Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dötümü bırakın şimdi bana lazımmm tamam abla umutlarım yemyeşil duruyo, lütfen dötüme zarar vermeyin
YA umut dolu yarınlara uyanırsın hayal kurmayı bırakmazsn pozitif düşüncelerle güzel şekilde hayatına devam edersn ya da dötünden olursun tercih senin H halleycik anlaştık mı bebitamm

NE güzel yazmışsın biliyor musun
Şuan ağlarken bebeğim olöuyor diye
Şükredeceğim aklıma gelmezdi...

YA umut dolu yarınlara uyanırsın hayal kurmayı bırakmazsn pozitif düşüncelerle güzel şekilde hayatına devam edersn ya da dötünden olursun tercih senin H halleycik anlaştık mı bebitamm
Bunu kadraja aliyORUzz aşkimm
Azcik dötünu kullansin bakaalimmm

Canımsın yaa Allah razı olsun burada herkesin kapten istediğine onkadar eminim ki, bunu kendimden biliyorum. Bir tek bizim gelin ilk aydan hamile kaldığında bi garip oldum, nasıl yani diye düşünmeye başladım ve bi değişik ruh haline kapılıp ağladım, ama yemin ederim kıskançlık değildi, neden ben 3 yıldır çabaladım olmadı bu şıp 1. Denemede hamile kalabilir demekki ben nekadar zorlarsam yine olmayacak hissine kapıldım, onlar için çok mutlu oldum ama o gün kendime çok ağladım. Ama başka arkadaşlarımın yada burda okadar çabalayıp sonunda hamile kalanlara kalpten sağlıklı bir evladı olsun, hamileliği güzel ilerlesin diye dua ediyorum. Bunu kapten yapıyorum ve mutlu oluyorum, benimde umutlarım yeşeriyor
Biz hepimiz Anne olmayı hak ediyoruz

Kendini yorma boş ver temizliği abartmadan yap yaparsan da

Taşıyıcı anne ilemi dünyaya geldi bebek? Yumurta kimin yumurtasıydı? Allahım ne okudum ben ya. Allaha bin şükür şu halimize

Çevremden hamilelik haberleri duyunca ben de aynı şeyleri hissediyorum, bu o kadar normal bir his ki, asla kıskançlık değil, burukluk gibi bişey, kendimize üzülmek yani, yoksa allah daha çok versin çifter çifter versin isteyene, asla kıskançlık değil o konuda hemfikiriz Aaah allahım çok bekletmeden aratmadan daha fazla üzülmeden gönder mucizelerimizi hayırlısıyla

Hayır başka kadının yumurtası eşiyle döllendi ve embriyo ona transfer edildi. O tutmadı. Şuan ki evlatlık.
Niye gidip yetimhaneden almamışlar ayy Allahım yardım etsin inşallah ne diyeyim, kınayamıyorumda işte evlat hasreti

Kız sen 2 adet sonrası değil miydin nasıl transfer olucan ohss olmuştun ya
Yok yok canım ben transfer olmıcam 2 adet sonra ama ben kabız oldum araştırırken okudum transfer zamanı kabız olmamaya özen gösterin diyordu senin için dedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…