Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Büyümemis ben böyle beklemiyordum doktor büyümüş olması lazımdı dedi sıkıntı var mı diyince 7 gün oldu iğneye sıkıntı yok dedi
Allah Allah demek ki senin genelde böyle oluyor hatta belki de yumurtan yeterli olgunluğa gelmeden çatlıyor du o yüzden dollenmiyordu ama büyür endişe etme dozu artmış zaten
Canım folik asite başla muhakkak d vitamini al, kan değerlerine baktır iyi olmayan varsa takviye al geriye kalan tavsiyeleri aşılamadan hemen önce konuşuruz rabbim hayırlı etsin
kızlar günaydın nasılsınuz giremedim birkaçgündür herşey yolundamı
Hoşgeldin canımın bombalar patlıyor ardarda
yaaaa sen test mi hyaptınnnn
Yaaa Nur ummm evet dayanamadimm beni biliyorsun
Bnm testler daha bugün elimde olcak bacım ya . Allahım çok heyecanlı yımmm sanki bnm pozitif eşin naptı KV falan
Ayyy çok heyecanlıyım çok mutlu oldular canım eşim bu ara benim moralimi yükseltme modunda napsin işte senin de inşallah pozitif olacak canım
Siyah olan trendde 110 tlydi kuzu
Bende almak icim baktimm
İkiisde iyi ama siyah tikac gibi
Beyazdaa disariya dogru oluyor
Tam ben teknosaya girdim kocam aradı, almış ama nasıl birşey anlamadım akşam sana foto atarım hiç ucuz birşey değil ama anladığım kadarıyla eşimin aldığı
GÜnaydın balım evet test yapcm testn elime geçmesini beklyrm dua edin bana
Ayy eczanenin öğle arasına girmesi mi bekliyorlardir birazdan gelir
Ya MaşAllah cnm bariz koyulasma olmuş MaşAllah barekAllah

Eski nickim bi prenses annesi cnm

Ay sorma çok heyecanlıyım

Ne zmn gidecen kan vermeye cnm

Evet canım çatlamış hadi hayırlısı olsun inşallah bu ay gebe kalirsin
inşallah da ben dün değerlendirmedimki, büyük ihtimalle dün gece saat 1 sularında çatladı, sağ kasığımda çok ağrı oldu sonra geçti, önceki gün değerlendirmiştim, spermler içerde canlı kalıyomuş zaten bikaç gün, bugünü de değerlendiricm olurmu dersiniz
Saa hiç haberim yoktuki bundan, sabah kalkınca ilk idrarla yapıyodum ben, saat sabah 10 gibi falan,nasıl yapmam gerekiyorki yanlış sonuç mu vermiştir şimdi bu testler ???
Ya klomen kullanınca çabuk buyumustu ama o zaman adetin 5. Günü başlamıştım şimdi 2. Günü baslmama ragmen büyümemis
Arkadaşım streslimisin, bak stres çok büyük rol oynuyo, stresli sinirli geçen aylar o yumurta inat gibi büyümüyo, senn daha erken galiba ama strestendir belkide
Evet kuzu çatlamış hadii inşallah güzelce döllenirler
İnşallah ama dünü değerlendiremedimki ben bugünü değerlendiricektim
geldi mi test yaptın mı naptın sen

Stres yapmamaya çalışıyorum ama içim içimi de yiyor sanırım stresten bende öyle düşünüyorum

Asko eşimin işi sıkıntili bu ay müsaitti önümüzdeki aylar sanırsam görevde olacak bakalim doktor ne diyecek inşallah gelisir bugün adetin 9. Günü 7 defa iğne kullandım pazartesi inşallah gelişir
Aşılamaya göre doz iyi aslında. İlginç büyümemesi.
Eki Görüntüle 2785969
Bu da klomenle olan şimdi karsilastirdim da o zaman da geç olgunlaşmış acaba genel olarak mı öyle oluyor sizce ?
yumurtlaman geçtir o zaman canım. Endişe etme
Hmm iyimis aynı doktora falan gidiyonuz ya ondan da sordum merak
Farklı şehirlerdeyiz. Bu gidişimde LaRisaCca yı ziyaret edeceğim inşallah.

Canım senin adetten sonra kaçıncı günün ?
Paylaştığın takvimine göre daha var yumurtlamaya.

Çatlamış canım. Bugünü de değerlendirsen iyi. Dünü takma. Gün aşırı öneriyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…