Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canlar uzun süre gelemedim
Sürekli istifra istifra çektim.
Şimdi de hastanede yatıyorum.
Bu günde covit testi verdim sonuç bekliyorum.
Bebeğim Çarşamba 2 li testini yaptık çok şükür herşey yolunda.
Bu günde ilk defa kalp atış sesini duyduk.
Ama kendim iyi değilim
Sıtma üşüme hapşırık vucüt ağırlı istifra var.

Kızlarrr hayırlı cumalar olsun
Tez zamanda iyi güzel haberler alırız insallah
Ben de 2. kez femaraya basladım bu ay. Umudum hiç yok. Diyetisyene gittim verecek olan 8 -10 kiloyu vermem lazım dedim kendime. Tüp bebeği kafama koydumya Madem yaptıracağım 2-3 ay daha deneyip zayıf şekilde yaptırayım dedim.
Bu ay olmasa da üzülmeyeceğim. Ay çok yıprandık ya valla elimde olsa bu ay tüp bebeğe baslıcaktım ama sabır diyorum ne yapalım

Evet evet insan çok heyecanlı oluyo temizlik yaptığın çok iyi olmuş canım 1 2 gün dinlenirsin toplamadan sonra ayyy hadi çok güzel haberlerle gel inşallah canım bugün cuma mübarek gün dualarım seninle

Yok tatlim olmadim, az once kan verdim geldim. SAAT 1i bekliyorum.
Kız çıkmadı mı sonuç heyecanla bekliyoruz
Kuzu hayırlı cumalar Yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın ama bana göre diyetisyene gitmekle en doğru kararı vermişsin inşallah rabbim gönlüne göre verir
Valla kuzum o temizlik salıya kadar beni götürür. salı akşamı büyük bi temizlik yaparım çarş transfer için dinlenirim perş giderim

bende bu hfta sonu evi yerle bir edicem güzelce son çarşamba akşamıda süpürürm bir kere snra beni idare eder 1 hfta

Gecmis olsun canimm
İnsallah pozitif degilsindir

oyyy kuzum çok geçmiş olsun inşallah negatif çıkar sonucun bebişin için herşeyin yolunda olmasına sevndmmm sağlıkla kucağına al inşallah kendine de çok dkkt et allahım şafi ismiyle şifalandırsın seni neden böyle oldun ki acaba ya

çok geçmiş olsun canım. İnşallah kötü birşey çıkmaz. Temasın var mı bilindik biriyle.

hadi bklm cnım inşallah gerek kalmadn güzelce gelir bebişin sanaaa bu sefer

çok güzel düşünmüşsün canım. Kilo vermek hem tedaviye hazırlıyor. Hem de insana kendini iyi hissettiriyor. Gel yürüyelim birlikte

çok güzel düşünmüşsün canım. Kilo vermek hem tedaviye hazırlıyor. Hem de insana kendini iyi hissettiriyor. Gel yürüyelim birlikte
Ehehe yürüyelim valla
Evet ya evliliğimin ilkk basından beri kilo verip hamile kalcam diyip duruyodum. bi türlü azim gelip gidiyodu.
ama bu sefer kararlıyım.
Sadece diyetisyen biraZcık aç bırakıyor akşamları çok acıkıyorum . spora baslayamadım henüz. evde yürüyüş bandı var ona biinicem hergun 1 saat kaçarı yok

Canım benım sağolasın. Umarım cumartesi çok iyi geçer. Dua ediyorum her okudugumda mesajlarını sana
İnsallah bu ay gebe kalacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…