Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana vitamin önerin kızlaar, bütün vitaminlerim bitti geçen ay, bu ay arı sütü bal polen propolis karışımı aldım, başka da bişe kullanıyorum şuan, ne alayımki
Canım bunları hiç kullanmadım verim aldığın ürüne devam etmeni öneririm

Larii çok sevindim ya. Demek bir kız bir erkek Bir sürü şey örersin artık

Canım bunları hiç kullanmadım verim aldığın ürüne devam etmeni öneririm
Bu ürün ya, öyle aktar karışımı falan değil, arifoğlunun ürünü, öyle arı sürü polen fln takviye olur diye aldım, vitamin olarak ne alsam biara protime women kullanmıştım suya dökülüp içilen toz olanından, CoQ10 mu alsam ya da folik asit de bitti onanara vereyim biraz diyorum

Cookiie canım sen mi kullanıyordun bundan?
Kuzum ben genelde impryl kullanıyordum

Amannn kuzucum başın döner tansiyonun düşer gün içinde yormuyorsun kendini değil mi

Bak bak teo hiç eniştenin dötüsünü kestiriyor mu örnek al biraz

Dinlenebildin mi biraz olsun canım
Yok asko bişi yaptığım yok

Sizde benim dualarımdasınız Eşin ne tepki verdi yüzde yüz değil sanırım cinsiyet tahminleri ama olsun
Kesin gibi ama tabi 2 hafta sonra daha kesin konuşacağız. Eşim benimleydi ultrasonlara birlikte gidiyoruz o kadar mutlu oldu ki çok keyifli bugün rabbim size de o heyecanları yaşatsın inşallah

Kesin gibi ama tabi 2 hafta sonra daha kesin konuşacağız. Eşim benimleydi ultrasonlara birlikte gidiyoruz o kadar mutlu oldu ki çok keyifli bugün rabbim size de o heyecanları yaşatsın inşallah
Bencede değişmez ya düşüncesi bile o kadar tatlı ki amin inşallah

Cookiie canım sen mi kullanıyordun bundan?
Kuzum ben genelde impryl kullanıyordum
Eğri çayır marka olanından kullandık aşkım ama ben değil eşim kullanıyor hep. Arada içerim demiştim ama kokusu hiç çekmedi beni içmem için. Onun şuanki izlenimleri ama enerji vermiş baya dinç hissediyormuş o gün içtiğinde Lumix

Bencede değişmez ya düşüncesi bile o kadar tatlı ki amin inşallah
İnşallah canım benim. Sen neler yapıyorsun
Teşekkür ederim portim cevap verdiğin için

İnşallah canım benim. Sen neler yapıyorsun

Teşekkür ederim portim cevap verdiğin için
Ne yapayım canım kovid yüzünden monoton geçiyor hayatımız. Çok şükür sağlığımız yerinde olsunda Onun dışında yumurtlama dönemimdeyim eşimi kıstırıyorum yakaladığım yerde Sen neler yapıyorsun ? Rahat geçiyor mu hamileliğin ? Alışverişe başladın mı ufaktan

Ooo yansın gecelerrrrrrrr hadi inşallah bu ay gebe kalırsın canım canım hamd olsun şuan yolunda gidiyor. Tabi korku içindeyim tetikteyim alışverişi yapmıştım önceki gebeliklerimde şimdi almayı planladığım birşey yok o yüzden. Ha elbette var ufak tefek şeyler artık onun için de biraz daha büyümeyi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…