- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 83
- 27
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #65.081
vallahi kzuum aynen bnm kullanmam iyi bir fikir.. bnm canımı çok acıtıyor yaaaBen okurum bebişim
Ahahahişini görene kadar ses etme aman bir tepsi baklava çöpe gitmesin
Kız ben senin topik açtığını görmemiştim sonradan gördüm hayırlı olsun canım
Canım archicimahh inşallah o pozitifi görürüz artık inşallah sağlıklı bir gebeliği ve doğumu,bebeği kucaklarız
Aminn canım benimm sen de değerlendirmelerini yaptığına göree artık heyecanla bekleyebiliriz
karar verdin mi bari
Yok canım yakmadı hatta pek çok yerde acıttı yazmışlar korktum o yüzden ama maşallah hissetmedimtransferden sonra da 1 tane vurcakmışım seçocum. Kocişinin eli mi ağır ne ben pozitifi görürsem ultrasona gittiğimde gonapeptyl i polikliniğe bırakırım istersen satın alma boşa içinde daha 4-5 tane var çok lu satılıyor ya..
Al benden de o kadar valla
Ahahah :)) ilerde popişlere vurmak için sebebimiz çokkk
Yok kız covid iken vurduk hergün öyle acıma filan yok yaparken hafif yakıyo ama acımıyo bende ama senin kullanman iyi fikir
Ahahah sen kendine bak deseydinacaba onlara bu kadar hormon yüklesek ne olacaktı
oyy bbgmm tşk ederim allah razı olsun hatta hepimize okuyalımBen okurum kuzum bir tane sana bir tane Larişime
iğnenin vurulduğu gün sayılmaz canım ertesi gün 1.gün olurKızlar günaydınn size bi şey sormak istiyorum. bu 14.günü hesaplarken iğnenin vurulduğu günü 1 mi sayıyorsunuz? Yoksa 36 saat sonrasını mı 1 sayıyorsunuz? Kafam karıştı.
heralde bayılırlardı hormondanBen okurum bebişim
Ahahahişini görene kadar ses etme aman bir tepsi baklava çöpe gitmesin
Kız ben senin topik açtığını görmemiştim sonradan gördüm hayırlı olsun canım
Canım archicimahh inşallah o pozitifi görürüz artık inşallah sağlıklı bir gebeliği ve doğumu,bebeği kucaklarız
Aminn canım benimm sen de değerlendirmelerini yaptığına göree artık heyecanla bekleyebiliriz
karar verdin mi bari
Yok canım yakmadı hatta pek çok yerde acıttı yazmışlar korktum o yüzden ama maşallah hissetmedimtransferden sonra da 1 tane vurcakmışım seçocum. Kocişinin eli mi ağır ne ben pozitifi görürsem ultrasona gittiğimde gonapeptyl i polikliniğe bırakırım istersen satın alma boşa içinde daha 4-5 tane var çok lu satılıyor ya..
Al benden de o kadar valla
Ahahah :)) ilerde popişlere vurmak için sebebimiz çokkk
Yok kız covid iken vurduk hergün öyle acıma filan yok yaparken hafif yakıyo ama acımıyo bende ama senin kullanman iyi fikir
Ahahah sen kendine bak deseydinacaba onlara bu kadar hormon yüklesek ne olacaktı
Olur kuzum zaten herkes bir tane okusa biter bileoyy bbgmm tşk ederim allah razı olsun hatta hepimize okuyalım
Bende iğneden sonra 10. Gün kan vermiştim canım değerim 5 çıkmıştı 2 gün sonra tekrarladığımda düşmüştü. 14. Günde de adet olmuştum ben o zaman. İnşallah senin değerin artarak ilerlerKızlaaar günaydın hastaneden geliyorum bugün çatlatma iğnesinin 10.günü doktorum 10.gün kan ver çok düşük bir değer görsek bile hemen kan sulandırıcı iğneye başlamamız lazım dedibugün sabah verdiğim kan 3.24 çıktı doktorumda şüpheli yükselebilir pazartesi tekrar kan ver 6-7 civarlarında çıkarsa iğneyi yapmamız lazım dedi betanın 0 çıkmaması iyi bişey dedi valla bi şekil oldum sizce 10.güne göre değer nasıl aranızda böyle bi durum yaşayan varmı
aynn öyle kalabalığız maşaallahOlur kuzum zaten herkes bir tane okusa biter bile
Bende katılırım kızlar size zaten okuyorumheralde bayılırlardı hormondantmm kuzum hafta içi okuyalım başlamaya bir tane sana bir tane bana snrada tüm arkadaşlara yavaş yavaş okuyalım bnce dua her kapıyı açarmış vesile olur belkim birbirimize dualarımız
Kuzum ama ben Türkçe okuyorum yanlış olmasın diyebana bakın bebekler meryem süresi okumak istiyorum benmle kimler okuyabilir 1 taneLaRisaCca sanada okuyalım hatta kuzu
sonu hayrolsun da kilo elbet verilir canım. Bebişimiz olduktan sonra tombik de olsak bişey olmazEminmisinnnRahatlayabilirmiyim C Capanin Gururu Teyom cum Ben bu gobeklerin Ustune oda eklenir hissediyomya 1,5 yilda verdigim 22,5 kg.nun 5kg.sunu geri aldim beennn
Ücret ne vermiş canımKızlar benim sağlık ocağındaki hemşiremin kız kardeşi bülent tıraş ta 2. Tüp denemesini yaptı negatif olmuş yine
Korkutsak gelir mi dersinİşte o problem ne, Dr lar problem yok dediler amatatil de bitti bak eve dönüyoruz şimdi. Yolculuk var. Valla ne stresim var ne başka bir derdim, gelmiyor yani zorla mı getireyim
Kesme canım gün aşırı yansın gecelerrYok yok ses edermiyim çocuğum için sustummsonra konuştum
ay sağolasın canımm öyle açmıştım şubat ayı takip yapalım benimle aynı arkadaşlardan bilgi alayım bakayım bende olan herkeste oluyomu diye
Artık beklemek kaldı ama doktorum dedi arkadan gelen yumurtada var 17 mm oda 2 3 güne çatlar diye. Ben ilişkiyi kesmiyim dimii
Oyy ben seni yerim amaBen okurum kuzum bir tane sana bir tane Larişime
Güno beybisiGünaydın canımmlar
Kuzum benim o değerim çıkmıştı ama düştü. Bende düştü ama yükselen de çok gördüm o yüzden sakın motivasyonunu bozma inşallah sana tutunur bebişkonKızlaaar günaydın hastaneden geliyorum bugün çatlatma iğnesinin 10.günü doktorum 10.gün kan ver çok düşük bir değer görsek bile hemen kan sulandırıcı iğneye başlamamız lazım dedibugün sabah verdiğim kan 3.24 çıktı doktorumda şüpheli yükselebilir pazartesi tekrar kan ver 6-7 civarlarında çıkarsa iğneyi yapmamız lazım dedi betanın 0 çıkmaması iyi bişey dedi valla bi şekil oldum sizce 10.güne göre değer nasıl aranızda böyle bi durum yaşayan varmı
Ayyy duyguşşşş çok heyecanlı yaaavallahi kzuum aynen bnm kullanmam iyi bir fikir.. bnm canımı çok acıtıyor yaaaölüyorum vururken başka hiç bir iğne canımı bu kdr acıtmadı ayyy ben haftaya bu zmnlarda yüreğim elimde gezerim çözdürücekler ya
Aşko iğnenin ertesi günü 1Kızlar günaydınn size bi şey sormak istiyorum. bu 14.günü hesaplarken iğnenin vurulduğu günü 1 mi sayıyorsunuz? Yoksa 36 saat sonrasını mı 1 sayıyorsunuz? Kafam karıştı.
Amin canım hayırlısıyla inşallahheralde bayılırlardı hormondantmm kuzum hafta içi okuyalım başlamaya bir tane sana bir tane bana snrada tüm arkadaşlara yavaş yavaş okuyalım bnce dua her kapıyı açarmış vesile olur belkim birbirimize dualarımız
Katıl canım müslümanın müslümana duası kabul olurmuş derlerBende katılırım kızlar size zaten okuyorum
Canım benimGünaydınHeyecan var mı canım
Hoşgeliksin bacımİyi öğlenler kızçeler
Olmayalim toombiikkk .Tombik yaziliyo, sisko görūlūyooooosonu hayrolsun da kilo elbet verilir canım. Bebişimiz olduktan sonra tombik de olsak bişey olmaz
orası öyle. kendim zayıfladım, eşimin göbeğine kafayı taktımOlmayalim toombiikkk .Tombik yaziliyo, sisko görūlūyooooo
TAm bilmiyorum canım 25-30 arasıÜcret ne vermiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?