Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca kutlamaya geldim ben çok sevindim adına İnş sağlıkla sıkıntısız kucağına almak nasip Allahım Bülent beye gitmiştin dimi bende ona gitmeyi bir kez daha istedim şimdi
ooo kimler var burda. Benim de doktorum O, gelecek ay ya da Nisanda başlamayı umut ediyorum canım

Ayyy yemnnederm kırk tanıyor gibiyiz birbirimizi o kdr sevndmmm kendm kdr rabbm sağlıcakla ilerletsin kuzum kurbn olurum bn cücüşlerine artık hamilesn bi duanı kaparım
Rabbim sana en Salih Saliha evlatlardan nasip etsin yapacağın test sonucunun sana sağlıklı bir gebeliğin müjdecisi olmasını diliyorum tatlım
Belirtilerden haber ver aşko burada gebercm LaRisaCca
Tatlım hiç belirti yok bugün inanki
Oy kuzum benim çok seviyorum seni duyguş inşallah senden de güzel haberler gelecek o kadar eminim ki dualarımdasın
Lariiimmm ne guzel bi haber bu. Cok sukur rabbime. Cok cok sevindim. Saglikla kucagina almak nasip olsun inşallah.sirada edaecoo var
Ben de mi katıldım artık sizin kervana
Ay çok şükürr Allaha sağlıkla ilerlesinnn
Âmin canım benim inşallah inşallah seninkide sağlıkla ilerler
Bin şükür ki oldu canım çok çok mutlu oldum
Çok şükür Allah yüzümüzü kara çıkarmadı emeklerimizin karşılığını verdi canım
Kutlamalar başlasııın
tüylerim diken diken oldu çok şükür vallahi allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı kısmet etsin çifter çifter inşallaaah
Canım benim o kadar çok her şeyimizi samimiyetimizde paylaştık ki biliyorum ki heyecanımız sizlerde en az kalbinizde benim kadar hissediyorsunuz o yüzden tüm samimiyetimle hepinizden bu ay bu müjdeyi almayı diliyorum
Merhaba kızlar, size bir sorum olacaktı.. Çatlatma iğnesiinden kaç gün sonra adet oldunuz??? Herkeste farklı mı oluyor acaba, yoksa 14 gun mu oluyor normal döngüdeki gibi

Tebrik ederim Larisacım ..sağlıkla ilerler büyür ve kucağına alırsın inşallah
Canım çok teşekkür ederim seninle aynı gün transfer olduk sen de mi bir test yapsan acabaDarısı sana inşallah
Yaa tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiinn
Canımın içi çok teşekkür ederim darısı size inşallah bu ay hepinizden müjdeli haberi duymak nasip olsun
Yaaa, erken olmus, peki iğne yaptıgın günü sayıyor musun, mesela ben 21.00 da yaptım, ertesı gune1.gun dicem deil mi?
Canım çatlatma iğnesinin ertesi gün birinci gün ben çatlatma iğnesinin 14. gününde fix regli olurum
ALlahımmmmmm çok şükür çok mutluyum
Artık senden de güzel haberleri bekliyorum inşallah dualarımdasın tatlım
LaRisaCca tebrikler Allahım saglıcakla ilerlemeyi de nasip etsin
Sohrab cım hoşgeldin Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah bu ay senin de pozitif sonucunu göreceğiz
LaRisaCca kutlamaya geldim ben çok sevindim adına İnş sağlıkla sıkıntısız kucağına almak nasip Allahım Bülent beye gitmiştin dimi bende ona gitmeyi bir kez daha istedim şimdi
Canımın içi hoşgeldin çok teşekkür ediyorum kesinlikle bülent beyi sonsuz öneririm başından sonuna kadar harika bir operasyon yönetimi oldu darısı herkese olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…