- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #65.281
Çok sağol canım.Omur-un Hatunu neler olmuş böyle ya hu çok üzüldüm. Çok şükür ki covid değilsin ve bebek iyi durumda. Kısa sürede atlatacaksın Allahın izniyle Rabbim şifa versin
Canım ben okuyamıyorum ama dualarımdasınız.Kızlarımm meryem suresi ne bu akşam başlıyoruz. Yarın transferim olacak. Bu akşam benim için okuyan herkesten Allah razı olsun
Aminn canımcımmAllah razı olsun canım amin allah hepimizin duasını kabul etsn inşallahHerkesin kalbine göre versn rabbm
Letu diye hap kullandım 5 gün 1 günde gonal f kullanip catlatma iğnesi sonra asilama oldum canım her hangi bi belirtim olmadi benim halada yok sadece adet görmedim gebelik olduğu için bu Benim 3.asilamam çok şükür 3cude tuttu ilk asilamam düşük oldu 2.asilamam da oğlum oldu 3 yaşında şuan çok şükür buda 3.asilamam buda tuttu hepsinde de hiç belirti yaşamadım ben ileri derece pko hastasiyim kendiliğinden adet görmem hep ilaçla olur yumurtalarım gelişmez kendiliğinden hiçAa şahane tebrik ederimherhangibir tedsvi almışmıydınız belitinleriniz var mıydı bizi bilgilendirirmisiniz bunları dinlemek güzel oluyor
Döngüm 26-27. gün canım.BBGM kaç günde bir regl oluyorsun
Evet canım biliyorum tedavi için bu ara olmayabileceğini yoksa bilirim sende fıtı fıtıcısınben kendime dertlendim
İnşallah inşallahh larimmm Allah hepimizden razı olsun
Amin canım Allah sağlıkla ilerletsinKizlar bugün aşılamanın 15günü kan değerim 154.80 cıktı çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kuzu vajinal yoldannasıl derken yani aşağıdan mı ulaşıyorlar yumurtalığa, vajinal yoldan mı, yoksa karın boşluğundan falan mı bilemedim, vajinal yoldansa tüpü nasıl geçip de gidiyolar acaba, merak ettim bi araştırim
Kuzu yarın yumurta toplama perş transfer herşey yolunda giderse
Kuzum kısmtseLaRisaCca perşembe bnm cuma günü az kaldı yani günler sayıyoruz yarın simgenin yumurta toplama işlemi var
Ahahaha
Evet bebeğim malesefGeçen sene bana tek 1 tane parasıyla vermişti klinik. Kendileri açıp satıyordu onu bırakmışlar mı
Kuzu gündüz yaptım bitirdim akşam dinlendimKendini yorma boş ver temizliğiabartmadan yap yaparsan da
Ayyy Ben olayı tamamen yanlış anlamışım tatlımYok yok canım ben transfer olmıcam2 adet sonra ama ben kabız oldum araştırırken okudum transfer zamanı kabız olmamaya özen gösterin diyordu senin için dedim yani
Kız o işleri ben saat 6:00’da bitirdim
Ayşoş Seni seviyoruz tatliskom@selcanevrenn20 canım bu topik like atma topiğimesajları okumasanda önüne gelene like butonuna basıyoruz
Tabiki zorunlu değilsinşaka bi yana Bu topikteki kişiler gerçek yüreklere kaliteli insanların, fikirleri parlak üyelerin birleştiği topik bence hep burada kal kendini iyi hissedersin. Hoşgeldin
Yüregine sağlık canım arkadaşım inşallah sen de bu ay müjdeli haberi verirsin
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimCanım ben okuyamıyorum ama dualarımdasınız.
İnşallah senden de pozitif haberini alacaz. Çok sevindim adınıza.
Allah rahatlık versin canım. Güzelce uyu. Seni çok seviyorum. Rabbim kolaylık versinKızlar sabah erkenciyim dualarınızı eksik etmeyiniyi geceler Allah rahatlık versin
Anladım canımBen olayı tamamen yanlış anlamışım tatlımKabız değilim çok şükür wc Çıka biliyorum bir de hemşiremiz beni uyardı oruç gibi gireceğim yumurta toplamaya zaten karnımda öyle çok şiş değil Tedbirliyim yani
Seni aradılar mı bugün canım.Anladım canımbende karın şişliği ve kabızlık oldu ondan dedim canım ayy güzel haberlerini bekliyorum inşallah göz açıp kapayıncaya geçer gider transfere kadar olan süren canım
Sağolasın hepimiz alalım topiği gümbürdetelimm
Amin canım Allah sağlıkla ilerletsin
Kuzu vajinal yoldan
Kuzu yarın yumurta toplama perş transfer herşey yolunda giderse
Ahahahabu çok iyi
Evet bebeğim malesef
Kuzu gündüz yaptım bitirdim akşam dinlendimyola gidiyoruz be seço Allah korusun
Ayyy Ben olayı tamamen yanlış anlamışım tatlımKabız değilim çok şükür wc Çıka biliyorum bir de hemşiremiz beni uyardı oruç gibi gireceğim yumurta toplamaya zaten karnımda öyle çok şiş değil Tedbirliyim yani
Kız o işleri ben saat 6:00’da bitirdimManikür pedikür yapıyordum
Ayşoş Seni seviyoruz tatliskom
Yüregine sağlık canım arkadaşım inşallah sen de bu ay müjdeli haberi verirsin
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
İyi geceler bebişim Allah rahatlık versin. Çoookk güzel bir güne uyann duacınızKızlar sabah erkenciyim dualarınızı eksik etmeyiniyi geceler Allah rahatlık versin
Aradı canım 1.gün 8 tane döllenmişti 19dan 3. Güne kadar 3 tane daha döllenmiş bölünmeye devam ediyorlarmış pazar günü artık 5. Gün olacak inşallahSeni aradılar mı bugün canım.
Oyyy afferin onlara. Güzel güzel büyüsünlerAradı canım 1.gün 8 tane döllenmişti 19dan 3. Güne kadar 3 tane daha döllenmiş bölünmeye devam ediyorlarmış pazar günü artık 5. Gün olacak inşallah
Ayy inşallah canım yaOyyy afferin onlara. Güzel güzel büyüsünler
Sabah Allahın izi ile kalk git çocukları şimdilik onlara emanet et, sonra perşembe git çocukları al gel aşkitomKızlar sabah erkenciyim dualarınızı eksik etmeyiniyi geceler Allah rahatlık versin
Bu heyecan bile hepimize ne kadar iyi geliyor. En azından bazılarımız için güzel şeyler oluyor. Bize de sıra gelecekSabah Allahın izi ile kalk git çocukları şimdilik onlara emanet et, sonra perşembe git çocukları al gel aşkitom
Evet gerçekten öyleBu heyecan bile hepimize ne kadar iyi geliyor. En azından bazılarımız için güzel şeyler oluyor. Bize de sıra gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?