- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #65.681
Kuzum kendi kendine çatlayacak demekki. Yoksa çatlamamış yumurtaya aşılama yapmaz doktor. Benim aşılamada yumurta çatlatma iğnesini beklemeden kendi çatladı. Ve kontrole gittiğim gün aşılama oldumKızlar olgun yumurta mı 3 ü geçerse mi çatlatma iğnesi olmuyor bnm 6 yumurta vardı iki olgun doktor çatlatma iğnesi olmadan aşılama olcak gibi dedi moral sıfır hep 50 lik gonal f vurdum bugün 8. Yarın tekrar kontrol 450 ml bitti ama çatlatma iğnesi olmadan tutar mı ki
Ben asla kür yapmadım dr um da acayip karşı..Günaydın canım evet regl oldum iğneye başladım ve glifor diye şwker ilacı verdi..doktora bal poleni sordum kullan zararı olmaz dedi ama kür yapma dedi..bende kararsızım kullanıp kullanmamakta çünkü birsürü ilaç kullanıyorum
Tüylerim diken diken oldu rüyalar gerçek olsun aynı hisleri çabucak gerçekten yaşa inşallahKızlar ilacı tam doz kullandığımdan beri geceleri uyuyamıyordum uyku haram olmuştu resmen. Neyseki ilk dört günden sonra bu durum geçti. Dün de ilk defa deliksiz uyku uyudum.
Rüyamda bir kız bebek dünyaya getirmiştim. Doğum çok kolay olmuş. Anneme soruyorum ben içeri gireli ne kadar oldu diye, annem diyor ki çok değil 5-6 dk.
Sonra bebeğimi herkesten gizliyoruz ki mucize diye. Ama çook güzel bir bebek ve hep uyuyorbir iki yanağına dokundum uyanır gibi oldu emzirdim sonra tekrar uyudu. Öyle işte ahh ahh
Ya bnde stres oldum catlamaz diye e2 tahliline göre dediKuzum kendi kendine çatlayacak demekki. Yoksa çatlamamış yumurtaya aşılama yapmaz doktor. Benim aşılamada yumurta çatlatma iğnesini beklemeden kendi çatladı. Ve kontrole gittiğim gün aşılama oldum
Ahahah bugün aradılar sabahtan beridir bekliyorum dedim direkŞey çok komik oluyo embriyolog aradığında hiç beklemiyormuş gibi yapmakhalbuki gece uyku girmemiş gözüne meraktan o arayınca normalmiş gibi davranıyosun kapayınca kendime çok gülüyorum ya inşallah çok güzel haberler alalım canım
Yok yok 2 adet de değerlerin düzelir hiç korkma. Evet tatlım aynen sadece 1 dondurma ücretimiz kaldı eğer 5. Güne giden fazladan yumurta olursaSenin o zaman bi dondurma ücretin kaldu canım belki benden bekleme olacağı için almamış olabilirler buarada canım 2 adet beklicez bide 2 adet sonra değerlerine göre dedi oda kesin değil yani
Bak yaa duyguş sen de mi yaValla bn onu bunu anlamam şimdiden bunları düşünecegimize pozitf şeyler düşünebiliriz öyle degil miLaRisaCca bu arada biz her daim hazır teomm sen çağır yeterli
LaRisaCca bana transfer günü okuyalım canlar çözülünce elim yüregimde olur sabah saatlerinde musait olanlar okuyabilir
@Nureella kuzu biz bıraktıgın gibi bi korku bi heyecan gidiyoruz ben temizlk yapıyorm evde az bsyde olsa detaya girdm kndmi çok yormamakla beraber dün sonrada arkadaşlar kahveye gelince giremedm snrası attm kndmi hrmen yataga sn nası oldun balım sn gir buralara biz seni her daim yükseltiriz
Güno tatlım şifan olsun inşallahGünoooooo
Sabah uyandım ve 8 de ilk progestan fitilimi aldım kan sulandırıcı ve düşük önleyici iğnelere bugün başlıyorum bugünü de saymazsak 4 güncük kaldı
Kuzum ben vurmadım ya hiç bilemiyorumBirde kızlar bn lucrin iğne vurulmuştm ocak 19 da göbegimden orası bir nohut tanesi kadar kaldı biraz canımı acıtıyor avuyorum ama geçmiyor napmam lazım fikri olan varsa yazabilirmi korkuyorum birsey olursa die şu esnada
Allah gönlünüze göre versin çiçeğimBunu bilemezsin canım bunu Allah bilir sen duanı eksik etme inşallah bu ay gebe kalırsın
Abla adet olmadım hala dün gittim doktora bana vücudun çok şişmiş biraz diyet yap zayofla dedi arkadaşlarım var onlara sordum onlar da zayıflayınca hamile kalmışlar doktor zayıflayınca yumurtalık zarın incelir o zaman gebe kalman kolaylaşır dedi yine tarlusal yazdı bide hap verid doğum kontrol hapı ama almadım dün başka doktora gidicez TOBB Hastanesi'ne falan eşimle arastircaz akşam oralarda tedavi oluyum olmadı oradaki doktorlar da derse zayofla diye diyetisyene baslicam zaten öyle yani
Artık herşeyin hayırlısı ne diyelimEvet canım dolu demek olgun demek. Sana dolu dedilerse doğrudur, diğer arkadaşıma 7 oosit demişler. Bir de bizim yaptırdığımız dönemde sanırım embriyolog farklıydı bana embriyo kalitesini de söylemedi ısrarla. Bir de beni 4. Gün de aramışlardı ama artık 4. Gün embriyoyu rahatsız etmemek için çıkarmıyorlar
Allah razı olsun güzel arkadaşım biz de seni çok seviyoruzLaRisaCca C Capanin Gururu Teyom ve güzel geubunuzum güzel üyeleri her okuduğum yasin meryem fetih ve hatimde sizede dua ediyorum hepinizi çok seviyorum
Canım çok enteresan geldi bana çatlatma olmadan aşılama.. ilk duyuyorum bunuKızlar olgun yumurta mı 3 ü geçerse mi çatlatma iğnesi olmuyor bnm 6 yumurta vardı iki olgun doktor çatlatma iğnesi olmadan aşılama olcak gibi dedi moral sıfır hep 50 lik gonal f vurdum bugün 8. Yarın tekrar kontrol 450 ml bitti ama çatlatma iğnesi olmadan tutar mı ki
Rüyan hele emzirmen harika canım ama anlatma nazar değmesin inş kısa sürede gebe kalırsınKızlar ilacı tam doz kullandığımdan beri geceleri uyuyamıyordum uyku haram olmuştu resmen. Neyseki ilk dört günden sonra bu durum geçti. Dün de ilk defa deliksiz uyku uyudum.
Rüyamda bir kız bebek dünyaya getirmiştim. Doğum çok kolay olmuş. Anneme soruyorum ben içeri gireli ne kadar oldu diye, annem diyor ki çok değil 5-6 dk.
Sonra bebeğimi herkesten gizliyoruz ki mucize diye. Ama çook güzel bir bebek ve hep uyuyorbir iki yanağına dokundum uyanır gibi oldu emzirdim sonra tekrar uyudu. Öyle işte ahh ahh
Canım hani diyorlar ya şu kadarı olgun şu kadarı olgunlaşmakta işte bekledikleri için söylüyorlar onuEki Görüntüle 2778144
Bu konuyu çok merak ediyorum.. galiba yabancı birinde görmüştüm yumurtayı topladıktan sonra dışarıda olgunlaşmasını beklemişlerdi burada da böyle mi yapılıyor? Bize en son söyledikleri bekledikten sonraki olgun sayısı mı falan bilen var mı?
Canım 5 gün beklemesi yeterliKızlar 6. Gün embriyosu hakkında bi bilginiz var mı?
Ben de yapamayanlardanım. Hem korkuyorum bir yeri düzeltene kadar başka yeri bozarım diyeBen asla kür yapmadım dr um da acayip karşı..
Hadi hayırlısı sağlıkla giderler inşallah 5 güne. Şimdilik gayet güzel canımKızlar beni aradılardün 6 embriyoya işlem yapılmış 5i olgun 1 i olgunlaşmakta olanmış. Bugün 4 yumurtamın döllenmiş olduğunu söylediler yarın tekrar arayacaklarmış ödüm kopuyo azalmazlar inşallah
Keşke bende diyebilsemahah bugün aradılar sabahtan beridir bekliyorum dedim direk
Olur canım olur Allahın izniyleYok yok 2 adet de değerlerin düzelir hiç korkma. Evet tatlım aynen sadece 1 dondurma ücretimiz kaldı eğer 5. Güne giden fazladan yumurta olursa
Çok sevindim canım benım yaaa insallah 5. güne kadar giderler tap taZecik transferin olur ınsallahhhh amiiinnKızlar beni aradılardün 6 embriyoya işlem yapılmış 5i olgun 1 i olgunlaşmakta olanmış. Bugün 4 yumurtamın döllenmiş olduğunu söylediler yarın tekrar arayacaklarmış ödüm kopuyo azalmazlar inşallah
İnşallah kuzummTüylerim diken diken oldu rüyalar gerçek olsun aynı hisleri çabucak gerçekten yaşa inşallah
Yani kuzum çatlamamış yumurtaya niye aşılama yapsın çok saçma illaki bir bildiği vardır sorsaydın açık açık ya kuzucumYa bnde stres oldum catlamaz diye e2 tahliline göre dedi
Hay maşallah kuzum maşalahh öyle büyüsünler akıllı akıllı inşallahKızlar beni aradılardün 6 embriyoya işlem yapılmış 5i olgun 1 i olgunlaşmakta olanmış. Bugün 4 yumurtamın döllenmiş olduğunu söylediler yarın tekrar arayacaklarmış ödüm kopuyo azalmazlar inşallah
ayyy ne güzel rüyaaaaKızlar ilacı tam doz kullandığımdan beri geceleri uyuyamıyordum uyku haram olmuştu resmen. Neyseki ilk dört günden sonra bu durum geçti. Dün de ilk defa deliksiz uyku uyudum.
İnşallah kuzum inşallah hepimiz için gerçek olsun çok bekledikayyy ne güzel rüyaaaa
insallah tez zamanda gerçeklesir canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?