Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızkar selam, klomenle oluşan tek yumurtam iğneye rağmen çatlamamış bugun 4 cm kist olduğunu öğrendim.

Dün adet oldum dünden beri adetim az az geliyordu leke gibi bugunde sadece yarım ped kadar geldi şuana kadar.

Doktor duphaston yazdı ama sizce adetliyken içilirse olan kanamayı da durdurur mu? Çünkü bunu adetten 15 gün önce içip bebek varsa tutunmasına yoksa adet olmaya yardımcı oluyor diye okudum. Ama ben şuan az da gelse adetin 2.günündeyim. Çok kararsız kaldım.

Kuzumm once supurgelikleriiii geciyor dimii odalara boluyorr
Detayli temizlik yaptirmiyorsun ilk severindee ?

Kuzuum yaşım 23 1.5 senelik evliyim gitsem bile tüp yapacaklarını düşünmüyorum ilk 4 ay korunduk sonrasında hiç korunmadık yeni bi doktor buldum inşallah ona gideceğim bu ay olmazsa çekindiğim rahim filmini kan değerlerimi hep götürecem bide o baksın bakalım ne diyecek aşılama yapalım derse yaptırcam kuzu

Çok teşekkürler..darısı başına olsun canım yarın çıkıyor sonucun sanırım..500 çıktı benim çarşamba için artış olursa içim rahatlayacak
DEğerin gayet ii bence canm :) 2 tane konulmuştu demi hadi bakarsn ikiz gelir senin kaçıncı gündü bugn aynen cnm bnde yarn vercm kısmetse

Kızlar çıktım aşılamadan dua edin kızlaaarrr hafif ağrım oldu o da birşey değildi bolca dua ettim Rabbime kaldı gerisi
Canııım hakkında hayırlısı olsun inşallahhh bebeğin sana sımmmsıkı tutunsunnnn Bende aşılama düşünüyorum senin baştan beri tedavi sürecin nasıl gelişti anlatabilirmisin

Canım progestanı siz fitil olarak mı kullanıyorsunuz? Ben ilk kez kullanacağım hap şeklinde verdi bana yan etkisi oluyormu çok burada öyle okudum sanki LaRisaCca
Cnm aynen hap şeklinde ama ben fitil kullanıyorum zamanında içtim bende dünya ile beraber döndüm

Sen daha çok gençsin kuzum. Senin her halükarda olur inşallah. Sen şimdilik yumurta büyütücüler ile devam et bence.

Sen daha çok gençsin kuzum. Senin her halükarda olur inşallah. Sen şimdilik yumurta büyütücüler ile devam et bence.
İnşallah canım valla rabbime sığındım bekliyorum anneminde böyle 1.5 sene sonra olmuş yani ben olmuşum galiba genetik ama inşallah sabırla bekleyeceğim

Canııım hakkında hayırlısı olsun inşallahhh bebeğin sana sımmmsıkı tutunsunnnn Bende aşılama düşünüyorum senin baştan beri tedavi sürecin nasıl gelişti anlatabilirmisin
Amiiiinn canımmm inşşallahhhh Kuzum sebepsiz infertilite bizim eşimle adetin 2 gnü gittim kan alındı herşey normal 3. Gün klomen başlattk dr sonrasnda. Yumurta takibi yaptılar c tesi iğnemi vurdum bugün aşılandım

Kizlarr simdik anlatimm;
Hsg filmini begenmediler sag tüpten once geciyor solda biraz yavas ilerleme oluuyormus buda yapisiklik yada sivi birikmesini yapabilirmis
Bidaha hsg filmi isteediler .
Ceken doktorun gormemesi imkansiz cek dems bakmamis deedi.
Geri kalan hersey yolindaa
Hsg cektiricem ona gore yol alicaz.
Once operator doktor muane ettii sonraa Semra hanimm
Ben sormadan butun herseyi anlattilarr .

Gelecek ay mı başlayacaksın canım bu durumda. Yani hsg den sonra

Allah razı olsun canım inşallah

Çok teşekkürler..darısı başına olsun canım yarın çıkıyor sonucun sanırım..500 çıktı benim çarşamba için artış olursa içim rahatlayacak
Canım ikiz olabilir
Canım progestanı siz fitil olarak mı kullanıyorsunuz? Ben ilk kez kullanacağım hap şeklinde verdi bana yan etkisi oluyormu çok burada öyle okudum sanki LaRisaCca
Ben fitil olarak kullanmıştım hep canım etkisi neredeyse hiç olmuyor bu şekilde
Ben progesteron değerinin hangi dönemde ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum canım ama çarşamba artışın yükselmişse en az %60 oranında korkacak birşey yok demektir
Canım kist olan bir durumda duphastonu neden vermiş doktorun anlamadım. Kist için sanırım doğum kontrol hapı veriyorlar
Kuzumm once supurgelikleriiii geciyor dimii odalara boluyorr
Detayli temizlik yaptirmiyorsun ilk severindee ?
Canım önce kenarlardan gezdi sınırları belirledi sonra sınırların içini doldurdu detay engelleri isaretledi ama şarjı bitince standına döndü ama sonra elektrik kesildi
Ne dedi kuzucum doktor?

LaRisaCca eğer isteyen yoksa ben bana okunmasını çok isterim size de uygunsa
H halleycik kuzum başladıysa tedaviye ona okuyalım ama
Tabikiii bugün sutlaac a okuyorum yarın sana okuyalim canım benim onun iğnesi vuruldu bugün

canım Hadi gözün aydın peki HSG den sonra 3 ay kendiniz deneyin olmazsa tüpe başlayalım gibi bir durum konuştunuz mu yoksa direkt gelecek ay başlarız mı dediler

canım Hadi gözün aydın peki HSG den sonra 3 ay kendiniz deneyin olmazsa tüpe başlayalım gibi bir durum konuştunuz mu yoksa direkt gelecek ay başlarız mı dediler
Oyle birsey demeediler kuzum ztn ilac takiplii 6 kez denenmis deedii.
Bu soru benimde kafami karistiriyor acaba beklemelimiyimm die bende dusundum.
Onlar hemen baslayalimm diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…