Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ameliyattan çok memnunum bunun şerefine bi tüp patlatırım onunla

Yok canım 2 günde bi arayacak
O zaman yarınn
Heves ettin pozitif çıkasın ama çok şükür negatifsin
Hakkaten ya sanki pozitif dicekker neyseki umudum yeşerdi
Insallah başka testlerinden pozitif haberler verirsin canim
Ayy inşallah canım benimm test yaptın mıı meraktayım
Çok şükür kuzuşummm
Sen naptın canım bugün kontrol nasıldı
Kuzum maşallah nasıl da her şey yolunda ilerliyor. Hep böyle devam etsin Allah'ım
Çok şükür canım ya şu yumişlerin stresi kaldı gerşye
Valla ameliyattan çok memnunum bunun şerefine bi tüp patlatırım onunla
Haketti artık
Geliyor gelmektee olannn bombastik
Moralim düzeldi kız sanki gebesin dediler

Doktor düşük doza rağmen çok iyi dedi 4 yumoş vardı ve 2 si 15 mm 1 i 14 mm 1 tanede 13 mm di bugün yarın iğne cumartesi kontrol kuzum aşılamada umut yok da kendime tüp bebek doktoru arıyom cano

Aynen canım bu süreç daha bi başkaymış ilaç kullanırken şu ilaçlar bitse diyordum şimdi şu 5 gün geçse seninde bu heyecanı yaşamana çok az kaldı Allahın izniyle
İnşallah canım benim inşallah kan sonuçlarım güzel çıkmış. Aradılar, gece 12 de de çatlatma yapacağım inşallah 1ovitrelle ve 2gonapeptyl vurcam. Artık gerisi rabbimin takdiri inşallah herşey güzel ilerler ve hepsi olgun olur döllenir 5. Güne gider çok şey mi istedim bilmem benim için zor Rabbim için kolay nasip etsin inşallah
Bu haftam önemli ya eşim yanımda esnemeye başladı bir hafta sonra hevesli hevesli gelir yıldımmm
Hemen sokul yanına önemli günler olduğunu da söyleme canım stres yapmasın

Doktor düşük doza rağmen çok iyi dedi 4 yumoş vardı ve 2 si 15 mm 1 i 14 mm 1 tanede 13 mm di bugün yarın iğne cumartesi kontrol kuzum aşılamada umut yok da kendime tüp bebek doktoru arıyom cano
Öyle deme canım. Ben aşılama ile ikiz gebe kalmıştım ama şimdiki aklımolsa uğraşmazdım direk tüp e giderdim

Gono lü iğne ne oluyor cano

Maalesef günleri o kadar konuştuk ki uygulamaya bakmadan bile hangi gün olduğuna hakimiz eşimle birazdan başlayacağım yanaşmaya kavgasız tripsiz stressiz canlı hafta geçiririm inşallah

Öyle deme canım. Ben aşılama ile ikiz gebe kalmıştım ama şimdiki aklımolsa uğraşmazdım direk tüp e giderdim
Bakalım nasip çatlatma iğnesi bikez aşılama bi kez tüp bebek de artık olana kadar rabbim ruh üfleyendir bizede hayırla üflesin böle dua et

Hersey guzel olucak

Bukdr fazla yumosta ypiyormu doktorun kuzu
Cogul gebelik riskinden dolayi yapmiyor benumki

Maalesef günleri o kadar konuştuk ki uygulamaya bakmadan bile hangi gün olduğuna hakimiz eşimle birazdan başlayacağım yanaşmaya kavgasız tripsiz stressiz canlı hafta geçiririm inşallah
Hadi bakalımmm yansınn gecelerr
Bakalım nasip çatlatma iğnesi bikez aşılama bi kez tüp bebek de artık olana kadar rabbim ruh üfleyendir bizede hayırla üflesin böle dua et
Amin canım Rabbim duysun ağzından
güzel olcak canım inanıyorum grubumuzun yılı döndü artık hayırlı haber almayı hak ediyoruz ya
Aynen canım çok bekledik çok sabrettik artık inşallah güzel haberler yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…