Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canim ben hep umutluyum da doktorum sagolsun hep negatif konusuyo hic umut vermiyo bana lekelenme seklinde kanamam vardi o zaman bile yerlesme kanamasiymis hep olumsuz konustu cok sukur atlattik Tip da yaniliyo ben Allaha teslim ettim kendimi
canım benim ya, hep pozitif doktorlara denk gelmeni diliyorum. ben olumsuz konuştgmda benm doktorm bana kızıyor.. hep olumlu tarafından bakıyor..

canım benim ya, hep pozitif doktorlara denk diliyorum. ben olumsuz konuştgmda benm doktorm bana kızıyor.. hep olumlu tarafından bakıyor..
Sen sanslisin bu durumda Bende doktora surekli iyidir demi duzelir demi bu moddayim Doktorum cok genc 30 yasinda ancadir tecrubesi yok belki de o yuzden kesin konusmuyo hic bi durumda mesela benim kese ilk gittigimde yuvarlakdi sonra gittim sekli su damlasi gibi olmus bunu bi sorun olarak gordu arastirgimda cogu insanin kesesinin yuvarlak olmadigini gordum fasulye gibi olanlar var bilemiyorum pazrtesi netlescek hersey insallah

şuan kaç hafta ve kaç günlük? 6dan sonra içini görmeye başlar diye düşünüyorm

ay insalahh canm insalahh adet gunum gelene kdr beklicez mecbur .bebegini saglikla kucagina alirsn insalah cnm

Yaa geçmiş olsun benim henüz çok aşırı olmasa da bulantım var karın ağrım var sürekli yorulunca daha belli ediyor normalde snrm geçer insAllah cnm bu günler sabır sağlık olsun da önemli olan o korkma Allah in izniyle bişey olmaz insAllah
Sana diyorum ama bende endişeliyim bugün kan verdim insAllah artmıştır güzelce değerim.

Oyle canim Allah bi sekilde sabrini veriyo bugun cok sukur daha iyiyim suan tam tutunmaya calisiyo bebegin bence kendini yorma insallah artmistir kalbini ferah tut hepimiz birbirimize dua ediyoruz baskasinin ettigi dua daha cok kabul olurmus ya dualarla iyi olcaz insallah

Amiiiin cnm aynen öyle Rabbim dualarımızı kabul etsin ne kadardır bekliyordun sen ilk bebgin mi olacak Allah izin verirse

Amiiiin cnm aynen öyle Rabbim dualarımızı kabul etsin ne kadardır bekliyordun sen ilk bebgin mi olacak Allah izin verirse
Canim ben 5 yillik evliyim pkos hastasiyim hep tedavi gordum ama bi turlu nasip olmamisti , agustos ayinin sonunda asilama yaptirdik tutmustu ama kimyasal oldu dustu 9 eylulde , doktorum da bekle adet olunca bi kez daha asilama yapalim dedi tabi ben o donem ise girdim falan doktora gidemedim 50 55 gun gecti ustunden adet de olamadim adet sokdurucu kullanmayi dusunuyodum ki bi test yaptim pozitif cikti suphelerim de vardi mucize gibi bisey oldu

Yaaaa MasAllah her zmn bı mucize oluyor gerçekten sağlıkla kucağına alırsın insAllah

bende geçen ay yumurta çatlatma iğnesi oldum ama sonuç negatif dün regl oldum.

Şimdi adetimin 3.günü tekrar doktora gideceğim umarım 2.kez başarılı olur bende hamiş olurum inşallah..
sizde de böyle oldu mu ilk seferde tutmayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…