Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni yerim ben, bu nasıl güzel bir haber sorunsuz sıkıntısız sağlıkla kucağına almanı diliyorum, çok çok sürpriz oldu, ay yerim seni çok mutlu oldum

Aynen canım bende de öyle.. sanırım ilaçlardan ve iğneden böyle...

ben olsam İnsan kaynaklarına gidip şikayet etmiştim ....

Günaydiin çociklerim, napıyosunuz bakıyım yok mu yeni bebekler bişeyler bizi çift çizgi görmeye alıştırdı LaRisaCca ve @edaecoo şimdi her gün görmek istiyoruz
Canimmm hosgeldinn biz artık senden görmeyi bekliyoruz
İlk muanede onluk birsey olurmuk
Yetisemezsee
Hicbirsey olmaz kuzu
ani çözüm bulup kan vermeye sen alıştırdın bizi, o yüzden herkes öyle yapsın istiyorummmmmmmmmmm
Benim kadar tez canlısı çıkmadı daha
Gelen msjda sperm testi fln icin demis
Ettirmem diyo kendimi ztn gelirken
Yok hayatım erkeğin tahliline bakılıyor sadece
Kızlar çıktım aşılamadan dua edin kızlaaarrr hafif ağrım oldu o da birşey değildi bolca dua ettim Rabbime kaldı gerisi
Güzel güzel dollensin tutundum annesine bebisko
Seni yerim ben, bu nasıl güzel bir haber sorunsuz sıkıntısız sağlıkla kucağına almanı diliyorum, çok çok sürpriz oldu, ay yerim seni çok mutlu oldum
Teşekkür ederim canım benim darısı başınıza inşallah

artık ard arda güzel hbrler sizde olacak beybişlerrr inşallah geliyor gelmekte olanlar
Beklemedeyiz valla çok da umutlanmadım ama değerlendirdik yine bekliyoruz bakalım inşallah dediğiniz gibi olur canlarım

Ben bu ay kullanmadım klomen falan. Dinleniyorum biraz. Kaç yumurtan vardı kuzum,

H halleycik A archi88
Dün internetimizi bağladılar. Evin haritasını çıkartalım dedik robota. 1 kere şarjı bitti şarja gitti şarj olduktan sonra kaldığı yere gitmedi direk haritaladigi odalara girdi çıktı çok oyalandi sonra elektrik gitti haritayı hatırlamak için yine bütün evi gezdi. Çok sinirlendim bıraktım. Bugün dedim ki gündüz gözüyle tekrardan cikarttirayim. Eski haritayı sildim. Tam koridor ve salon kalmıştı mutfak bitmek üzereydi şarjı bitti şarja gitti. O süreye kadar başında beklemistim TV odasındaki koltuğa sıkışmıştı dün çünkü. Tam tamam dedim artık şarjdan sonra biryer kalmadı onu da halleder evden çıktım ki elektrik kesilmiş apt da ve şuana kadar yok. Yine mi unutacak gezdiği yerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…