Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kız klomen kullanmıştım iğneyi nasıl yaptım eşimle gülme krizine girdik o yapcaktı vazgeçti falan
Bende ilaç yerine iğne gibi olan gonalf kullandım ilk gün elim titreye titreye yaptım senden beter haldeydim eşimde diyor ki oldu mu olmadı mı Allah bilir

Kuzum bu iğne için yeterlimi iğnenin 9.günü olmasına rağmen küçük değilmi
Hayır Küçük değil iğne yeptiktan sonra 2-3 mm daha büyümeye devam edecek iğneyi yapınca büyümesi durmuyor catlayan kadar devam ediyor canım ortalama adet döngüsünün 14. Günü ovulasyon sayılır. Sen daha 12. Gundesin gayet normal ilerliyorsun evet bi tık yavaş ama çok yavaş degilsin

Larim ya çok sağol Artık bundan sonrası rabbime kaldı elimden gelen bu kadar bide doktora aşılama yaptırmayı düşünüyordum iyikide yaptırmadım gerizekalı doktor

Günaydın canım, pembe/kahve leke geldi ancak sadece peçete ile silince geliyor. Bedensel reaksiyonlarım şuan tamamen regl reaksiyonlarımla aynı.

Açıkçası biraz da duygusalım şuan. Regl günlerimde de sinek ölse ağlıyorum İnş yükselir ve regl olmam, yine de hakkımda hayırlısı diyorum. Yaradan en doğrusunu bilir.

Larim ya çok sağol Artık bundan sonrası rabbime kaldı elimden gelen bu kadar bide doktora aşılama yaptırmayı düşünüyordum iyikide yaptırmadım gerizekalı doktor
İnanki aşılama ile klomen kullanımında şans aynı ikisi de doğal döllenme seviyorum seni canım benim

Günaydın canım benim
Gebelik belirtileri de adet belirtileri ile aynı oluyor. İnşallah hamilesindir

İnanki aşılama ile klomen kullanımında şans aynı ikisi de doğal döllenme seviyorum seni canım benim
Ayyy ne kadar zor süreçler bunlar lariiiim Rabbim inşallah benimde hayallerimi gerçekleştirir . Daha yeni yanlışlıkla sayfa ilk yazdığın yazıya gitti taaa 2019da çatlatma iğnesiyle başlamışsın bu günlere kadar gelmişin ama Rabbim sonunda mutluluğa kavuşturdu çok şükür

Sabrettik isyan etmedik canım. Allahtandir biz daha iyi bilemeyiz ya dedik.. çok şükür gebe kaldık artık sağlıkla kucağımıza almaya kaldı gerisi . Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Bizim Omur-un Hatunu 1 gün öncesini degerlendirdi ovulasyon ve sonra degerlendirmedi şuan hamile çok şükür.
Stres yapma canım gelecek olan herturlu geliyor
Ahhh 90 dan gol dedikleri bu oluyor sanırım o zaman..
Umudun olmadığı anda yeşeren bir kalp

Zor mu sperm bırakma aşaması bir de ücretleri basıl

Sabrettik isyan etmedik canım. Allahtandir biz daha iyi bilemeyiz ya dedik.. çok şükür gebe kaldık artık sağlıkla kucağımıza almaya kaldı gerisi . Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
İnşallah bebeğiim kuzum bu ay femaradan da sonuç alamazsam sence ne yapmalıyım

Heyecanla sonucunu bekliyorum canım gebelik testinde koyulaşma oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…