Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum her defasında anlatıyorum ama çok sevindi o da cinsiyeti öğrendiğinize.
Ayy Allah razı olsun enişteme de ki bay x ikizleri herkese bir kız bir erkek seçiyormuş artık nasıl beceriyorsa o yüzden sakın vazgeçmesin bir batında fabrikayı kapatıyoruz

Yok seço gerek yok dedi. İlk muayeneyi olduk herşey ok dedi ve başladık. Sana çekelim mi dedi
Randevu alırken sordum sono çekilmeyecek dedi sekreter. Sonra gebelik şüphem var diye cekmiycez dedi aysel ama gerekseydi hoca tekrar çağırırdı herhalde

Randevu alırken sordum sono çekilmeyecek dedi sekreter. Sonra gebelik şüphem var diye cekmiycez dedi aysel ama gerekseydi hoca tekrar çağırırdı herhalde
Ben histeroskopi yaptığı kimseye ultrason ya da hsg çektiğine şahit olmadım, aynen gerekse atlamayacağı bir detay. Sen hematoloğa gittin mi
he ya öyle olsa yeter bize. Daha düşünmem de zaten.
Ayyy bak gör nasıl da olacak

Ben histeroskopi yaptığı kimseye ultrason ya da hsg çektiğine şahit olmadım, aynen gerekse atlamayacağı bir detay. Sen hematoloğa gittin mi

Ayyy bak gör nasıl da olacak
Gitmedim ya vakalar çok arttı diye bi de eşim çok müsait değildi. Gitmedim ama randevuyu erteledim 10 gün sonra falan

kızlar bu ayki adet döngüsü bu şekildeydi ben adetin 5.gununden beri clife içiyorum sabah akşam bugün o kadar sancılı kasik ağrım vardı ki sol kasığımda ardından hafif akıntım oldu sefaff devamı olmadı iki üç damla kadar bu ağrı normal mi sizce yumurta büyürken de ağrı yapar mı

ovu testin varsa yapsan mı canım

Biri beni gözliiiiiiiiii
Follow to follow
Gitmedim ya vakalar çok arttı diye bi de eşim çok müsait değildi. Gitmedim ama randevuyu erteledim 10 gün sonra falan
İyi yapmışsın canım zaten şuan tüpe de başlamış değilsin sonra da gidebilirsin
Evet canım yumurtalar büyürken bu ağrıları yapar ama çatladığını bu şekilde anlayamayız kaçırmak istemiyorsan gün aşırı değerlendirin canım
Hee yaa olsun cücüşler hele bi doğsun burda kahve akşamları yaparız
Ayy portiiii hayallerini severim senin
Cücülerden sonra fırsat olur mu dersin bak muallimezzz e, ned en e hiçbiri gelemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…