiçbir yerde ne olarak şu gğb başka şu kadar kullan şeklinde bulamadım o yüzden kafam karıştı. Biri 15 gün kullanmış biri yumurtlama sonrası bırakmış hiç bilemedim yayanlış bir şey yapmaktan korkuyorum
Tatil iyi gidiyor kuzucumdaha iyiyim ben çok şükür. Sizleri iyi gördüğüme çok sevindim ya bebişlere adım adım gidiyorsunuz ha
Kuzum bu ay daha sık mı gitsen kontrollere acaba? Geçen ay malumpeş peşe güzel haberler versek ya
LaRisaCca canımın içi inşallah çok kaliteli yumurtaların olur bitanem
C Capanin Gururu Teyom kuzum sen de mükemmel bir sürprizle karşılaşırsın eşinin değerleri bir anda düzelir inşallah
KUZUm o hiç belli olmaz 10. Gün tekrar test yap daha koyulaşmışsa inşallah gebesindirGunaydin kizlarcok guzel haberler alacagimiz bir gun olur umarim benim bugun igneden sonra 8.gunum, cok erken oldugunu biliyorum tabii ki ama denemek icin sabah test yaptim. Cok ama cok silik bir cizgi var. Daha once forumda bu zamanlarda denemek veya gidisati gormek icin test yapan bir kac kisinin fotograflarini gormustum ve evet cok net kirmizi cizgi degildi ama benim testime gore cok daha koyu silik cizgilerdi. Acikcasi biraz umudum kirildi, yani biraz daha belirgin gorsem sanki daha mutlu beklerdim cumartesiyi gibi Bu cok silik cizgi de herhalde ignenin etkisinin yavas yavas kaybolduguna isarettir diye dusunuyorum.
Kuzu devlette yaptır o zamanGünaydınBen gitttim ama sağlık ocağında hormon testi yapılmıyor dediler
Canım bülent beyin ilgi alakasından inanki çok memnun kaldım yani sen de deneyimlemiştin önceden ve tutmasa da yine onda tüp yaptırmak isterim bebişinin kalbi durdu dedin ya dr aile öykünü biliyo muydu sıkıntı neydiYarın histeroskopi yapılacak rahimde yapışıklık var. Rahim içi jel uygulaması yapılırsa 3 ay içeride kalıyor o tekrar yapışıklık olmasın diye. En az 3 ay tedaviye tekrar başlayamayacağım sonrası için de kafam karışık. Daha önce bebeklerimin kalbi durduğu için aynı dr a devam etmeye korkuyorum. Ameliyat için güveniyorum dr uma ama tüp bebekte belki değiştiririm
CAnım gözün aydın Allah sağlıkla ilerletsin inşallahKizlar bugün iğnenin 13.Günü sabah yaptım testi
Ignenin 11.günü yaptigimda çok silik zor görülüyordu şimdi daha belirgin inşallah vardır
Bu arada iğne kullanıp asilama oldum ben
Canım çok sevindim senin adına inşallah hepsi de 5. Güne gider emeğinin karşılığını alırsın sana tutunur gelirlerCanım benim biraz zor geçti yumurtalığım biraz yukardaymış o zorlamış 22 yumurtam çıktı değerlerin iyi dedi 2 adet dönemi sonra nasip olursa transfer düşünüyor canım
Bnde şimdi girdim nolmuş diye çok merak ediyordum havadis göremeyince üzüldüm ay C Capanin Gururu TeyomLaRisaCca den haber ver madem knştun kuzum
Amann bence muhakkak konuş ayselle istenmeyen bir durum olabilir buve de ultrasonda içerdeki regl sıvısını görürse neden söylemedin diye kızar mı acabaTam bir felaket çekiciyimyarın operasyon var bugün hafif bir kanama gibi akıntım oldu minicik. Tarlusal içeceğim valla.. operasyonu erteleyip bir daha covid testi yaptırmamam
Yİne benim döt masaya yatırılmışsen pıçahları hazırla, gelince kesim işlemi yaparız
Bugün teoya da söyledim halley burda olsa dötü duvara dönüp gezerdim diyeBiledimm benn larişim icin özell
Nur um benim biliyorum üzülüyorsun ama üzülme en azından gebelik olduğunu anladık sağlıklı değil ki böyle sonuçlandıkızlarrr benim değerim düşmüş 8birkaçgüne sıfırlanır ve regl olurum
Ayy inşallah canım yaa evet benim hep bayandı anestezi falan bi doktorum erkekti çok korktum beni opuu odasına götürdüler yatırdılar bu makas gibi bi yatağaelimi ayağımı bağladılar kocaman bi ışık tuttular dedim yandık hatta hemşireye sordum bem hissedicem mi ya diye çünkü el kol bağlanınca güldü oda yok dedi anestezi uzmanı geldi başın dönebilir dedi bayılcağımı anladım başım dönmedi ben hastane duvarları altında kaldım resmen doktor geldi nasılsın dedi onu hatırlıyorumen son sonra bi uyandım herşey olup bitmiş çok güzeldi narkoz uyandığımda çok üşüdüm ama ben bildiğin titreme krizine girdim şimdi sadece biraz ağrım var canım adet dönemi gibi inşallah seninde çok güzel geçer bol bol sağlıklı yumurtan olur inşallah canım
Rabbim büyük kimse bilemezki larimmm duamızla rabbim büyük mucizeler yaratacak
LaRisaCca laricim inşallah herşey yolundadır sen çok güzel bir yoldasın bir sperm bir yumurta yetiyor biliyorsun sen enerjik ve güzel görmek istiyoruz
Hmm ama doktor söylemişti başya sanki. Çok iyi biliyoruz ki sayı değil kalite önemli, bunu Lari de çok iyi biliyor ama insan istiyor ki hepsi mükemmel ilerlesin
AYnen öyle canımkızlar yaa sağlıklı gebelik olsa tutunurdu değilmi ... yani benim bildiğim sağlıklı bebekler tutunuyormuş benim önceki gebeliğimde vitamin ney onu bile bilmiyordum hiçbirşey kullanmamıştım
bu kızın döt kesme zamanı geri geldi.. kuzucumm her işte bir hayır vardır belkide o yumoşlar tutunacak ona nereden biliyoruzzz allah büyük sonu güzel olck inşallahLaRisaCca
Selam canım kızlarCanım yumurta sayın istediğin düzeyde değil diye neden üzülüyosun önemli olan çok sayı değil kalite bak benim vücudum yıprandı 2 ay beklicem bende böyle olsun istemezdim ki çıkan yumurtalar kaliteli mi bilmiyorum sayı olarak normal yumurta bence daha kaliteli dün başka topikte kızda 30 yumurta çıkmış ama 15i boşmuş canım inşallah sayıdan çok sağlıklı yumurtaların olur kuzum birde benden 15 civarı yumurta bekliyordu bugün 22 aldı hiçbişey belli olmaz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?