Zamanı gelmişti artık ömürcüğüm gelecek olana ne yapsan boş
Hayır canım normal çatal muayenesi gibi o aleti takıyorlar vajinanın ağzına açtıkları ve özel bir kamış yardımıyla enjektörle içeriye sıkıyorlar hiç anlamıyorsun bile olup bittiğini o kadar acısız ve ağrısız bir işlem aşılama ücretleri her yerde değişiyor ben yaptırdığımda 950 TL aşılama ücreti ödedim 2020'nin Ağustos ayıydı tabi buna ilaçlar dahil değil
canım eğer bana sorarsan ben geçirdiğim 3 yılı çöp olarak değerlendirdiğim icin eğer fammer aile olmazsa
tüp bebek parasını denkleştirmeye çalışın ve o sırada da serbest bırakın benim sana yapağım en doğru tavsiye galiba bu olur
Canım gözün aydın işte tam da bu yüzden sık doktor kontrolü çok önemli yoksa treni kaçırabilir din inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını boş çıkarmasın versin bu ay senden müjdemizi alalım
bence gayet iyi olmuş çünkü bak yumurtan çatlamış ve içeride bu durumda spermin olması bence şansını yükseltiyor
tatlım şu saatten sonra yapacak bir şey yok sadece stres olmamaya Özen gösterin çünkü sperm tahlilinde stres ile verilmiş bir sperm 0 rakamı ile bile sonuçlanabiliyor