Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy canımıniçi benim biz birbirimizi biliyoruz arayışlarımızın farkındayız endişe içindeyiz eğer birimizin bilmediğini bir diğerimiz biliyorsak ne mutlu güzel temennilerin için tşk ederim kuzum inşallah bu ay hepimiz müjdeli haber veririz

hem çözdürürken hem transferi için alınıyormuş ama sen şuan ilk transfer ödemeni yaptın eğer tutmazsa 2. Si için çözdürüp transfere ödeme yapman gerekiyor
Canım transferde ödemedik biz benden şuana kadar folikül takibi ve yumurta toplama alındı işlem yapıldıkça ödüyormuşsun eğer 5. Güne giden olursa bugün dondurma yapılır onun parası transfer oluncağı günde 2000 tl istiyor

İnşallah canım benim inşallah rabbim duysun sesimizi

Ben 10250₺ yi perş günü ödedim canım acıbademe e 2 kişi covid test ücreti 250₺ ödedim zaten ilaçlar bunların dışında.. dondurulacak yumiş olursa da 2350₺ ona ödeyeceğim

Yok yok banada uterusun leomiyomisi mi ne yazmışlar canım korkma

inşallah yaaa kudurcam evde
Şey çok komik oluyo embriyolog aradığında hiç beklemiyormuş gibi yapmak halbuki gece uyku girmemiş gözüne meraktan o arayınca normalmiş gibi davranıyosun kapayınca kendime çok gülüyorum ya inşallah çok güzel haberler alalım canım

Ben 10250₺ yi perş günü ödedim canım acıbademe e 2 kişi covid test ücreti 250₺ ödedim zaten ilaçlar bunların dışında.. dondurulacak yumiş olursa da 2350₺ ona ödeyeceğim
Senin o zaman bi dondurma ücretin kaldu canım belki benden bekleme olacağı için almamış olabilirler buarada canım 2 adet beklicez bide 2 adet sonra değerlerine göre dedi oda kesin değil yani

@halleycik edaecoo @Ayseee1987 bu Lariş şimdiden neler araştırıyor. Döt kesme işlemi olabilir. Hazır da bekleyin kuzular
Valla bn onu bunu anlamam şimdiden bunları düşünecegimize pozitf şeyler düşünebiliriz öyle degil mi LaRisaCca bu arada biz her daim hazır teomm sen çağır yeterli
LaRisaCca bana transfer günü okuyalım canlar çözülünce elim yüregimde olur sabah saatlerinde musait olanlar okuyabilir
Nureella kuzu biz bıraktıgın gibi bi korku bi heyecan gidiyoruz ben temizlk yapıyorm evde az bsyde olsa detaya girdm kndmi çok yormamakla beraber dün sonrada arkadaşlar kahveye gelince giremedm snrası attm kndmi hrmen yataga sn nası oldun balım sn gir buralara biz seni her daim yükseltiriz

Transferden sonra ovitrelle beta hcg değerini etkilemedimi testte
5. Gün gonapeptyl yaptım ya da 3. Gün tam hatırlamıyorum. Test günüm 10. Gündü o zamana kadar etkisi geçti. Bebeğin tutunma ihtimalini arttırıyormuş her dr vermiyor ama ben etkisi olduğuna inanıyorum. Gona yla ovitrelle aynı içerik sanırım

Doktoruna bir sor canım benimki sadece yapılırken acımıştı yumru olmamıştı diye hatırlıyorum. Yumru yapan diğer iğneler 1 haftada falan geçiyor

Yok kız hiç geçmedi 5-6 gündür yumurtlama sancısı var. Birazda adet gibi işte. 3 gün önce yumurtladıysam bile düşünki döllenme oldu, sancının hiç geçmeden ilerleme ihtimali var mı?
Bebişim ben şunu farkettim yumurtam çatlayıp sıvı birikiyo ya içerde o sürede ben çok adet gibi sancı çekiyorum

Bilmiyorum bu ayda olmıycak sanki umudum yok umutlanunca çok üzülüyorum
Bunu bilemezsin canım bunu Allah bilir sen duanı eksik etme inşallah bu ay gebe kalırsın

Abla adet olmadım hala dün gittim doktora bana vücudun çok şişmiş biraz diyet yap zayofla dedi arkadaşlarım var onlara sordum onlar da zayıflayınca hamile kalmışlar doktor zayıflayınca yumurtalık zarın incelir o zaman gebe kalman kolaylaşır dedi yine tarlusal yazdı bide hap verid doğum kontrol hapı ama almadım dün başka doktora gidicez TOBB Hastanesi'ne falan eşimle arastircaz akşam oralarda tedavi oluyum olmadı oradaki doktorlar da derse zayofla diye diyetisyene baslicam zaten öyle yani
[/QUOTE]
Allah gönlünüze göre versin çiçeğim

Canım kafadan kesin öyledir diye düşünmüş olamaz öyle değil mi ben de bu haberi ertesi gün bekliyordum ama öyle söyleyince çok mutlu oldum. Seço dünkü arkadaşına sorsana ona da anında söylememiş mi

Yiaa Ayşoş hadi inşallah ya.. çok hasretiz inan

Rabbim duysun ağzından canım benim hepimiz bu ay müjdemizi verelim inşallah
[/QUOTE]
Ona kağıda 7 oosit yazmışlardı ertesi gün 5 olgun dediler, dördü döllenmiş moralini bozmamak için yazmadım dün izlediğim bütün opu'larda ameliyathaneden direkt arkaya lab.a veriliyor ve anında sayıyı söylüyorlar o yüzden buradaki olay kafamı karıştırıyor tedaviye başlamadan sorarım bunu, anında bakılıyor mu falan diye

Evet canım dolu demek olgun demek. Sana dolu dedilerse doğrudur, diğer arkadaşıma 7 oosit demişler. Bir de bizim yaptırdığımız dönemde sanırım embriyolog farklıydı bana embriyo kalitesini de söylemedi ısrarla. Bir de beni 4. Gün de aramışlardı ama artık 4. Gün embriyoyu rahatsız etmemek için çıkarmıyorlar

İnşallah vesileniz olur kızlar Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
İnşallah bitanem
artık çok yoruldum gerçekten.
Teom ya
Bazen amaclarinin bizi yildirmak oldugunu dusunuyorum teocum. O yuzden belki israrla soylemek rahatsiz etmek gerekiyor karsi tarafi.
Kesinlikle sana katılıyorum. Eğer istiyorsak bir kez iki kez gününü göstermek lazım sonrası gelir bence
E doktor kullan demiş ya kuzucum
Herşeyin hayırlısı olsun canım
Aminn canım cümlemiz için
Günoooooo

Sabah uyandım ve 8 de ilk progestan fitilimi aldım kan sulandırıcı ve düşük önleyici iğnelere bugün başlıyorum bugünü de saymazsak 4 güncük kaldı
Azcık kaldı çok azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…