Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalbim duracak sanırım
O kadar iyi anlıyorum ki yaşayan ölü gibiydim o 5 gün telefon çalıyor elim ayağım titriyor kalbim çarpıyor açıyorum telefonu ama gel de bana sor o yüzden çok dua ediyorum bu yolda kimseyi boş çevirme Allahım

Bende bunu merak ediyoduum canımm bende hep özele gidiyorum evliliğin üç yılı dolunca aşılamaları özelde yaptırıp tüp bebeği devlette yaptırabiliyor muyuz direkt
ben 2 aşılamamı da devlette yaptırmıştım. Ama dışarıda yaptırmış olup benimle tüp bebeğe başlayan arkadaşlar vardı. Önemli olan negatif aşılama belgesini sunmak. Nerde yaptırdığına bakmıyorlar canım

anladım bebişim teşekkür ederim artık bunları düşünmeye başladım vallahi her ay maaşımın kafadan 300 lirasını yumurta takibi vs için dr a ayırmaktan zorlanıyorum artık

anladım bebişim teşekkür ederim artık bunları düşünmeye başladım vallahi her ay maaşımın kafadan 300 lirasını yumurta takibi vs için dr a ayırmaktan zorlanıyorum artık
haklısın canım. bilinen problem yoksa devlette tüp bebek çok masraflı değil canım. 3000 civarı tutmuştu geçen yıl.

Bande çok zorlanıyorum artık 350olmuş muayene yol parası yemeği sadece bunlar olsa gene iyi kullandığımız ilaçlar takviyeler epey tutuyor

Amin canım aynen öyle önce yumurtalar olgun mu sonra döllenecek mi sonra yaşayacak mı sonra 5. Güne gelecek mi elim kalbimde senin hepsi 5 e gitti di mi
Belki 7 tanesi de 5.gün e gidecek canım biz dua edelim bol bol
İnşallah gider kuzum
Çok heyecanlı gerçekten. İnşallah güzel haber alırız yarın. Seninkiler fıtı fıtı yapıyor şuan
Ahahah ana babaları gibiler eşim diyorki spermi keyifle verdim onlar da keyif alsın
Ama benim biri pozitif. Sonuçta yaşayan yok ama
Canım benim hoşgeldin Nasıl oldun? Daha iyi misin

haklısın canım. bilinen problem yoksa devlette tüp bebek çok masraflı değil canım. 3000 civarı tutmuştu geçen yıl.
Hem maddi hem manevi büyük çaba içindeyiz vallahi. Rabbim daha fazla aratmasın dualarımızı kabul etsin bebeklerimize kavuştursun bizi inşallah
canımm bir yandan heyecanlar umutlar hevesler bir yandan stresler kaygılar içindeyiz. Sen modun düşük olsa gel ben çok aylarda adet olup ağlarken burada sizlerin sayesinde gülüp çıktığım oluyo
Bande çok zorlanıyorum artık 350olmuş muayene yol parası yemeği sadece bunlar olsa gene iyi kullandığımız ilaçlar takviyeler epey tutuyor
aynen öyle ptesi dr gel bakalım çatlamadıysa çat iğnesi yapcaz dedi ya hem sancı yüzünden hem de diyorum ona da yine para vermemek için inşallah gerek kalmadan kendi çatlar

Gerçekten herşey çok pahalı olmuş. Sen devlette tüp düşünmez misin? Sen de 3 yıl oldu evli olalı di mi

yaşayana bakıyorlar canım. Sorarken yaşayan var mı diye soruyorlar. Hatta ilk evliliğinden çocuğu olan bir adam vardı. Ama bu evlilikten çocukları olmadığı için yine de yararlanabildiler.

Hersey yolunda kuzum
Benimde bazen düştügüm zamanlar oluyor ,ozaman düşmenin tadina variyorum ,bunu dinlenme olarak göruyorum.
Ağliyorumm,dua ediyorum ,dua ediyorum,şifalaniyorum sonraa kalkıyoruzz yeniden tutunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…