Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç ararlar onlar canım panik olma

Aynen canım 3,6 arası arıyorlar genelde
Hadi hayırlı haberlerle inşallah canım. Bugün de bana opudan sonra odaya geldiğinde 7 yumurta topladık 7 si de dolu dedi. peraares bana bu bilgiyi kendisi yaptırdığında ertesi gün söylediklerini söyledi. Kafam karıştı acaba hatalı bilgi olabilir mi ya da aynı anda görebiliyorlar mı opuda? Bir de içi dolu demek olgun yumurta demek mi
devlette olması şart değil canım. Belgeleri götürmen yeterli oluyor.
3 aşılama mı istiyorlar canım?

2 aşılama canım. Eskiden 3müş. Benim de opudan sonra söylemişti doktor canım. Tabi Bülent Bey değildi. Diğer gün embriyoyu söylemişlerdi.

Ertesi gün söylenen doluluk oranı değil canım döllenme ilk çıktığında yumurtanın doluluk oranı biliniyor bana da söylemişti Bülent hoca 9 topladık 8 i dolu demişti yani yumurta dolu iş spermin döllemesine kalıyor. Tabi yumurtada eşlik ediyorsa ilk etap tamamlanmış oluyor

2 aşılama canım. Eskiden 3müş. Benim de opudan sonra söylemişti doktor canım. Tabi Bülent Bey değildi. Diğer gün embriyoyu söylemişlerdi.
Harika demekki burdan 7 yumurtanın 7 sinin de olgun olduğunu anlamalıyım

Harika kaçı döllendi senin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…