Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle birsey demeediler kuzum ztn ilac takiplii 6 kez denenmis deedii.
Bu soru benimde kafami karistiriyor acaba beklemelimiyimm die bende dusundum.
Onlar hemen baslayalimm diyorlar.
canım yapışıklık ya da tıkanıklık varsa zaten olmaz bu sorun çözüldükten sonra da neden olmasın bence biraz ticari yaklaşıyorlar HSG den sonra muhakkak 3 ay kendine şans ver sonra başla derim ben

canım yapışıklık ya da tıkanıklık varsa zaten olmaz bu sorun çözüldükten sonra da neden olmasın bence biraz ticari yaklaşıyorlar HSG den sonra muhakkak 3 ay kendine şans ver sonra başla derim ben
Tikaniiklik varsa ilk cekimde acilirmiydiki?
İki kez verilmis ilacc

İki kez verilmis ilacc
açıl malıydı ancak zaten çekimi dahi Bir gün yapamadıkları belli olunca ben çok üzerinde durarak ilgilenerek çektikleri bir HSG olduğunu düşünmemeye başladım

İki kez verilmis ilacc
Hsg nin videosunu izleyerek mi bu tanıyı koydular yoksa sadece filmemi bakarak?
Bu arada benm tek tüpümde kapalıydı baya ilaç vererek açtı doktor. 3 den fazla ilaç vermiş açmak için..

açıl malıydı ancak zaten çekimi dahi Bir gün yapamadıkları belli olunca ben çok üzerinde durarak ilgilenerek çektikleri bir HSG olduğunu düşünmemeye başladım
Yaa vallaa bu isi yapmak istemiyorsan yapmaa dimii.
Neden benim vaktimi aldin?
Cektin gormedin mii yanii iki kezz ugrasmissin bide
Yaşın kaçtı kuzuş
30 kuzumm

Fiyat bilgisi yazcam kuzular detayli hepsini eve donemedik henuz
Beklıyoruz canım . Benm dediğim gibi tek kalan tüpümde tıkalıymıs doktor 3 den fazla ilaç vererek açmış. Ben baygındım o esnada. Ama doktor cok uğraştık dedi açmak için. Açmayaydı tüp bebek raporlu olcaktı nasip kısmet işte

Canım 7 yumurtam vardı, 6 sı işleme alındı 4 ü dollendi . Dollenenlerin hepsi 5. Güne geldi ikisini transfer oldum 2 sini dondurdum

Durum bildirimi : eve geldim abla
Dondurmakla en iyisini yapmışsın. Harcamamışsın yumuşları. Ve bayağı yumurtan olmuş, benim tüp bebek zamanı 2 yumurtam döllenmiş ti,başka yumurtam oluşmamıştı. Değerin kaç şuan peki, herşey yolunda Di mi. Seni takip edemedim çok da mahcubum

Bugün doktor rahmimi mikserle karıştırır gibi karıştırdı yumurtaları bulmak için çok çaba harcadı valla kendimi kirlenmiş gibi hissediyorum halbuki dün duş almıştım tekrar almak istemiyorum yarın aşılama var niye sıkıntı olur mu ki yarın sabah yapsam duşumu aşılama akşam onda olacak

Canım transferin 6. Günü 120 kusurdu 8. Günü 410 çıktı. Bilmem sanırım herşey yolundadır ) cuma günü burda takibimi yapacak olan Dr gel bakalım keseye dedi, gideceğim. 8 Mart'ta da Adana'da kendi Dr un çağırdı hem kalp hem kese görelim dedi 2 sine de gidecem canım başlarken rezervimi beğenmedi . Covid olmadan önceki muayenede rezervim çok iyiydi ama tedaviye başlarken böyle oldu. Taze transfer olacağım için kısa protokol uygulandı. Çok şükür fena olmadı ilerlemem darısı sana olsun inşallah
Başka var mı hamile kalan bilmediğim hepsini tebrik ederim tek tek
Canım edaecoo ve Y yesilcayyy da hamile

Sağol kuzum inşallah
bende günde 3kez kullanacağım bakalım etkilemez inşallah

Tüp bebek kiliniklerindeki tek beleş şey hava bir de sugerisi paralı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…