Kızlar günaydın sabah sabah moral bozukluğuyla güne devam ediyorum sabah doktora gittim bugün femarada 7.günüm adetimden bu yanada 12.günüm doktorun odasına girdim yanındaki hemşireyle hararetli hararetli bişeyler konuşuyolar yaa hastanede şu olmuş bu olmuş diye neyse içeriye girdim çıkarttım üstümü oturdum bekliyorum konuşarak içeri girdiler yine bır bır bır dedikodu doktor alttan bakmaya başladı ultrasan aletine dönderiyoda dönderiyo ama o arada yine yanındakiyle konuşup duruyo aa öyle mi olmuş felan diye sonra bi anda çekti aleti tamam kalk dedi noldu hocam büyümüşmü yumurtalıklar dedim iyi iyi dedi o arada tabi yine laf veriyo kaç mm hocam dedim 13-14 gibi gözüküyor dedi hocam ölçmeyecekmisiniz dedim yok yok 13-14 gibi dedi kaç zamandır bende kist yoktu hatta bayadan beri şimdide bana diyoki çikolata kisti gibi bişey gözüküyo ama bişey olmaz korkma korkma diyo hocam nerde yumurtalığa yakınmı felan diye soruyom hiç aldırış etmiyor odasından çıkınca hocam kötü bişeymi kist var dediniz başka bişey demediniz diyorum yok yok bişey yok iki gün sonra tekrar gel bakalım yumurtalıklarına diyor valla iyice bıktım kızlar usandım yoruldum anasını sattığımın memleketinde adam akıllı doktor yok yemin ederim yok ya eşimle moralimiz bozula bozula çıktık benim yumurtlaıklarım hep 19-20mm ulaşırfı şimdi niye 13-14 dediki
hesaplamadığı için göz kararımı birden 13-14 dediki valla kafayı sıyıracam ya yemin ederim dükkanda ağlamamak için kendimi zor tutuyorum