Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzu tekrar kasett test yapmıştm ondada silik çktı erken gebelik yoktu başka elimde yapamadım göremedm koyulugu o yzdn artık bir gün daha sabredicm
Hadi inşalllaaahhh hayırlı haberlerini alırız canımmmm
kuzu başka bir doktor araştırsan ve aşılama denesen
Canısı zaten iki gün sonra tekrar kontrole gidecem bidahada asla ama asla o doktora gitmem benim gibi hastayı kaybettine güzel her ay düzenli bir şekilde para yatırıyordum doktora Bakalım bu aydan ümidimi kestim zaten diğer aya başka doktora gitcem inşallah o zaman aşılamayı sorcam eşimde çok şükür sıkıntı yok aşılama daha iyi olabilir belki

inşallah bbgm inşallah
aynen valla çok iyi olur senin için bnce mrk etme o bebiş buraya gelecek

Bende ilaç yerine iğne gibi olan gonalf kullandım ilk gün elim titreye titreye yaptım senden beter haldeydim eşimde diyor ki oldu mu olmadı mı Allah bilir
Aynen aynen sanki yapamadım gibi konuşuyor diyorum hepsini soktum inanmıyorlar ya bide

Kızlar sağda ve solda yumurtam vardı iki gün önce aşırı derece de kasık ağrım oluştu solda bugünde sol tarafta serbest sıvı var kendiliğinden çatlamış olmalı yoksa diğer yumurtalar 12mm kalmış o kadar kalmış olamaz dedi sağdaki 18 mm ulaşmış şimdi çatlatma iğnesi vuracak yarın akşam 10 buçuk gibi aşılama yaparız dedi LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom Noir29

yihuuuuuu bbgmmm peki perhiz olayı eşin kaç gündr boşalmıyordu yinede bir yumurta bile yeter bize bak bana 1 yumişşşş yetti sende güzel hbrlerini alacksn bbgm

İnşallah kuzuuum senin şu an adetinde gecikme varmııı belirtileriiiin varmııııı ay çok heyecanlı
evet kuzu normalde 19 şubattı adetim ama ztn istesemde olamam ilaçlar engelliyor vallahi pek bi belirtim yok kuzu ara sıra bel ağrım bazen sırta vuruyor kasıklarım belki gün içinde yokluyor bazn hiç olmuyor ayaklarm hiç ısınmıyor bu kdr şu anlık başka birşey yok kuzu

Ayy hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız bitanem sanki kendim hamileymişim gibi heyecanlandım kanı ne zaman vereceksinn

yihuuuuuu bbgmmm peki perhiz olayı eşin kaç gündr boşalmıyordu yinede bir yumurta bile yeter bize bak bana 1 yumişşşş yetti sende güzel hbrlerini alacksn bbgm
Asko dün baştan çıkartmıştim doktor sıkıntı olmaz 24 saat oluyor dedi

Ayy hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız bitanem sanki kendim hamileymişim gibi heyecanlandım kanı ne zaman vereceksinn
kuzu yarın akşam acilde veririm artık çnkü işten izin alamıcam gibi duruyor müdürüm baya yogunuz bu hfta dedi önümü kapattı ztn çarşmba tahlil günüm günümde vermiş olurum

kuzu yarın akşam acilde veririm artık çnkü işten izin alamıcam gibi duruyor müdürüm baya yogunuz bu hfta dedi önümü kapattı ztn çarşmba tahlil günüm günümde vermiş olurum
Neyse geç olsunda güç olmasın kuzucum

Ahhh 90 dan gol dedikleri bu oluyor sanırım o zaman..
Umudun olmadığı anda yeşeren bir kalp
Zamanı gelmişti artık ömürcüğüm gelecek olana ne yapsan boş
Zor mu sperm bırakma aşaması bir de ücretleri basıl
Hayır canım normal çatal muayenesi gibi o aleti takıyorlar vajinanın ağzına açtıkları ve özel bir kamış yardımıyla enjektörle içeriye sıkıyorlar hiç anlamıyorsun bile olup bittiğini o kadar acısız ve ağrısız bir işlem aşılama ücretleri her yerde değişiyor ben yaptırdığımda 950 TL aşılama ücreti ödedim 2020'nin Ağustos ayıydı tabi buna ilaçlar dahil değil
İnşallah bebeğiim kuzum bu ay femaradan da sonuç alamazsam sence ne yapmalıyım
canım eğer bana sorarsan ben geçirdiğim 3 yılı çöp olarak değerlendirdiğim icin eğer fammer aile olmazsa tüp bebek parasını denkleştirmeye çalışın ve o sırada da serbest bırakın benim sana yapağım en doğru tavsiye galiba bu olur
Canım gözün aydın işte tam da bu yüzden sık doktor kontrolü çok önemli yoksa treni kaçırabilir din inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını boş çıkarmasın versin bu ay senden müjdemizi alalım
Asko dün baştan çıkartmıştim doktor sıkıntı olmaz 24 saat oluyor dedi
bence gayet iyi olmuş çünkü bak yumurtan çatlamış ve içeride bu durumda spermin olması bence şansını yükseltiyor
Askolar yemek olarak dikkat etmemiz gereken bişi var mı eşime fındık falan alayım mı
tatlım şu saatten sonra yapacak bir şey yok sadece stres olmamaya Özen gösterin çünkü sperm tahlilinde stres ile verilmiş bir sperm 0 rakamı ile bile sonuçlanabiliyor

çok sevindim canım. Ölçümümü yanlış yaptı cuma günü acaba. Değerlendirme yapıyor musunuz bu süreçte. Hadi hayırlısı olsun inşallah

kan sonucu yarın mı çıkacak Duyguş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…