Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy cnm bnmm allah razı olsun hepmzn gebeligi saglıkla ilerlesin inşallah kandada görelim biz öyle rahat etcz bakalım sende saglıcakla kucagına alırsın inşallah aramızda çok bsey yok yakaladık birbirimizi

Inositolu sen önermiştin cnm ben de başladım, bu takviye sayesinde ben ve tabi İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız hep birlikte :))))
Yok canım melinda- ya ben önermedim, ona doktoru yazmış. Onunda sebepsiz infelite. Bende çok kişi bununla hamile kaldığını okudum ve deniyorum bakalım, seninle konuşmuştuk sanırım:) iyi yaptın kullan bencede, olmazsa bile denemedik demeyiz.
Biz elimizden geleni yapalım Canım gerisi Takdir i ilahi

Bnde seni tebrik ederim tatlım :)) çok güzel haberler geliyor topiğimiz şenlik yeri:)) rabbm diğer kızlarada nasip etck en kısa sürede inşallah tatlım iki tane mi transfer olmuştu
Evet 2 transfer oldu ..yalnız canım sıkıldı ..9 da lutinus fitili uyguladım ve aparatın ucunda pembe kan vardı dün de kahverengi leke gelmişti fitilim kalıntısıyla beraber ..5. Denemem tedirgin oldum inşallah sağlıkla ilerler

Kuzu bnde sadece 2-3 damla çok çok açık kahverengi ile sarı arası bi renk lekelenmem oldu o kdr normal bnce seninkide yerleşme olblr kimisinde erken kimisinde geç geliyor rengi önemli snin rengi neydi simge de de oldu ztn onun 2 Gün sürdü oda kahverengiydi LaRisaCca

Cnm bn bugn 8.kutu d vitaminini içtim çok önemli gerçekten doktorun bnden direk istedigi test o
Bende bugün kendim dedim d ve b vitaminlerimede baktırmak istiyorum diye sonra gebelik istediğimi söyleyince o dhada geniş bakmış folata falanda bakmış sanırım. Salı gidicem bakalım. Kesin verir banada bişey
Bugün menüleriniz neydi kızlar
Biz çiğköfte yedik
Biz orman kebabı ile pilav

Haydee insallah beraber yetiselimm
Ay çok isterim canım, ama sen hemen başlarsın kuzum
Gözünüz Aydın canım benim sizden de hayırlı haberler alalım en kısa zamanda insallah
Sağol canım benim. Inşallah hepimiz adına güzel gelişmeler olur
Bugün menüleriniz neydi kızlar
Biz çiğköfte yedik
Biz lahmacun çorba salata. Bu arada yakalanmadan döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…