Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
artık bi duanızı alırız aşkiletammmmmmmmm

aşkm resim açılmıyor göremedim.. senin daha yumurtalar toplansın o zmn ilaçların olucak bbgm

birlikte hazırlıyoruz. ben işe kaçıyorum. Sofrayı da o toplayıp makineye koyuyor
En azından böyle bir yönü var eşlerimizin şükür
Canım bence bir erken gebelik testi yapsan iyi olur inşallah gebesindir değilsen de aklındaki soru işaretleri gider
Aradılar şimdi canım aramayınca endişelendim 22 yumurtadan 19u olgunmuş 8i döllenmiş diğerlerini yinede takip edicem dedi bunlar 5.güne gider mi ki ya bu kafama takıldı şimdi
Kuzum çok güzel sayı hiç üzülme kendini strese sokma 5. Güne gidecekler Allahın izniyle
Canım az değil tabiki ama burada gitmeyenleri okudum çok korktum yarısı gitse yeter ama ya gitmezse hiçbiri diye korktum
Canım ben napim o zaman oturup ağlayım 1 yumurta yeter bize canım canını sıkma bunlar hep 1 evlat sahibi olabilmek için o yüzden bize lazım olan 1 tek yumurta
aşkm resim açılmıyor göremedim.. senin daha yumurtalar toplansın o zmn ilaçların olucak bbgm
Yok kuzu opu hafta sonuna denk geldiğinden ilaçları şimdiden yazdılar ki zorluk çekmeyeyim

canım rabbım gonlune gore versın butun guzellıkler senınle olsun.Allah kucagını doldursun saglıkla ınsaallah

Canım ben napim o zaman oturup ağlayım 1 yumurta yeter bize canım canını sıkma bunlar hep 1 evlat sahibi olabilmek için o yüzden bize lazım olan 1 tek yumurta
Öyle canım tek yumurta yeter başka topiklerde moralim bozuldu ya ni okıyım dedim okumıcam bidaha

Canım bence bir erken gebelik testi yapsan iyi olur inşallah gebesindir değilsen de aklındaki soru işaretleri gider

evet haklısın, hiç değilse kimyassl falan bile olmuş olsa haberim olur, ilk testimi yapıcam bugün herhalde artık, açılışı yapalım bakalım hadi hayırlısı, test alana kadar regl gelmezse bugün yapcam sizi test mafyaları sizi

ilaçlarında neler var kuzu resm açılmıyorrr ki göremedm

Sen hala test yapmadın mı yoksa

canım rabbım gonlune gore versın butun guzellıkler senınle olsun.Allah kucagını doldursun saglıkla ınsaallah
Arzummm çok tşk ederim canım hepimizin inşallah
Öyle canım tek yumurta yeter başka topiklerde moralim bozuldu ya ni okıyım dedim okumıcam bidaha
Kuzum yok ben de başka topiklere baktım durdum içim şişti bıraktım sonra
Olley beee Hadi inşallah gebesindir

bn çok test mafyası degilm kuzu ama hadi bakalımmm inşallah güzel bir sonuç alırsın balım

LaRisaCca canım takip edemedim kaç gündür, bi gelişme var mı? Tedavinin hangi dönemindesin?
Canım yarın kontrol var kısmetse çatlatma iğnesi vurcaz cumartesi yumurtalar toplanacak ve 5. Güne giden olursa perşembe günü herşey yolunda gittiği takdirde taze transfer olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…