Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
.ahhhh bahtsız bedevim benmmmm sizin bu elektrkten nedir çektiginiz

Kuzum selam LaRisaCca bu ay da çatlama iğnemi vuruldum doktor bu ay daha umutlu gibi sağda yumurtam büyümüş solda da geriden gelen varmış bide bana progestan vardı Dualarınızı bekliyorum
ayyy hadii inşallah balımmmm çok çok sevndmmm hyrlara vesile olsun inşallah

10 gün sonra araba kullanınca kendmi farklı hissettm bugn
İnsan köyden indim şehire gibi oluyor
.ahhhh bahtsız bedevim benmmmm sizin bu elektrkten nedir çektiginiz
Sorma duyguş ya bıktım artık hala gelmedi biliyor musun
Kuzum selam LaRisaCca bu ay da çatlama iğnemi vuruldum doktor bu ay daha umutlu gibi sağda yumurtam büyümüş solda da geriden gelen varmış bide bana progestan verdi Dualarınızı bekliyorum
Canım Hadi hayırlı olsun güzel haberlerine çok sevindim senin için bugün Meryem suresi okuyacağım inşallah bu ay gebe kalırsın
Ben de bugün kan verdim kızlar pozitifi gördük çok şükür..çarşamba tekrar kontrol için kan vereceğim..lekelenme içinde aspirini kes dedi bakalım inşallah devam etmez
Canım kan sulandırıcı kullanan larda lekelenmelerin olabildiğini ve kan sulandırıcıyı kesince lekelenmelerin de büyük oranda kesildiğini okumuştum bazı topiklerde ama bence seninki yerleşme kaynaklı ydı ve kesildi. Gözün aydın bu arada canım benim inşallah çarşamba günü düzenli artışı göreceksin ve için rahatlayacak artık
Ben de iş dönüşü test aldım beklemiyim diye. Şimdi yaptım ama tek çizgi. Regli bekleyeceğim..
Yapma ya gerçekten çok üzüldüm yeni ay Yeni Umut diyelim inşallah bu ay hamile kalırsın
Canım yumurtalar büyürken öyle bir akıntı olur bu normaldir beklenen bir şeydir Hadi kaliteli güzel güzel yumuş ların olsun annelerine tutunup gelsinler inşallah

Canım yumurtalar büyürken öyle bir akıntı olur bu normaldir beklenen bir şeydir Hadi kaliteli güzel güzel yumuş ların olsun annelerine tutunup gelsinler inşallah
Oh süper hadi inşallah canııımmm

Allah razı olsun canım inşallah

İnşallah Larisacım bu lekelenmelerin tedirginliğinden pozitife bile çok sevinemedim elimde olmadan öğlen yine oldu hafif şekilde ..bu arada progesteron değerim 7,2 çıktı senin bilgin var mi? Düşük mü

Canım progestanı siz fitil olarak mı kullanıyorsunuz? Ben ilk kez kullanacağım hap şeklinde verdi bana yan etkisi oluyormu çok burada öyle okudum sanki LaRisaCca
Canım inşallah bu ay bebişine kavuşursun Ben hap olarak kullandım sabah akşam üstü ve gece içiyordum uyku hali dışında sıkıntı yapmamıştı bende hamileyken. Hamile değilken hiçbir sıkıntı yapmadı.Bazılarında bulantı falan yapmış galiba.Bünyeden bünyeye değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…