Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
edaecoo kız bana yazmicakmış kan sulandırıcı sordum bugün. Gereği yoksa neden sana ilaç yükleyelim dedi. Kalbi duran bebeğin yok öykünde yok dedi. Tamam dedim ben de. Yoksa evde oksapar var vurabilirdim. Ama lutinus fitili 2,5 aylık olana kadar kullanacakmışım o önemliymiş progestandan daha etkiliymiş

Ayy çok sevindim bana da vermez, benim de yok o didiklerinden

Nurella sen tüp bebek mi aşılama için mi verdi gonalf 50 ml vuruluyorum bnde bugün kontrol vardı 2 tane yumoş 15 ml 1 tane 14 ml 1 tane de 13 ml olmuştu
Canım iğneyle büyütüp iğneyle çatlatıyorız yumurta takibi yani aşılamaya geçmedik daha inşallah geçmeye gerek kalmaz senin aşılamamı maşallah yumurtaların ne güzel olmuş benim hep tek yumurta oluyor ilkkez gonalf kullanıcam bakalım

Ayy ben de yeğenimden geliyorum bir gün görmeden duramıyorum bence sen iğneden verim almıştın ve bu ay güzel haberler gelecek senden bak haberler çıktı ağzımdan ikiz mi yoksa
Yaaa deme kız heyecanlandım doktor bile bu ay enerjini beğendim dedi inşallah sonu güzel olsun minnoşlar gelsinler

Bende birler yok ama klomen ve çatlatma iğnesiyle bile kalamadım
Canım femara klomene göre daha iyi diye biliyorum daha yolun başındasın moralini bozma femarayla çok hamile kalan var o olmazsa iğneyle devam edersin yani her aşama seni evladına yaklaştırıyor öyle düşün

La

laricim çok şükür canım
Oyy bebişim benim git bi heyecan geldik bi heyecan bakalım pazar günü aradıklarında güzel haberler alabilecek miyiz
Yaaa deme kız heyecanlandım doktor bile bu ay enerjini beğendim dedi inşallah sonu güzel olsun minnoşlar gelsinler
Benim doktor da hiçbirşeyimi beğenmiyor simgecim pozitif ol herşey yolunda deyip duruyor beni yükseltmeye çabalıyor napsın adam elinde kalıcam yoksa

Benim doktor da hiçbirşeyimi beğenmiyor simgecim pozitif ol herşey yolunda deyip duruyor beni yükseltmeye çabalıyor napsın adam elinde kalıcam yoksa
Kız benimki kadın birde walla saç baş yolucak beni her defasında sen gebe kalıyorsun sadece zaman ver bu surat ne deyip duruyordu

Olur inşallah canım neden olmasın Allahın izniyle herşey çok güzel olacak inşallah

Evet benim için bu çabanın en zor kısmı ne ilaç ne iğne ne muayene değil bu haftayı görev bilincinden çıkarıp keyfi yapmak resmen sırf bu yüzden aşılama isteyeceğim
Yaaa bizimde öyle hatta yeni kıyafetler mi alsam diyorum biraz heycan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…