- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 83
- 27
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #70.281
Hadi inşalllaaahhh hayırlı haberlerini alırız canımmmmkuzu tekrar kasett test yapmıştm ondada silik çktı erken gebelik yoktu başka elimde yapamadım göremedm koyulugu o yzdn artık bir gün daha sabredicm
Canısı zaten iki gün sonra tekrar kontrole gidecem bidahada asla ama asla o doktora gitmem benim gibi hastayı kaybettikuzu başka bir doktor araştırsan ve aşılama denesen
inşallah bbgm inşallahHadi inşalllaaahhh hayırlı haberlerini alırız canımmmm
Canısı zaten iki gün sonra tekrar kontrole gidecem bidahada asla ama asla o doktora gitmem benim gibi hastayı kaybettine güzel her ay düzenli bir şekilde para yatırıyordum doktora Bakalım bu aydan ümidimi kestim zaten diğer aya başka doktora gitcem inşallah o zaman aşılamayı sorcam eşimde çok şükür sıkıntı yok aşılama daha iyi olabilir belki
İnşallah kuzuuuminşallah bbgm inşallah
aynen valla çok iyi olur senin için bnce mrk etme o bebiş buraya gelecek
Aynen aynen sanki yapamadım gibi konuşuyor diyorum hepsini soktum inanmıyorlar ya bideBende ilaç yerine iğne gibi olan gonalf kullandım ilk gün elim titreye titreye yaptım senden beter haldeydim eşimde diyor ki oldu mu olmadı mı Allah bilir
yihuuuuuu bbgmmm peki perhiz olayı eşin kaç gündr boşalmıyorduKızlar sağda ve solda yumurtam vardı iki gün önce aşırı derece de kasık ağrım oluştu solda bugünde sol tarafta serbest sıvı var kendiliğinden çatlamış olmalı yoksa diğer yumurtalar 12mm kalmış o kadar kalmış olamaz dedi sağdaki 18 mm ulaşmış şimdi çatlatma iğnesi vuracak yarın akşam 10 buçuk gibi aşılama yaparız dediLaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom Noir29
evet kuzu normalde 19 şubattı adetim ama ztn istesemde olamam ilaçlar engelliyorİnşallah kuzuuumsenin şu an adetinde gecikme varmııı belirtileriiiin varmııııı ay çok heyecanlı
Ayy hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız bitanem sanki kendim hamileymişim gibi heyecanlandımevet kuzu normalde 19 şubattı adetim ama ztn istesemde olamam ilaçlar engelliyorvallahi pek bi belirtim yok kuzu ara sıra bel ağrım bazen sırta vuruyor kasıklarım belki gün içinde yokluyor bazn hiç olmuyor ayaklarm hiç ısınmıyor bu kdr şu anlık başka birşey yok kuzu
Asko dün baştan çıkartmıştimyihuuuuuu bbgmmm peki perhiz olayı eşin kaç gündr boşalmıyorduyinede bir yumurta bile yeter bize bak bana 1 yumişşşş yetti sende güzel hbrlerini alacksn bbgm
kuzu yarın akşam acilde veririm artık çnkü işten izin alamıcam gibi duruyor müdürüm baya yogunuz bu hfta dedi önümü kapattıAyy hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız bitanem sanki kendim hamileymişim gibi heyecanlandımkanı ne zaman vereceksinn
seni hainnnAsko dün baştan çıkartmıştimdoktor sıkıntı olmaz 24 saat oluyor dedi
Neyse geç olsunda güç olmasın kuzucumkuzu yarın akşam acilde veririm artık çnkü işten izin alamıcam gibi duruyor müdürüm baya yogunuz bu hfta dedi önümü kapattıztn çarşmba tahlil günüm günümde vermiş olurum
Hadi hayırlı inşallahseni hainnnhadi bakalım beybi eşinin beline kuvvet
aynen kuzucum tam oturur en azndn ilki gibi olmasn o yzdn temkinli dvranmaya calısıyormNeyse geç olsunda güç olmasın kuzucum
Zamanı gelmişti artık ömürcüğüm gelecek olana ne yapsan boşAhhh 90 dan gol dedikleri bu oluyor sanırım o zaman..
Umudun olmadığı anda yeşeren bir kalp
Hayır canım normal çatal muayenesi gibi o aleti takıyorlar vajinanın ağzına açtıkları ve özel bir kamış yardımıyla enjektörle içeriye sıkıyorlar hiç anlamıyorsun bile olup bittiğini o kadar acısız ve ağrısız bir işlem aşılama ücretleri her yerde değişiyor ben yaptırdığımda 950 TL aşılama ücreti ödedim 2020'nin Ağustos ayıydı tabi buna ilaçlar dahil değilZor mu sperm bırakma aşaması bir de ücretleri basıl
canım eğer bana sorarsan ben geçirdiğim 3 yılı çöp olarak değerlendirdiğim icin eğer fammer aile olmazsa tüp bebek parasını denkleştirmeye çalışın ve o sırada da serbest bırakın benim sana yapağım en doğru tavsiye galiba bu olurİnşallah bebeğiimkuzum bu ay femaradan da sonuç alamazsam sence ne yapmalıyım
Canım gözün aydın işte tam da bu yüzden sık doktor kontrolü çok önemli yoksa treni kaçırabilir din inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını boş çıkarmasın versin bu ay senden müjdemizi alalımKızlar sağda ve solda yumurtam vardı iki gün önce aşırı derece de kasık ağrım oluştu solda bugünde sol tarafta serbest sıvı var kendiliğinden çatlamış olmalı yoksa diğer yumurtalar 12mm kalmış o kadar kalmış olamaz dedi sağdaki 18 mm ulaşmış şimdi çatlatma iğnesi vuracak yarın akşam 10 buçuk gibi aşılama yaparız dediLaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom Noir29
bence gayet iyi olmuş çünkü bak yumurtan çatlamış ve içeride bu durumda spermin olması bence şansını yükseltiyorAsko dün baştan çıkartmıştimdoktor sıkıntı olmaz 24 saat oluyor dedi
tatlım şu saatten sonra yapacak bir şey yok sadece stres olmamaya Özen gösterin çünkü sperm tahlilinde stres ile verilmiş bir sperm 0 rakamı ile bile sonuçlanabiliyorAskolar yemek olarak dikkat etmemiz gereken bişi var mı eşime fındık falan alayım mı
tatlım fıstık ezmesi benim kociş son ayda yemişti ektisi oldu mu ama bilemiyorum.Askolar yemek olarak dikkat etmemiz gereken bişi var mı eşime fındık falan alayım mı
Canım ben de kan verdim negatif çıktı ilacı bırak dedi doktor, çok üzgünüm adet olmayı bekleyeceğimKızlar adet oldum kana gerek bile kalmadı .. Bi iki ay dinlenip ondan sonra yola devam
çok sevindim canım. Ölçümümü yanlış yaptı cuma günü acaba. Değerlendirme yapıyor musunuz bu süreçte. Hadi hayırlısı olsun inşallahKızlar sağda ve solda yumurtam vardı iki gün önce aşırı derece de kasık ağrım oluştu solda bugünde sol tarafta serbest sıvı var kendiliğinden çatlamış olmalı yoksa diğer yumurtalar 12mm kalmış o kadar kalmış olamaz dedi sağdaki 18 mm ulaşmış şimdi çatlatma iğnesi vuracak yarın akşam 10 buçuk gibi aşılama yaparız dediLaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom Noir29
kan sonucu yarın mı çıkacak Duyguşevet kuzu normalde 19 şubattı adetim ama ztn istesemde olamam ilaçlar engelliyorvallahi pek bi belirtim yok kuzu ara sıra bel ağrım bazen sırta vuruyor kasıklarım belki gün içinde yokluyor bazn hiç olmuyor ayaklarm hiç ısınmıyor bu kdr şu anlık başka birşey yok kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?