Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geldim geldimm.Hurmaa toplari yaptimm kendimee
Saglikli
Kız çok severim afiyet olsun
Dün aradı canım 8di 1.gün 3. Gün 11 olmuşlar sabahı bekliyorum 5. Gün olacak
Ayyy hadi inşallahhh çok heyecanlı değil mi ya
Dondurma ücretini ödediniz mi canım siz?
Evet kuzum eğer fazladan 5. Güne giden olursa 2350₺ idi yanlış hatırlamıyorsam ödeyeceğiz ama bu dondurduklarımızı çözdüreceğimiz zaman da aynı ücreti ödüyoruz
Günaydın canım evwt iyiyim çok şükür sen nasılsın heycan dorukta mı ayy güzel haberleri alın inşallah
Kuzuşumm güno evet heyecan top şuan ilk döllenme tlf u bugün gelecek inşallah gece iyi çalışmışlardır da döllenmişlerdir
Melooo evet öyle gebe kalınabilir ama senin tüpe başlamana çok sevindimmm kuzum ben uzun protokol uygulanan bir hasta değildim, dr um taze transfer planladığından çok yumiş olmamasına yönelik tedavi uyguladı, kısa protokol, o yüzden bu adette yumurtam var ohss olmadım bin şükür ama sana uzun protokol yapılır ve çok yumurtan olursa durum değişebilir inşallah olmazsın inşallah kaliteli güzel çokça yumişin olur bebeğim Burda birlikte bekleriz 5. Günü ve test gününü ayyy çok heyecanlı
Canım ben de dayanamaz hastaneye gider tahlil verirsin diye düşünmüştüm canım bugün akşam tlf bekliyorum , dün yumurtalar toplandı bugün döllenme haberi gelecek inşallah
Günaydın kızlar kızlar pazar kahvaltısına çorba yapıyorum çorba içesimiz geldi kocamla
Canım güno bende sıcacık anılar uyandırdın. Anneannem sabah kahvaltısına pirinçli mercimek çorbası yapardı mahluta denir bizim burda ona.. bayılırdım o yapınca içmeye çok duygulandım. Acaba çatlatma iğnelerinden mi gözüm bulutlu geziyorum
Oy bende calisirken iciyorumm guzel oluyor
Gunaydinn herkeşee
Annem 15 gündur yoktu özledimm
Esimde iste bugun ona gidicem birazz toparlimm
Güno beybb gözün aydın aNnen gelmiş
Günaydın kızlar
Canımıniçi güno

Amin inşallah canım cumlemizinkini inşallah

et kuzum eğer fazladan 5. Güne giden olursa 2350₺ idi yanlış hatırlamıyorsam ödeyeceğiz ama bu dondurduklarımızı çözdüreceğimiz zaman da aynı ücreti ödüyoruz
Yok canım daha embriyo olacak mı bilmediğimiz için istemediler 3. Gün aradığında konuştum o zaman sordum 5. Gün sizi bilgilendiriyoruz dedi bizde 6 tane 3000 ama çözdürürken para demedi

Selam kızlar nasılsınız uzun zamandır girmiyordum rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.. bi şey soracağım ya dünden moralim bozuk bir yandan da sebep bulduğum için seviniyorum karışık duygular içindeyim yani. Birçok kez doktora gittim her şeyin normal demişti ama dün e nabızda tanıma pcos işlenmiş sizce onu öylesine mi yazmıştır yoksa pcos mu var. Lh 11 fsh 7 e2 37 di

Herkese günaydinnnn
Günoo tatlım
Yok canım daha embriyo olacak mı bilmediğimiz için istemediler 3. Gün aradığında konuştum o zaman sordum 5. Gün sizi bilgilendiriyoruz dedi bizde 6 tane 3000 ama çözdürürken para demedi
Kız hem çözdürürken hem transferi için alınıyormuş ama sen şuan ilk transfer ödemeni yaptın eğer tutmazsa 2. Si için çözdürüp transfere ödeme yapman gerekiyor
İnşallah canım ya bugün senide ararlar ilk günde çok heyecanlı oluyo
Ayy inşallah yaaa kudurcam evde
Kaç gibi aralar acaba ya heyecanla bekliyoz paşanın döllenmesini
Akşam üzeri arıyorlarmış biz de merakla bekliyoruz
Günaydın kızlar
Güno tatlım

Yoo pcos değilsin tatlım bana da yazıyolar hep pcos diye uzaktan yakından alakam yok moralini bozma

İnsülin direnci mi var canım

Yoo pcos değilsin tatlım bana da yazıyolar hep pcos diye uzaktan yakından alakam yok moralini bozma
Çok sağ ol canım benim cevap için.. rabbim tedavini hayırlı kılsın inş güzel haber verirsin gerçekten çok mutlu olurum senin adına. Burda her ne yazılıyorsa bıkmadan usanmadan cevap veriyorsun insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsun çok güzel bi kalbin var seni tanımasam da bu o kadar belli ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…