Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum kendi kendine çatlayacak demekki. Yoksa çatlamamış yumurtaya aşılama yapmaz doktor. Benim aşılamada yumurta çatlatma iğnesini beklemeden kendi çatladı. Ve kontrole gittiğim gün aşılama oldum

Kızlar ilacı tam doz kullandığımdan beri geceleri uyuyamıyordum uyku haram olmuştu resmen. Neyseki ilk dört günden sonra bu durum geçti. Dün de ilk defa deliksiz uyku uyudum.
Rüyamda bir kız bebek dünyaya getirmiştim. Doğum çok kolay olmuş. Anneme soruyorum ben içeri gireli ne kadar oldu diye, annem diyor ki çok değil 5-6 dk.
Sonra bebeğimi herkesten gizliyoruz ki mucize diye. Ama çook güzel bir bebek ve hep uyuyor bir iki yanağına dokundum uyanır gibi oldu emzirdim sonra tekrar uyudu. Öyle işte ahh ahh

Ben asla kür yapmadım dr um da acayip karşı..

Tüylerim diken diken oldu rüyalar gerçek olsun aynı hisleri çabucak gerçekten yaşa inşallah

Kuzum kendi kendine çatlayacak demekki. Yoksa çatlamamış yumurtaya aşılama yapmaz doktor. Benim aşılamada yumurta çatlatma iğnesini beklemeden kendi çatladı. Ve kontrole gittiğim gün aşılama oldum
Ya bnde stres oldum catlamaz diye e2 tahliline göre dedi

Ahahah bugün aradılar sabahtan beridir bekliyorum dedim direk
Senin o zaman bi dondurma ücretin kaldu canım belki benden bekleme olacağı için almamış olabilirler buarada canım 2 adet beklicez bide 2 adet sonra değerlerine göre dedi oda kesin değil yani
Yok yok 2 adet de değerlerin düzelir hiç korkma. Evet tatlım aynen sadece 1 dondurma ücretimiz kaldı eğer 5. Güne giden fazladan yumurta olursa
Bak yaa duyguş sen de mi ya
Günoooooo

Sabah uyandım ve 8 de ilk progestan fitilimi aldım kan sulandırıcı ve düşük önleyici iğnelere bugün başlıyorum bugünü de saymazsak 4 güncük kaldı
Güno tatlım şifan olsun inşallah
Kuzum ben vurmadım ya hiç bilemiyorum
Allah gönlünüze göre versin çiçeğim

Canım kafadan kesin öyledir diye düşünmüş olamaz öyle değil mi ben de bu haberi ertesi gün bekliyordum ama öyle söyleyince çok mutlu oldum. Seço dünkü arkadaşına sorsana ona da anında söylememiş mi

Yiaa Ayşoş hadi inşallah ya.. çok hasretiz inan

Rabbim duysun ağzından canım benim hepimiz bu ay müjdemizi verelim inşallah
[/QUOTE]
Ona kağıda 7 oosit yazmışlardı ertesi gün 5 olgun dediler, dördü döllenmiş moralini bozmamak için yazmadım dün izlediğim bütün opu'larda ameliyathaneden direkt arkaya lab.a veriliyor ve anında sayıyı söylüyorlar o yüzden buradaki olay kafamı karıştırıyor tedaviye başlamadan sorarım bunu, anında bakılıyor mu falan diye
[/QUOTE]
Sor bakalım ne diyecek ben de merak ettim şimdi
Artık herşeyin hayırlısı ne diyelim
LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom ve güzel geubunuzum güzel üyeleri her okuduğum yasin meryem fetih ve hatimde sizede dua ediyorum hepinizi çok seviyorum
Allah razı olsun güzel arkadaşım biz de seni çok seviyoruz
Canım çok enteresan geldi bana çatlatma olmadan aşılama.. ilk duyuyorum bunu
Rüyan hele emzirmen harika canım ama anlatma nazar değmesin inş kısa sürede gebe kalırsın
Canım hani diyorlar ya şu kadarı olgun şu kadarı olgunlaşmakta işte bekledikleri için söylüyorlar onu
Kızlar 6. Gün embriyosu hakkında bi bilginiz var mı?
Canım 5 gün beklemesi yeterli

Hadi hayırlısı sağlıkla giderler inşallah 5 güne. Şimdilik gayet güzel canım

Çok sevindim canım benım yaaa insallah 5. güne kadar giderler tap taZecik transferin olur ınsallahhhh amiiinn

Tüylerim diken diken oldu rüyalar gerçek olsun aynı hisleri çabucak gerçekten yaşa inşallah
İnşallah kuzumm
Ya bnde stres oldum catlamaz diye e2 tahliline göre dedi
Yani kuzum çatlamamış yumurtaya niye aşılama yapsın çok saçma illaki bir bildiği vardır sorsaydın açık açık ya kuzucum
Hay maşallah kuzum maşalahh öyle büyüsünler akıllı akıllı inşallah

ayyy ne güzel rüyaaaa
insallah tez zamanda gerçeklesir canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…