Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederşm
İyi ki varsınız.
BAzen en yakınlarımoza anlatamadığım şeyleri dert ortağı oluyorsunuz.
Allah razınolsn sizden
S selcanevrenn20 canım bu topik like atma topiği mesajları okumasanda önüne gelene like butonuna basıyoruz
Tabiki zorunlu değilsin şaka bi yana Bu topikteki kişiler gerçek yüreklere kaliteli insanların, fikirleri parlak üyelerin birleştiği topik bence hep burada kal kendini iyi hissedersin. Hoşgeldin

Bilmem mi canım. Hepimiz kendimiz kadar diğerlerimiz kadar da istiyoruz. Sayenizde içim kıpır kıpır
SEnin o güzel yüreginden öperim bennn canm nisa teyzoşumuz
Ayseee1987 bizde seni seviyorzzz bbgmmm
H halleycik tmm aldık kadraja ama en ufak bi vukuat olursa çıkarırım ortaya

ŞİMDİ dr.banı çiftçinin canlı yayınını açtm tesadüf konusu Amh idi . Regl miktarlarının azalmaları yada günlerinin kısalması amh düşüklügünü göstermezmiş ayy içim bir rahatladı ki sormayın gitsn çikolata kisti yada pco olanlarda da amh sonucu etkilenmezmiş ama eger dogum kntrol hapı kullanıyorsk sonuç yanıltıcı çıkarmış en az hapı bıraktıktn 3 ay sonra test vermemiz gerekirmiş ve adetn ilk günlerinde vermek dgru sonucu veririmiş

Bu arada eger 1 ve üstü ise korkmayın diyor ama altı ise direk tüp bebek dedi ama uzman ellerde . Bu arada içimin cız ettiği noktada şu oldu çikolata kisti ameliyatı yumurtaların rezervini etkilermiş gerçi bnm çok şükür şimdiye kdr hep oldu hatta hep sol tarafta oldu yani ameliyat oldugun tarafta doktorumda çok şükür etkilenmemiş dedi ama kafama takıldı. Birde kızlar amh ne kullanırsak kullanalım yükselmezmiş kürler sizi boş yere oyalmasn dedi

Ayy bak mesajında benim içimi rahatlattı, paylaşmakla çok iyi ettin canım ya sağol çünkü benim son adetim çok çok az oldu, ilk 12 saat hariç sonraki günler damla damla geldi resmen.

Evet doğru amh çocuk anne karnındayken belli olan bişey. Kız bebeklerinin Doğuşta sahip olduğu bi durummuş. Genelde ırsi bir durum gibi bişey. Anneniz erken menopoza girerse, kızlarınında erken menopoza gitmesi büyük ihtimallerden biriymiş. Rezerv değişmez ama kalite değişir.

Ayy bak mesajında benim içimi rahatlattı, paylaşmakla çok iyi ettin canım ya sağol çünkü benim son adetim çok çok az oldu, ilk 12 saat hariç sonraki günler damla damla geldi resmen.
Ztn direk aklıma siz geldiniz kuzu o yzdn paylaştm bnmde mktr olarak çok az çnkü önemli olan regl aralıgının süresi imiş eger uzuyorsa yada git gide kısalıyor ise orada bir terslik var diyor .

Ztn direk aklıma siz geldiniz kuzu o yzdn paylaştm bnmde mktr olarak çok az çnkü önemli olan regl aralıgının süresi imiş eger uzuyorsa yada git gide kısalıyor ise orada bir terslik var diyor .
Benm regl yoğun ama amh düşükama üzülmüyorum. Folikül çok az değildi en son. Yumoşlar kişiyle yaşıt oluyormuş. Benimkiler 36 yaşında

AYNEn onlarıda söyledi kuzu bnm ignelerle 7 yumurtam gelişmişti sonra 4 onları düşününce demekki iyiymiş diyorum içim ferahladı biraz

Kız sen ne olmayasın okumadan like atma topiği Heee seni yaramaz seniiii

Benm regl yoğun ama amh düşükama üzülmüyorum. Folikül çok az değildi en son. Yumoşlar kişiyle yaşıt oluyormuş. Benimkiler 36 yaşında
Benim amh çok iyi 3.31,
18-20 yaşındaki kız gibi dedi doktor. Ama gerçek yaşı 33 sonuç olarak hala bebek yokBence çok takılmayalım bu amh ye hepimizin vakti gelince bebeği olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…