Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah Lariş Allah tez vakitte tüm bekleyenlere nasip etsin O zaman sana burada sorarız sende de böyle olmuş muydu şu belirti var mıydı diye Ah evet canım doğru, tabiki korkarsın kim olsa senin yerinde tedirgin olur. Söylememe gerek yok ama sen hep böyle pozitif ol, güzel düşün ve dua et. Bir bakmışsın senin bebeler doğmuş 40 ı çıkmış ek gıda muhabbet yapıyoruz burada

Bugün benim gebelik takvimimde hipokratın cinsiyet belirleme yöntemi yazıyordu bende aynanın karşısında tezi doğru mu diye bakıyordum napıyosun dedi, hipokrat yanılıyor mu diye bakıyorum dedim . Nerden çıktı bu dedi. Kk da takvimimde yazıyo dedim. Bi gün sen uyurken tlf u elime alıp kötü şeyler yazacam seni banlasınlar dedi

İnşallah canım arkadaşım inşallah o günleri de görecek miyiz

Anammmm o da kesilecek o zaman

Oooo afiyet olsun bebişim
Sağolasın larimmm sen içemiyodun dimi

Benim rahmim de temizdi rahim filminden hemen sonra hamile kaldım. Mutlaka çektir ama anestezili yaptır ki yarım kalmasın. Hamilelik ihtimalini sağlıklı bireylerde bile arttırıyor
Çektirdim çoktan 6haziranda çekildim hemde anestezisiz çekildim ama olmadı herşeyin hayırlısı artık bıraktım bir süre tedaviyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…