Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtalar adetten sonraki günlerde yavaş yavaş, hergün yaklaşık olarak bir milimete kadar büyür. Normalde bu yumurtalar 10 mm’dir. 22-24 milimetreye ulaştığında ise, çatlar ve karın boşluğunda toplanır.

Kızlar böyle bi yazıya denk geldim ben adetin ikinci gününden beri gonalf kullanıyorum ya bugün 4 defa kullandıktan sonra doktora gittim bugün kontrole 10.5 ulaşmış dedi yumurta şimdi bakıyorum da hiç mi gonalf etkisi olmamış biraz hayal kırıklığı yaşadım yüksek bekliyordum

edaecoo LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom Ayseee1987 ve etiketleyemedigim diğer arkadaşlarım

Sağlıkla ilerlesin cnm cok sveindim rabbim bu kez ins sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım bence ikiz doktorun birşey dedi mi

ay çok sevindim canım maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

M

İkizdi larisin

Yumurtalar adetten sonraki günlerde yavaş yavaş, hergün yaklaşık olarak bir milimete kadar büyür. Normalde bu yumurtalar 10 mm’dir. 22-24 milimetreye ulaştığında ise, çatlar ve karın boşluğunda toplanır.
Herkeste st ilerleme olmaz canım bazen az bazen hızlı uygun büyüklüğe kadar iğneye devam

Kızlar çok tşk ederim daha belli değil ama cuma günü bence artıştan anlarız

edaecoo edosumm sıra sende seninde güzel haberlerini alırsak inşallah
İnşallah balım allah yazmıştır bunu bize hayrlısındn ben pzertesindn önce test yapamam işin kötüsü anneme dedm git bana test al hayr dedi oda hepsi bana karşı kaldm elim kolum baglı böyle

Balım bnce herkeste aynı etkiyi etmez bakarsn snnki geç gelişir ama kaliteli olur takılma eninde sonunda büyüyecek stres etme kndne

Canm ben femara kullanırken (2 ay kullandım)
Çok hızlı geliştiler bu 2 ayda da.
Cuma günü 15 mm olan yumurtam pazar 21 mmdi.
Nasıl oldu bilmiyorum.
Bu ay da perşembe doktora gittim hiç yumurtan yok dedi büyük ihtimalle 7-8 mm den küçüktü ki bende görmedim aynı şekilde ultrasona beraber baktık.
Pazartesi bir gittim 21 mm catlamak üzere .
Bir anda bile büyüyebiliyorlar.
hatta buraya yazdım moralm bozuk yumurtam yokmus diyeee

Oo sizin de baya sonra olmus progestan kullanmıs mıydınız? Ondan kaynaklı mı acaba
Canım bana da doktorum progestan verdi bu sefer günde bir sefer al dedi 100 mg.
Adet tarihimi değiştirirmi bilmiyorum ama , geçen ay iğne olduktan tam 16 gün sonra adet oldum ben . zaten iğne vurulduktan 2 gün sonra çatlıyor çatladıktan 14 gün sonra geldi adetim

Anladıgım kadarıyla herkeste farklı zamanlarda gelebiliyor, bakalım ben ne zaman olcam, ınsallahh olmam tabi de

Canmmm rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun
Amin canım benim darısı hepinize inşallah
Anladıgım kadarıyla herkeste farklı zamanlarda gelebiliyor, bakalım ben ne zaman olcam, ınsallahh olmam tabi de
İnşallah sen pozitifi görürsün hiç olacağını düşünme

Teşekkür ederim askolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…