Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurta çatlatma iğnesi birden fazla tekrarlanır mı?
ben geçen sene 1 kere denedim. düşükle sonuçlandı. bu sene tekrar denedim. 7bucuk haftalık hamileym. doktordan doktora ve kişinin kendi vücuduna sağlık durumuna göre tekrarlanıyor tabiki. doktorumun bana söylediği ilki tutmazsa 3-4 kere daha deneriz şeklindeydi. ama benm yaşım 34 ve ben pcosluuym. dediğim gibi kişisine göre değişir.

Canım eşinin spremleri normalmiydi. Ben 4. Çatlatma iğne mi oldum ama esimin sprem 12 milyon çıktı o yüzden biraz umutsuzum. Tek bir sprem yetiyor aslında ama

Canım eşinin spremleri normalmiydi. Ben 4. Çatlatma iğne mi oldum ama esimin sprem 12 milyon çıktı o yüzden biraz umutsuzum. Tek bir sprem yetiyor aslında ama ☺
eşimin sayısı normaldi. ne kötü ne süper. ortalama idi. ztn doktor senin eşinin sayısını az görse ona da bi ilaç tedavi vs uygulardı. normal şartlarda bile çiftlerin (tedavisiz) 6 ile 1 yıl içinde normal yoldan hamile kalması beklenir. aslında 4.de tutmaması nrmal. denk gelmemiş demekki sağlıklı spermle sağlıklı yumurta aynı anda. endişeye kapılma. Rabbim ol derse olr. 0 spermli insanlardan bile sperm elde ediolar. Rabbimden ümit kesılmez.
BENİM KUZENİM 3-4 KERE ÇATLATMA 2 KERE DE AŞILAMA DENEDİ. BİRAZ ARA VERELİM DEDİLER TUP BEBEKTEN ÖNCE. O ARADA HAMİLE KALDI. VE KUZENİMİN DE ADETLERİ DÜZENSİZDİ SORUNLUYDU VS.

Benimde adetim düzensiz yumurtalarım gelişmiyor eşimde Bir ara ilaç kullandı bu ay da olmazsa bir daha baktircak keçiboynuzu içiyor 3 aydır inşallah artmıştır.öyle olunca umudum azalıyor. Allahim hiç kimseyi doktor kapısında kosturtmasin rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlatlar versin

amin. dermansız dert vermesin Allahım. herşeyin çözümü var. şu mahalle baskısı olmasa. aslında daha rahat olucak anne-baba adayları. ama malesef.. yaşın kaç bilmiyorm ama eğer 30un altındaysan çok dert etme. olurr bi şekilde. İyi bi doktor, bolca dua ve akışta kalmak..

Kızlar benım ıgneden 36 saat sonra ve busabah ılıskı oldu pazartesı 11:30 da oglen vuruldum dun yapıskan akıntılar geldı boyle gec kalmamısımdıt ıns bır umut ıste
salı gece 23:30 dan sonra çatlamıştır. iğneden 36 saat sonra çatlamasına yakın ilişki olduysa süper..

Yaşım 31 canım 3 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz 20 li yaşlarımda olsam doktora gitmezdim kendi haline bırakırdım ama yaş geçiyor

Yaşım 31 canım 3 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz 20 li yaşlarımda olsam doktora gitmezdim kendi haline bırakırdım ama yaş geçiyor ☺
sorun deil ki yaa. ben 33 te bi düşük yptm. 34 te tekrar hamile kaldm. Allah sağlık versn hepimize ve tabiki bol sabır

İğne olmuştun dimi cnm sen iğneden sonra 17. Gun mu vala ne bilim genelde ignede olmuyor geç döllenme snrm ama 14 gün çıkmayıp sonra da çıkan vardr bence bı dhaa yap test varsa
20. güne kadar bekleyeyim diyorum adet olmazsam test yaparım tekrar üzülmek istemiyorum

Ah canim benim en yakinlarim bile benim istedigimi ve olmadigini bildikleri halde ilk bana soylediler test resmi attilar , tabiki onlar icin cok sevindim ama benim icim hep buruk olurdu anliyorum seni , Insallah tez zaman da diner cocuk ozlemin

CAnim valla ne desem bilemiyorum normalde duzenli adet oluyo musun peki
evlenmeden önceki son 5 ayım çok düzenliydi evlenince bozuldu düzenim sonrasında ilaç falan düzeldi ilk tedavimde de geç adet oldum ama ben o yüzden 20. güne kadar bekleyeyim diyorum bir de sürekli karnım gaz doluyor ben sigara içerim normalde bugün sigaradan iğrendim. göğüslerimdeki damarlaşmalar hala duruyor. ucu demiştim ya o kıl kökü gibi olan balon balon hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…