- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #69.301
Allah Allah demek ki senin genelde böyle oluyor hatta belki de yumurtan yeterli olgunluğa gelmeden çatlıyor du o yüzden dollenmiyorduBüyümemis ben böyle beklemiyordum doktor büyümüş olması lazımdı dedi sıkıntı var mı diyince 7 gün oldu iğneye sıkıntı yok dedi
Canım folik asite başla muhakkakKızlar hayırlı cumalarınız olsun. ben de doktorumla görüştüm tedavimi erkene alabilirmiyiz beklemek istemiyorum dedim. o da bir dahaki adetinde gel aşılama yapalım dedi. aşılama öncesi tavsiye ettiğiniz bir şey var mı? bir aylık sürede en azından kendimi hazırlamış oluruz. Sizleri seviyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım
Hoşgeldin canımın bombalar patlıyor ardardakızlar günaydın nasılsınuz giremedim birkaçgündür herşey yolundamı
Yaaa Nur ummm evet dayanamadimm beni biliyorsunyaaaa sen test mi hyaptınnnn
Ayyy çok heyecanlıyımBnm testler daha bugün elimde olcak bacım ya . Allahım çok heyecanlı yımmm sanki bnm pozitif eşin naptı KV falan
Tam ben teknosaya girdim kocam aradı, almış ama nasıl birşey anlamadım akşam sana foto atarım hiç ucuz birşey değil ama anladığım kadarıyla eşimin aldığıSiyah olan trendde 110 tlydi kuzu
Bende almak icim baktimm
İkiisde iyi ama siyah tikac gibi
Beyazdaa disariya dogru oluyor
Ayy eczanenin öğle arasına girmesi mi bekliyorlardir birazdan gelirGÜnaydın balım evet test yapcm testn elime geçmesini beklyrmdua edin bana
Ya MaşAllah cnm bariz koyulasma olmuşMaşAllah barekAllah
Eski nickim bi prenses annesi cnm
Ne zmn gidecen kan vermeye cnmAllah Allah demek ki senin genelde böyle oluyor hatta belki de yumurtan yeterli olgunluğa gelmeden çatlıyor du o yüzden dollenmiyorduama büyür endişe etme dozu artmış zaten
Canım folik asite başla muhakkakd vitamini al, kan değerlerine baktır iyi olmayan varsa takviye al geriye kalan tavsiyeleri aşılamadan hemen önce konuşuruz rabbim hayırlı etsin
Hoşgeldin canımın bombalar patlıyor ardarda
Yaaa Nur ummm evet dayanamadimm beni biliyorsun
Ayyy çok heyecanlıyımçok mutlu oldular canım eşim bu ara benim moralimi yükseltme modunda napsin işte senin de inşallah pozitif olacak canım
Tam ben teknosaya girdim kocam aradı, almış ama nasıl birşey anlamadım akşam sana foto atarım hiç ucuz birşey değil ama anladığım kadarıyla eşimin aldığı
Ayy eczanenin öğle arasına girmesi mi bekliyorlardir birazdan gelir
Ay sorma çok heyecanlıyım
Bekliyorum canım bugünde senin için girip bakıcam burayaAmin balım inşallah testm gelsede rahatlasak
Ahahah ben kendimi yazarken sen de yazmışsın yoksa ben yururdum buradanLarii 150 cm
Kizil sacli
Azcii tonbik biri
Canım sen naptın test verdin mi@LaRisaCca
Ne zmn gidecen kan vermeye cnm
Kızlar kan verdim 13:30 da çıkarmışLaRisaCca cnm kan verdin mi tekrar
Aynen yaCanım uzun boylu tüm doğru ama saclarim kumralgenel itibariyle de güzel sayılırım bence , yalnız rüyanda bile peşindeyim
Hadi hayırlısıAhahah ben kendimi yazarken sen de yazmışsın yoksa ben yururdum buradan
Kızlar kan verdim 13:30 da çıkarmış
Halleyimm kızıl değilmiş yaaLarii 150 cm
Kizil sacli
Azcii tonbik biri
Eşim dün test verdi bugün sonucunu alacak. Bakalım bülent bey ne diyecek?Maşallah maşallah maşallah diyorumdarısı tüm isteyenlere edaya ve teo ya
Yok, ama telefonla görüştüğüm 2 kişi varBurada konuşup yüz yüze tanıştıginiz görüştüğünuz kişiler var mı
Kuzu değerin de ikiz diyordu zaten. Allahın izniyle ikiz.Bariz 2 kat bi koyuluk var testte bu kadar hızlı koyulasmasi bana ikizleri mi müjdeliyor acaba ya
Hmm iyimisYok, ama telefonla görüştüğüm 2 kişi var
inşallah da ben dün değerlendirmedimki, büyük ihtimalle dün gece saat 1 sularında çatladı, sağ kasığımda çok ağrı oldu sonra geçti, önceki gün değerlendirmiştim, spermler içerde canlı kalıyomuş zaten bikaç gün, bugünü de değerlendiricm olurmu dersinizEvet canım çatlamış hadi hayırlısı olsuninşallah bu ay gebe kalirsin
Saa hiç haberim yoktuki bundan, sabah kalkınca ilk idrarla yapıyodum ben, saat sabah 10 gibi falan,nasıl yapmam gerekiyorki yanlış sonuç mu vermiştir şimdi bu testler ???kuzum testini saat kaçta yaptın test kurallarına uyuyormusun test yaparken normalde testler öğlen 12- 4 arası yapılıyor yada akşam 20:00 22:00 arası 2 saat önceden sıvı almadan yapılıyor ve ilk idrarla test yapılmıyor
Arkadaşım streslimisin, bak stres çok büyük rol oynuyo, stresli sinirli geçen aylar o yumurta inat gibi büyümüyo, senn daha erken galiba ama strestendir belkideYa klomen kullanınca çabuk buyumustu ama o zaman adetin 5. Günü başlamıştım şimdi 2. Günü baslmama ragmen büyümemis
İnşallah ama dünü değerlendiremedimki ben bugünü değerlendiricektimEvet kuzu çatlamış hadii inşallah güzelce döllenirler
Stres yapmamaya çalışıyorum ama içim içimi de yiyor sanırım stresten bende öyle düşünüyoruminşallah da ben dün değerlendirmedimki, büyük ihtimalle dün gece saat 1 sularında çatladı, sağ kasığımda çok ağrı oldu sonra geçti, önceki gün değerlendirmiştim, spermler içerde canlı kalıyomuş zaten bikaç gün, bugünü de değerlendiricm olurmu dersiniz
Saa hiç haberim yoktuki bundan, sabah kalkınca ilk idrarla yapıyodum ben, saat sabah 10 gibi falan,nasıl yapmam gerekiyorki yanlış sonuç mu vermiştir şimdi bu testler ???
Arkadaşım streslimisin, bak stres çok büyük rol oynuyo, stresli sinirli geçen aylar o yumurta inat gibi büyümüyo, senn daha erken galiba ama strestendir belkide
İnşallah ama dünü değerlendiremedimki ben bugünü değerlendiricektim
geldi mi test yaptın mı naptın sen
Aşılamaya göre doz iyi aslında. İlginç büyümemesi.Asko eşimin işi sıkıntili bu ay müsaitti önümüzdeki aylar sanırsam görevde olacak bakalim doktor ne diyecek inşallah gelisir bugün adetin 9. Günü 7 defa iğne kullandım pazartesi inşallah gelişir
yumurtlaman geçtir o zaman canım. Endişe etmeEki Görüntüle 2785969
Bu da klomenle olan şimdi karsilastirdim da o zaman da geç olgunlaşmış acaba genel olarak mı öyle oluyor sizce ?
Farklı şehirlerdeyiz. Bu gidişimdeHmm iyimisaynı doktora falan gidiyonuz ya ondan da sordum merak
Canım senin adetten sonra kaçıncı günün ?Kızlar yumurtalar büyümemis 13 12 falan dedi pazartesi tekrar çağırdı aşılama için en erken Çarşamba en geç cuma dedi sizce bal tarçın çörek otu kullanmak için geçmi kaldım veya geç değilse nasıl kullanılırLaRisaCca @edaecoo C Capanin Gururu Teyom
Çatlamış canım. Bugünü de değerlendirsen iyi. Dünü takma. Gün aşırı öneriyorlar zateninşallah da ben dün değerlendirmedimki, büyük ihtimalle dün gece saat 1 sularında çatladı, sağ kasığımda çok ağrı oldu sonra geçti, önceki gün değerlendirmiştim, spermler içerde canlı kalıyomuş zaten bikaç gün, bugünü de değerlendiricm olurmu dersiniz
Saa hiç haberim yoktuki bundan, sabah kalkınca ilk idrarla yapıyodum ben, saat sabah 10 gibi falan,nasıl yapmam gerekiyorki yanlış sonuç mu vermiştir şimdi bu testler ???
Arkadaşım streslimisin, bak stres çok büyük rol oynuyo, stresli sinirli geçen aylar o yumurta inat gibi büyümüyo, senn daha erken galiba ama strestendir belkide
İnşallah ama dünü değerlendiremedimki ben bugünü değerlendiricektim
geldi mi test yaptın mı naptın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?