Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar günaydın hastaneden geliyorum bugün çatlatma iğnesinin 10.günü doktorum 10.gün kan ver çok düşük bir değer görsek bile hemen kan sulandırıcı iğneye başlamamız lazım dedi bugün sabah verdiğim kan 3.24 çıktı doktorumda şüpheli yükselebilir pazartesi tekrar kan ver 6-7 civarlarında çıkarsa iğneyi yapmamız lazım dedi betanın 0 çıkmaması iyi bişey dedi valla bi şekil oldum sizce 10.güne göre değer nasıl aranızda böyle bi durum yaşayan varmı

vallahi kzuum aynen bnm kullanmam iyi bir fikir.. bnm canımı çok acıtıyor yaaa ölüyorum vururken başka hiç bir iğne canımı bu kdr acıtmadı ayyy ben haftaya bu zmnlarda yüreğim elimde gezerim çözdürücekler ya

Kızlar günaydınn size bi şey sormak istiyorum. bu 14.günü hesaplarken iğnenin vurulduğu günü 1 mi sayıyorsunuz? Yoksa 36 saat sonrasını mı 1 sayıyorsunuz? Kafam karıştı.
iğnenin vurulduğu gün sayılmaz canım ertesi gün 1.gün olur

heralde bayılırlardı hormondan tmm kuzum hafta içi okuyalım başlamaya bir tane sana bir tane bana snrada tüm arkadaşlara yavaş yavaş okuyalım bnce dua her kapıyı açarmış vesile olur belkim birbirimize dualarımız

Bende iğneden sonra 10. Gün kan vermiştim canım değerim 5 çıkmıştı 2 gün sonra tekrarladığımda düşmüştü. 14. Günde de adet olmuştum ben o zaman. İnşallah senin değerin artarak ilerler

Bende katılırım kızlar size zaten okuyorum

İşte o problem ne, Dr lar problem yok dediler ama tatil de bitti bak eve dönüyoruz şimdi. Yolculuk var. Valla ne stresim var ne başka bir derdim, gelmiyor yani zorla mı getireyim
Korkutsak gelir mi dersin
Kesme canım gün aşırı yansın gecelerr
Ben okurum kuzum bir tane sana bir tane Larişime
Oyy ben seni yerim ama
Günaydın canımmlar
Güno beybisi
Kuzum benim o değerim çıkmıştı ama düştü. Bende düştü ama yükselen de çok gördüm o yüzden sakın motivasyonunu bozma inşallah sana tutunur bebişkon
Ayyy duyguşşşş çok heyecanlı yaaa
Kızlar günaydınn size bi şey sormak istiyorum. bu 14.günü hesaplarken iğnenin vurulduğu günü 1 mi sayıyorsunuz? Yoksa 36 saat sonrasını mı 1 sayıyorsunuz? Kafam karıştı.
Aşko iğnenin ertesi günü 1
Amin canım hayırlısıyla inşallah
Bende katılırım kızlar size zaten okuyorum
Katıl canım müslümanın müslümana duası kabul olurmuş derler
Günaydın Heyecan var mı canım
Canım benim Olmaz olur mu düşünmemeye çalışıyorum çamaşır yıkadım astım yemek yaptım sütlaç yaptım evi derledim topladım şimdi yeğenime gitcem akşam da balkon wc yıkayıp evi süpürürüm ki enfeksiyon kapmayayım yarın da Allahın izniyle toplama
İyi öğlenler kızçeler
Hoşgeliksin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…