Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamama asko cevaplar için çok teşekkürler sıvı vardı dedi büyük ihtimalle çatladı dedi yoksa ilacin dozuna rağmen 11 olan 12mm olmuş olamaz dedi cumartesi günü ağrım vardı

çok sevindim canım. Ölçümümü yanlış yaptı cuma günü acaba. Değerlendirme yapıyor musunuz bu süreçte. Hadi hayırlısı olsun inşallah
Asko bilmiyorum da dün degerlendirmistim bide iki gün önce işte

Bende ilaç yerine iğne gibi olan gonalf kullandım ilk gün elim titreye titreye yaptım senden beter haldeydim eşimde diyor ki oldu mu olmadı mı Allah bilir
Ben de bu ay çatlatmayı kendm yaptım
Annemlerdeydim ilacı aldım geldim hemen vurdum banyoda ayakta annemde yanımda zavallı sanıyo ki tecrübeliyim hep vuruyorum öyle bir profesyonelce yapmısım ki hahahah
Sonra ilk vurusum heralde olmustur diymce annem şok oldu

Canım ben de kan verdim negatif çıktı ilacı bırak dedi doktor, çok üzgünüm adet olmayı bekleyeceğim
canım çok üzüldüm İnşallah bu ay hamile kalırsın ve müjde'ni verirsin
kan sonucu yarın mı çıkacak Duyguş
Canım sağlık ocağında onların problem olmuş perşembe ve cuma günleri kan alacaklarmış kan veremedi yani sanırım yarın özel bir hastaneye gidip verecek

Askolar yemek olarak dikkat etmemiz gereken bişi var mı eşime fındık falan alayım mı
Benmkine enerji toplaması açısından atom yapıyorum

Fındık
CeviZ
Badem
Yer fıstığı
Kuru üzüm
Kuru incir
Bal
Hepsini robottan çekiyorum azıcık
Macun kıvamınca bal ekliyorum kaşık kaşık yiyo o da ben de

ani çözüm bulup kan vermeye sen alıştırdın bizi, o yüzden herkes öyle yapsın istiyorummmmmmmmmmm

Kız bunu sonraları deneyeyim aşilama sonrası iki üç gün ara verirsem kocam duvara tırmanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…