Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ELTİM GELDi hemşire dedi kasıklarını bi kontrol ediyim baktı sanki şiş degl dedi bebek olsa şişerdi bütün morelimin içine sıçtı
Şimdi merak ettim elti sohbetini buldum
Kan testini al git de ki sen hemşirelikten istifa et bişi anlamadın gözüne gözüne sok sonucu

Larişkomm nasılsın güzel anne
İyiyiz biz ebru teyzee sen nasılsın
Yaş Allah im çok şükür ne güzel bir gün bugün
Çok tebrik ederim canım benim çok sevindim
Hasar testi henüz yapmadık canım. Bülent bey ne derse ona göre eşim Adanaya gidecek. Bence gel der 212milyona çıkmış sperm sayısı
Yaaaa Teo m yaaaa ben ne anlamıştım biliyomusun hasar testine göre tedaviye başlayacağınızı.. sanki 30 un altına düşmezse düşene kadar bekleyeceğiz dedi ben öyle anlamıştım ama şuan o kadar mutlu oldum ki beklemeye gerek kalmayacak inşallah çok sukur
Kızlar d vitaminide bu tedavide önemli dimi. Ben nerdeyse dibine ekmek banma durumuna gelmişimde
Çok önemli gerçekten canım ben ayda 1 tane aldım 2 ay boyunca

Büyük ihtimal bende alırım doktor yazmasa bile alıcam. Ki bence yazar bana baya düşük geldi

Tebrik ederim sağlıkla devam eder kucağınıza almak nasip olur inşallah
Bnde seni tebrik ederim tatlım :)) çok güzel haberler geliyor topiğimiz şenlik yeri:)) rabbm diğer kızlarada nasip etck en kısa sürede inşallah tatlım iki tane mi transfer olmuştu

Canım çok teşekkür ederim Y yesilcayyy da hamile hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…