Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aşkoo ii bari sevndm çnkü çok can acıtıyor bana veriyor bnm öykümü bilmediği için o zmn daha öncede hiç hamile kalmadım ve annemin düşükleri var 6 tane kalıtsal birşey olabilir demişti doktor hatta ben bir öncekinde transfer günü başlamıştım şimdi beni transferden 6 gün önce başlatıyor vurdurmaya .. bebek pıhtı olup düşebilir dedi. benm kuzenlerimde de var kan pıhtılaşması. eşimin teyzeside kullandı tüp bebekte bebek pıhtı olup atılmasın die vücuttan ama sen hamile kalmışsın ve belli bir zamana gelmiş doktor doğru söylüyor kuzu yani olsa sende onlarda belli olurdu sevndm ama çnkü çok zorlayıcı bir iğne

bana şimdiye kdr tüm doktorlarım progestan verdi.. hatta lutinus duydum ama çevremdede hiç kullanan olmadı hakkımızda hyrlısı bbgm

bana bakın bebekler meryem süresi okumak istiyorum benmle kimler okuyabilir 1 tane LaRisaCca sanada okuyalım hatta kuzu
Ben okurum bebişim
Canımmm buralardayım, dün iğneyi oldum ben. Bu gece değerlendirmemi yaptım. Akşam üzeri benim adama kızmıştımda sesimi çıkarmamıştım şimdi işimi gördüm trip atıyorum
Ahahah işini görene kadar ses etme aman bir tepsi baklava çöpe gitmesin
Sessizce takip ediyorum burayı bazen yetişemesemde LaRisaCca
Kız ben senin topik açtığını görmemiştim sonradan gördüm hayırlı olsun canım
Lariiimm hadi hayirli olsun. Cumartesi itibariyle bekleyisin daha da heyecanli olacak. Guzel haberlerle insallah
Canım archicim ahh inşallah o pozitifi görürüz artık inşallah sağlıklı bir gebeliği ve doğumu,bebeği kucaklarız
Ay cumartesi büyük gün en güzel kalitede yumoşlar gelsinn hepsi döllensin Allahım aminn
Aminn canım benimm sen de değerlendirmelerini yaptığına göree artık heyecanla bekleyebiliriz
Uyumucak bir sebep buldum kendime
Subat sonunda istanbula doktora gidis yollarini inceledim
karar verdin mi bari
Bana 2 ovitrelle vermişti daha etkiliyse umarım bu sefer böyle verir. Gonapeptyl i transferden sonra yapmıştım sana da verir yine..

Gonapeptyl yaktı mi? Benim acayip canım acımıştı beyime bi posta sövmüştüm o zaman da
Yok canım yakmadı hatta pek çok yerde acıttı yazmışlar korktum o yüzden ama maşallah hissetmedim transferden sonra da 1 tane vurcakmışım seçocum. Kocişinin eli mi ağır ne ben pozitifi görürsem ultrasona gittiğimde gonapeptyl i polikliniğe bırakırım istersen satın alma boşa içinde daha 4-5 tane var çok lu satılıyor ya..
Benim gobegimde kucuk dunya maketi gibi
Al benden de o kadar valla
EminmisinnnRahatlayabilirmiyim C Capanin Gururu Teyom cum Ben bu gobeklerin Ustune oda eklenir hissediyomya 1,5 yilda verdigim 22,5 kg.nun 5kg.sunu geri aldim beennn
Ahahah :)) ilerde popişlere vurmak için sebebimiz çokkk
Yok kız covid iken vurduk hergün öyle acıma filan yok yaparken hafif yakıyo ama acımıyo bende ama senin kullanman iyi fikir
bn iğne vurulmadan fenayım dün eşim acaba yanlışlıkla hamile mi kaldın göbeğin epey önde diyordu bana
Ahahah sen kendine bak deseydin acaba onlara bu kadar hormon yüklesek ne olacaktı

İşte o problem ne, Dr lar problem yok dediler ama tatil de bitti bak eve dönüyoruz şimdi. Yolculuk var. Valla ne stresim var ne başka bir derdim, gelmiyor yani zorla mı getireyim

Yok yok ses edermiyim çocuğum için sustumm sonra konuştum

ay sağolasın canımm öyle açmıştım şubat ayı takip yapalım benimle aynı arkadaşlardan bilgi alayım bakayım bende olan herkeste oluyomu diye
Artık beklemek kaldı ama doktorum dedi arkadan gelen yumurtada var 17 mm oda 2 3 güne çatlar diye. Ben ilişkiyi kesmiyim dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…