- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #65.061
Ay cumartesi büyük gün en güzel kalitede yumoşlar gelsinn hepsi döllensin Allahım aminnÇatlatma iğnelerimi yaptım
Bana 2 ovitrelle vermişti daha etkiliyse umarım bu sefer böyle verir. Gonapeptyl i transferden sonra yapmıştım sana da verir yine..Aslında o da çatlatma iğnesi yumurtanın olgun yani kaliteli olmasına destek oluyor canım
Gonapeptyl yaktı mi? Benim acayip canım acımıştı beyime bi posta sövmüştüm o zaman daÇatlatma iğnelerimi yaptım
Benim gobegimde kucuk dunya maketi gibiSen gel iğnelerle kocaman olan göbeğimi gör önce tatlım
EminmisinnnO geçici canım. İnşallah o şişlik bebişle yer değiştirir
aşkoo ii bari sevndm çnkü çok can acıtıyoredaecoo kız bana yazmicakmış kan sulandırıcı sordum bugün. Gereği yoksa neden sana ilaç yükleyelim dedi. Kalbi duran bebeğin yok öykünde yok dedi. Tamam dedim ben de. Yoksa evde oksapar var vurabilirdim. Ama lutinus fitili 2,5 aylık olana kadar kullanacakmışım o önemliymiş progestandan daha etkiliymiş
bana şimdiye kdr tüm doktorlarım progestan verdi.. hatta lutinus duydum ama çevremdede hiç kullanan olmadı hakkımızda hyrlısı bbgmedaecoo kız bana yazmicakmış kan sulandırıcı sordum bugün. Gereği yoksa neden sana ilaç yükleyelim dedi. Kalbi duran bebeğin yok öykünde yok dedi. Tamam dedim ben de. Yoksa evde oksapar var vurabilirdim. Ama lutinus fitili 2,5 aylık olana kadar kullanacakmışım o önemliymiş progestandan daha etkiliymiş
huhuuuuuuuuuu süperrrrrr haydi bakalım sağlıklı yumişler gelsin canımmmÇatlatma iğnelerimi yaptım
bn iğne vurulmadan fenayım dün eşim acaba yanlışlıkla hamile mi kaldın göbeğin epey önde diyordu banaSen gel iğnelerle kocaman olan göbeğimi gör önce tatlım
Sormayın, gelmiyor maalesef....Maşalllah yaa
Ben okurum bebişimbana bakın bebekler meryem süresi okumak istiyorum benmle kimler okuyabilir 1 taneLaRisaCca sanada okuyalım hatta kuzu
AhahahCanımmm buralardayım, dün iğneyi oldum ben. Bu gece değerlendirmemi yaptım. Akşam üzeri benim adama kızmıştımda sesimi çıkarmamıştım şimdi işimi gördüm trip atıyorum
Kız ben senin topik açtığını görmemiştim sonradan gördüm hayırlı olsun canım
Canım archicimLariiimm hadi hayirli olsun. Cumartesi itibariyle bekleyisin daha da heyecanli olacak. Guzel haberlerle insallah
Aminn canım benimm sen de değerlendirmelerini yaptığına göree artık heyecanla bekleyebilirizAy cumartesi büyük gün en güzel kalitede yumoşlar gelsinn hepsi döllensin Allahım aminn
Uyumucak bir sebep buldum kendime
Subat sonunda istanbula doktora gidis yollarini inceledim
Bana 2 ovitrelle vermişti daha etkiliyse umarım bu sefer böyle verir. Gonapeptyl i transferden sonra yapmıştım sana da verir yine..
Yok canım yakmadı hatta pek çok yerde acıttı yazmışlar korktum o yüzden ama maşallah hissetmedimGonapeptyl yaktı mi? Benim acayip canım acımıştı beyime bi posta sövmüştüm o zaman da
Al benden de o kadar vallaBenim gobegimde kucuk dunya maketi gibi
Ahahah :)) ilerde popişlere vurmak için sebebimiz çokkkEminmisinnnRahatlayabilirmiyim C Capanin Gururu Teyom cum Ben bu gobeklerin Ustune oda eklenir hissediyomya 1,5 yilda verdigim 22,5 kg.nun 5kg.sunu geri aldim beennn
Yok kız covid iken vurduk hergün öyle acıma filan yok yaparken hafif yakıyo ama acımıyo bende ama senin kullanman iyi fikiraşkoo ii bari sevndm çnkü çok can acıtıyorbana veriyor bnm öykümü bilmediği için o zmn daha öncede hiç hamile kalmadım ve annemin düşükleri var 6 tane kalıtsal birşey olabilir demişti doktor hatta ben bir öncekinde transfer günü başlamıştım şimdi beni transferden 6 gün önce başlatıyor vurdurmaya .. bebek pıhtı olup düşebilir dedi. benm kuzenlerimde de var kan pıhtılaşması. eşimin teyzeside kullandı tüp bebekte bebek pıhtı olup atılmasın die vücuttan ama sen hamile kalmışsın ve belli bir zamana gelmiş doktor doğru söylüyor kuzu yani olsa sende onlarda belli olurdu sevndm ama çnkü çok zorlayıcı bir iğne
Ahahah sen kendine bak deseydinbn iğne vurulmadan fenayım dün eşim acaba yanlışlıkla hamile mi kaldın göbeğin epey önde diyordu bana
İşte o problem ne, Dr lar problem yok dediler amaCanımmm hemen test istiyorum yeter artık dayanamıyorum
Söyledim söyledim
Yess beybb
Aşko sen daha güzelsin
Allah Allah yaaa bir problem var ama
Canım benim iğnenin etkisi geçmiş ne güzel 3 gün sonra kandan idrara geçmiş olur varsa. İnşallah vardır ve bebişin seninledir
Seço ağza boru gibi birşey sokuyorlar ya boğaz tahriş oluyor korkma bende de oldu
Yok kız sizden nazar değmez
Tenk yu beybimm
Yok yok ses edermiyim çocuğum için sustummBen okurum bebişim
Ahahahişini görene kadar ses etme aman bir tepsi baklava çöpe gitmesin
Kız ben senin topik açtığını görmemiştim sonradan gördüm hayırlı olsun canım
Canım archicimahh inşallah o pozitifi görürüz artık inşallah sağlıklı bir gebeliği ve doğumu,bebeği kucaklarız
Aminn canım benimm sen de değerlendirmelerini yaptığına göree artık heyecanla bekleyebiliriz
karar verdin mi bari
Yok canım yakmadı hatta pek çok yerde acıttı yazmışlar korktum o yüzden ama maşallah hissetmedimtransferden sonra da 1 tane vurcakmışım seçocum. Kocişinin eli mi ağır ne ben pozitifi görürsem ultrasona gittiğimde gonapeptyl i polikliniğe bırakırım istersen satın alma boşa içinde daha 4-5 tane var çok lu satılıyor ya..
Al benden de o kadar valla
Ahahah :)) ilerde popişlere vurmak için sebebimiz çokkk
Yok kız covid iken vurduk hergün öyle acıma filan yok yaparken hafif yakıyo ama acımıyo bende ama senin kullanman iyi fikir
Ahahah sen kendine bak deseydinacaba onlara bu kadar hormon yüklesek ne olacaktı
Ben okurum kuzum bir tane sana bir tane Larişimebana bakın bebekler meryem süresi okumak istiyorum benmle kimler okuyabilir 1 taneLaRisaCca sanada okuyalım hatta kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?