Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi bklm cnım inşallah gerek kalmadn güzelce gelir bebişin sanaaa bu sefer
Amiiinnn canımmm senin de bu ay transfer olcak he ay çok heyecanlı ınsallah tutunur sana bebişin sıkı sıkı
Zamanı gelince size soracağım çok şey var çook insllah gerek kalmaz tabii

kuzum o temizlik salıya kadar beni götürür. salı akşamı büyük bi temizlik yaparım çarş transfer için dinlenirim perş giderim
Yaa nefesim kesildi sanki ben transfer olucam sen taze olacaktın Allahın izniyle çok az kaldı kuzum senin inşallah hemen kavuşursun mucizene canım opudan sonra kabızlık çekiyo herkes taze transferde çok istemiyorlarmış bunu araştırdığım kadarıyla kuru kayısıya başla hemen bu hafta bence benim içimde ağaç çıkııcak ama tık yok daha

İnşallah canıım bakalım beklemedeyim

inşallah canım 2 aydan beri üste üste hamile kalıp ikisininde kimyasal olması beni korkutuyor

Dene bakalım

şu boyum göre tavsiye dilen ağırlık kısımını sen mi yazıyorsun, kendiliğinden mi geliyor. ben de görünmüyor o

Canım inşallah tüpe gerek kalmadan kavuşursun bebeğine tedavin hayırlı olsun hayırlı cumalar

Fıtı fıtıya doyuyoruz valla böyle üst üste olunca bende hiç istek olmuyo bıkkınlık geliyo olmayınca da hiç işe yaramıcak gibi geliyo

şu boyum göre tavsiye dilen ağırlık kısımını sen mi yazıyorsun, kendiliğinden mi geliyor. ben de görünmüyor o
Ayarlardan yaptım. hesap ayarlarından yaptım . Boy kilo felan yazıyor onu yazıp kaydettim çıktı canım

Canım inşallah tüpe gerek kalmadan kavuşursun bebeğine tedavin hayırlı olsun hayırlı cumalar
Aminn canım benim amiin. Kaderimizde varsa , şifam tüp bebekten olacaksa yapacak birşey yok kaçınılmaz oluyor maalesef. Hayırlısı insallah. sen de mi tüp yaptırıyorsun öyle okudum galiba isimleri de hep karıstırıyorum ama

Tabi canım eğer tüp vesile olcaksa tabi yaptır hepimiz için hayırlısını versin Rabbim evet canım bende tüp yaptırıyorum şuan embriyo oluşumunu takip ediyor 2 ay sonra transfer inşallah

Tabi canım eğer tüp vesile olcaksa tabi yaptır hepimiz için hayırlısını versin Rabbim evet canım bende tüp yaptırıyorum şuan embriyo oluşumunu takip ediyor 2 ay sonra transfer inşallah
rahim dinlendirme sürecinde misin canım. çok heyecanlı gerçekten rabbim tez zamanda nasip etsin insallah

rahim dinlendirme sürecinde misin canım. çok heyecanlı gerçekten rabbim tez zamanda nasip etsin insallah
Evet canım ben ohss oldum ilaçlardan e2 5915ti en son üzerine daha kullandım kaçtır şuan hiç bilmiyorum inşallah canım benim Rabbim hepimize çifter çifter versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Fıtı fıtıya doyuyoruz valla böyle üst üste olunca bende hiç istek olmuyo bıkkınlık geliyo olmayınca da hiç işe yaramıcak gibi geliyo
Ay o fıtı fıtıları sorma illallah geliyo bana üst üste olunca .

Amiiinn cuma mübarek günü dualarımı Allahım kabul eylesin insallahhh
Canım pco varmıydı pekala. Ben de de dirençli bir pco var da . Tek korkum OHSS

Amiiinn cuma mübarek günü dualarımı Allahım kabul eylesin insallahhh
Canım pco varmıydı pekala. Ben de de dirençli bir pco var da . Tek korkum OHSS
Canım pko değil ama pko görüntüsü varmış korkma dozu ona göre az veriyo canım ben çok etkilenmedim Allahtan inşallah sende etkilenmezsin sadece bizim için opu sonrası biraz can sıkıcı canım ama miniklerimiz bunları unutturcak inşallah canım

Temennim o , sonucu düşününce bütün korkularım gidiyo canım aynen. Her güzel şeyin zorlu süreci oluyo muhakkak. olsun Hakkından hayırlısı insallah

Ay o fıtı fıtıları sorma illallah geliyo bana üst üste olunca .
Ya dimi dimii bazen kendime bakıyorum bide eşime. Ya nerden geliyo bu istek diyorum adam bi kaşık bal yese o kıvama geliyo hemen. Ben yok yok anam anca 1 2 gün arayı acıcam öyle istekle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…