- 11 Ocak 2020
- 727
- 748
- 103
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #70.381
Kuzumm once supurgelikleriiii geciyor dimii odalara boluyorrH halleycik @archi88
Dün internetimizi bağladılar. Evin haritasını çıkartalım dedik robota. 1 kere şarjı bitti şarja gitti şarj olduktan sonra kaldığı yere gitmedi direk haritaladigi odalara girdi çıktı çok oyalandi sonra elektrik gitti haritayı hatırlamak için yine bütün evi gezdi. Çok sinirlendim bıraktım. Bugün dedim ki gündüz gözüyle tekrardan cikarttirayim. Eski haritayı sildim. Tam koridor ve salon kalmıştı mutfak bitmek üzereydi şarjı bitti şarja gitti. O süreye kadar başında beklemistim TV odasındaki koltuğa sıkışmıştı dün çünkü. Tam tamam dedim artık şarjdan sonra biryer kalmadı onu da halleder evden çıktım ki elektrik kesilmiş apt da ve şuana kadar yok. Yine mi unutacak gezdiği yerleri
Kuzum afedersinde it iti ısırmaz kimi kime şikayet edeyim onlar bi yolunu bulurlar emin olben olsam İnsan kaynaklarına gidip şikayet etmiştim ....
Kuzuum yaşım 23 1.5 senelik evliyim gitsem bile tüp yapacaklarını düşünmüyorum ilk 4 ay korunduk sonrasında hiç korunmadık yeni bi doktor buldum inşallah ona gideceğim bu ay olmazsa çekindiğim rahim filmini kan değerlerimi hep götürecem bide o baksın bakalım ne diyecek aşılama yapalım derse yaptırcam kuzuH halleycik güzel gelişmelerle dön inşallah canım
@GulYuzlumm doktoruna gıcık oldummm. İnşallah bebeğine kavuşursun. Yaşını vs tam hatırlamıyorum canım. AmaLaRisaCca dediği gibi tüp bebek de düşünebilirsin. Aşılamayı o doktorda düşünme madem bu kadar ilgisiz
DEğerin gayet ii bence canm :) 2 tane konulmuştu demi hadi bakarsn ikiz gelirÇok teşekkürler..darısı başına olsun canım yarın çıkıyor sonucun sanırım..500 çıktı benim çarşamba için artış olursa içim rahatlayacak
Canııım hakkında hayırlısı olsun inşallahhh bebeğin sana sımmmsıkı tutunsunnnnKızlar çıktım aşılamadan dua edin kızlaaarrrhafif ağrım oldu o da birşey değildi bolca dua ettim Rabbime kaldı gerisi
Cnm aynen hap şeklinde ama ben fitil kullanıyorum zamanında içtim bende dünya ile beraber döndümCanım progestanı siz fitil olarak mı kullanıyorsunuz? Ben ilk kez kullanacağım hap şeklinde verdi bana yan etkisi oluyormu çok burada öyle okudum sankiLaRisaCca
Sen daha çok gençsin kuzum. Senin her halükarda olur inşallah. Sen şimdilik yumurta büyütücüler ile devam et bence.Kuzuum yaşım 23 1.5 senelik evliyim gitsem bile tüp yapacaklarını düşünmüyorum ilk 4 ay korunduk sonrasında hiç korunmadık yeni bi doktor buldum inşallah ona gideceğim bu ay olmazsa çekindiğim rahim filmini kan değerlerimi hep götürecem bide o baksın bakalım ne diyecek aşılama yapalım derse yaptırcam kuzu
İnşallah canım valla rabbime sığındım bekliyorum anneminde böyle 1.5 sene sonra olmuş yani ben olmuşumSen daha çok gençsin kuzum. Senin her halükarda olur inşallah. Sen şimdilik yumurta büyütücüler ile devam et bence.
Amiiiinn canımmm inşşallahhhhCanııım hakkında hayırlısı olsun inşallahhh bebeğin sana sımmmsıkı tutunsunnnnBende aşılama düşünüyorum senin baştan beri tedavi sürecin nasıl gelişti anlatabilirmisin
Gelecek ay mı başlayacaksın canım bu durumda. Yani hsg den sonraKizlarr simdik anlatimm;
Hsg filmini begenmediler sag tüpten once geciyor solda biraz yavas ilerleme oluuyormus buda yapisiklik yada sivi birikmesini yapabilirmis
Bidaha hsg filmi isteediler .
Ceken doktorun gormemesi imkansiz cek dems bakmamis deedi.
Geri kalan hersey yolindaa
Hsg cektiricem ona gore yol alicaz.
Once operator doktor muane ettii sonraa Semra hanimm
Ben sormadan butun herseyi anlattilarr .
Allah razı olsun canım inşallah
Canım ikiz olabilirÇok teşekkürler..darısı başına olsun canım yarın çıkıyor sonucun sanırım..500 çıktı benim çarşamba için artış olursa içim rahatlayacak
Ben fitil olarak kullanmıştım hep canım etkisi neredeyse hiç olmuyor bu şekildeCanım progestanı siz fitil olarak mı kullanıyorsunuz? Ben ilk kez kullanacağım hap şeklinde verdi bana yan etkisi oluyormu çok burada öyle okudum sankiLaRisaCca
Ben progesteron değerinin hangi dönemde ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum canım ama çarşamba artışın yükselmişse en az %60 oranında korkacak birşey yok demektirİnşallah Larisacımbu lekelenmelerin tedirginliğinden pozitife bile çok sevinemedim elimde olmadan öğlen yine oldu hafif şekilde ..bu arada progesteron değerim 7,2 çıktı senin bilgin var mi? Düşük mü
Kızkar selam, klomenle oluşan tek yumurtam iğneye rağmen çatlamamış bugun 4 cm kist olduğunu öğrendim.
Dün adet oldum dünden beri adetim az az geliyordu leke gibi bugunde sadece yarım ped kadar geldi şuana kadar.
Doktor duphaston yazdı ama sizce adetliyken içilirse olan kanamayı da durdurur mu? Çünkü bunu adetten 15 gün önce içip bebek varsa tutunmasına yoksa adet olmaya yardımcı oluyor diye okudum. Ama ben şuan az da gelse adetin 2.günündeyim. Çok kararsız kaldım.
Canım önce kenarlardan gezdi sınırları belirledi sonra sınırların içini doldurdu detay engelleri isaretledi ama şarjı bitince standına döndü ama sonra elektrik kesildiKuzumm once supurgelikleriiii geciyor dimii odalara boluyorr
Detayli temizlik yaptirmiyorsun ilk severindee ?
Tabikiii
canım Hadi gözün aydın peki HSG den sonra 3 ay kendiniz deneyin olmazsa tüpe başlayalım gibi bir durum konuştunuz mu yoksa direkt gelecek ay başlarız mı dedilerKizlarr simdik anlatimm;
Hsg filmini begenmediler sag tüpten once geciyor solda biraz yavas ilerleme oluuyormus buda yapisiklik yada sivi birikmesini yapabilirmis
Bidaha hsg filmi isteediler .
Ceken doktorun gormemesi imkansiz cek dems bakmamis deedi.
Geri kalan hersey yolindaa
Hsg cektiricem ona gore yol alicaz.
Once operator doktor muane ettii sonraa Semra hanimm
Ben sormadan butun herseyi anlattilarr .
Eger bir sorun olmazsaaGelecek ay mı başlayacaksın canım bu durumda. Yani hsg den sonra
Oyle birsey demeediler kuzum ztn ilac takiplii 6 kez denenmis deedii.canım Hadi gözün aydın peki HSG den sonra 3 ay kendiniz deneyin olmazsa tüpe başlayalım gibi bir durum konuştunuz mu yoksa direkt gelecek ay başlarız mı dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?