Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Balım bence cumaya bırakır aşılama işini die düşnüyorum biraz geç büyüyecek glba bnce kullansnda skntı olmaz kaliteli yapar die düşünüyorum ama

Biliyorumm canikom
Bidaki ay yaptirirsin herseyde vardir bi hayir diye bak
Ama buyucekler bence ilacin dozu dusuk gelmis olabilir
Vucudun klomene eaha cbk yanit vrriyor olabilir
Asko eşimin işi sıkıntili bu ay müsaitti önümüzdeki aylar sanırsam görevde olacak bakalim doktor ne diyecek inşallah gelisir bugün adetin 9. Günü 7 defa iğne kullandım pazartesi inşallah gelişir

Balım bence cumaya bırakır aşılama işini die düşnüyorum biraz geç büyüyecek glba bnce kullansnda skntı olmaz kaliteli yapar die düşünüyorum ama
Büyük ihtimalle cuma olur geç mi yumurtlayacam ne oldu anlamadım ki bu kürü nasıl kullanacam tarif verir misin bebis

k
Ya klomen kullanınca çabuk buyumustu ama o zaman adetin 5. Günü başlamıştım şimdi 2. Günü baslmama ragmen büyümemis
ız klomende büyüyen iğneden nasıl büyümedi ilginç ama iğneyide arttırmış neyse geç olsun güç olmasın canım

k

ız klomende büyüyen iğneden nasıl büyümedi ilginç ama iğneyide arttırmış neyse geç olsun güç olmasın canım

Bu da klomenle olan şimdi karsilastirdim da o zaman da geç olgunlaşmış acaba genel olarak mı öyle oluyor sizce ?

Asko eşimin işi sıkıntili bu ay müsaitti önümüzdeki aylar sanırsam görevde olacak bakalim doktor ne diyecek inşallah gelisir bugün adetin 9. Günü 7 defa iğne kullandım pazartesi inşallah gelişir
12.gun yapiyor asilamayi zaten kuzum normalde
Dozu artirmis buyucekleerdir
2 mm buyudunu dusunursek

Rabbim güzel haberi vermeyi nasip etsin önce göbişini sonra kucağını doldursun canım
AYY inşallah başım rabbim hepimize tattırsın kimseyi mahrum bırakmasın bu yolda test mafyaları yap diyo yoksa beklicm pzrtesiyi direk kana gidicm ama çıkmaz ise bendn çekecekleri var

AYY inşallah başım rabbim hepimize tattırsın kimseyi mahrum bırakmasın bu yolda test mafyaları yap diyo yoksa beklicm pzrtesiyi direk kana gidicm ama çıkmaz ise bendn çekecekleri var
Çıkacak Allah'ın izniyle seninde güzel haberinle sevineceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…